Nesjartun Camping

• Stroom

• Douche

karinslegers

aug 2025

Prachtig gelegen, kleine camping. Vanaf vlakke terrassen kijk je echt vanaf elke plek uit over het meer. Ja, de camping ligt pal aan de E39, dus je hoort ‘s nachts af en toe een auto voorbijrijden. Wij vonden dit totaal niet storend (zeker niet voor een camping waarvan je van te voren weet dat deze langs de weg ligt). Het was erg rustig toen wij er waren, hooguit 15 plekken bezet. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Fijne plek!

Peter371

jun 2025

Een zeer mooie plek, een hartelijke gastheer. De eigenaar beantwoordde al onze verzoeken. Er is een keuken, een aparte afwasruimte, een douche en een toilet. Wassen en drogen kan tegen een meerprijs van 50 kronen per persoon. Prachtig uitzicht op het diepste meer van Europa.

klein maar leuke camping,jammer dat deze dicht tegen weg zit ,het lawaai van voorbij komende auto's hebben wij als storend ervaren.

Nordfjordvegen 3731

6774, Nordfjordeid, Noorwegen

terras camping met vlakke plaatsen en een paar stacaravans - uitzicht op meer - bootverhuur - centrum 8 km

1 mei t/m 30 sep

€ 15,00 - € 25,00