@globetravel
goede camping, maar wel lastig te bereiken. mail sturen lukt wel. 3 nachten met camper geweest.goed sanitair. vriendelijke mensen en lekker italiaans eten.
ik denk een van de betere campings aan de chiemsee.tijdens ons rondje fietsen chiemsee zag ik diverse camping. waren blij met deze camping goed en eenvoudig mooi nieuw sanitair. goed schoongehouden. kleine kaart restaurant maar helemaal prima. vlakbij autoweg waar je geen last van hebt. wel drukkerij weg langs camping. broodjesservice.
mooie camping. goed sanitair. vriendelijk onthaal. ziet er zeer verzorgd uit.
mooie camping in hopfen am see. super mooi sanitair. verassend!
wat een leuke no nonsense camping. leuke overnachtingsplek. zeer vriendelijk ontvangen. alles was wat gedateerd maar super schoon. lekkere hapjes gegeten
mooie overnachtingsplek super sanitair. lekkere roze. en wat leuk die hertjes.
Door nog drukke periode aan t Gardameer Lazise uitgeweken naar deze prachtige kleinschalige agricamping. Goede keus. Mooi privé sanitair. Gratis de was doen. Broodjesservice. Zwembad. Enig minpuntje drukkere weg in de buurt. Maar in avonduren rustig. Je kunt met de fiets naar Lazise door de wijnvelden.
geen sfeervolle camping, toen wij er warenwas nog vrij druk. staat wat kriskras. plaatsen waren modderig. kwam door de regen. restaurant was er niet meer. medewerkster die onder te woord sting onvriendelijk. sanitair was netjes elke dag. er zijn betere campings denk ik.
Sitecode: 19589
mooie camping. vlakbij zee. kom je wat vroeger. mooie plaats met vlonder. vriendelijke ontvangst. wij waren er in juli.
Vriendelijk en spontane ontvangst door een vd eigenaren. Kopje koffie gedronken samen. Eigenaresse loopt mee om een leuke plek aan te wijzen. We verbleven er een week. Voor te fietsen en wandelen een mooie streek vlakbij de Maas. Kessel is een leuk dorp ad Maas. Sanitair is dan wel wat ouder maar wordt zeer goed bijgehouden. Heel schoon. Nog eitjes gekregen vd kippen die er rond scharrelen. Een echte nonsens camping. Wij komen graag weer terug...
Camperplaats op loopafstand van centrum en haventje. uitzicht als je geluk hebt op haventje. Wel al vroeg komen in seizoen anders aansluiten. Betalen via automaat. Niet moeilijk hoor. Met kaart. Sanitair redelijk schoon toen wij er waren. Wel wat weinig. Supermarkten in de buurt.
Wij hebben hier op de heen- en terugweg gestaan met een camper. wij vonden t echt nog een ouderwetse camping met een vriendelijke no nonsense beheerder. Goed sanitair wel met 50 cent muntje voor 6 minuten douchen. We bevelen de camping aan. Vlakbij lekker Italiaans testament.