Camping Klagenfurt Worthersee

• Stroom

Knausrich

nov 2025

De tweede camping op weg naar Kroatië, die we spontaan besloten te bezoeken en waar we een plekje wisten te bemachtigen. We betaalden iets minder dan 40 euro voor een nacht zonder elektriciteit, maar we hebben voor die prijs wel eens beter onderhouden plekken bezocht. Het sanitair was schoon, maar er waren hier en daar wat schoonheidsfoutjes. De volgende ochtend moesten we ons door de dakramen worstelen om de takken van het dak te rapen die 's nachts waren gevallen.

globetravel

okt 2025

geen sfeervolle camping, toen wij er warenwas nog vrij druk. staat wat kriskras. plaatsen waren modderig. kwam door de regen. restaurant was er niet meer. medewerkster die onder te woord sting onvriendelijk. sanitair was netjes elke dag. er zijn betere campings denk ik.

Ronnie66

jun 2025

Een erg fijne camping. De plaatsen zijn grasrijk en overal schaduwrijk door bomen. De toiletten worden dagelijks schoongemaakt en zijn schoon. Er zijn voldoende toiletten en douches. Bij de receptie kun je kaartjes kopen voor het openbare zwembad. In plaats van € 7, betaal je dan maar € 4. Er is een minigolfbaan en een biertuin. Een echte aanrader.

Metnitzstrand 2

9020, Klagenfurt am Wörthersee, Oostenrijk

46.61945 14.25605

kampeerplaatsen - zie voor exacte prijzen de website -vermelde prijs is een gemiddelde prijs -Worthersee 200m - centrum Klagenfurth 4km

12 apr t/m 15 sep