Camping Glonerbauer

• Honden toegestaan

• Stroom

Jansenjop

jun 2025

kleine verouderde camping. nette sani. vriendelijke mensen

RositaPeter

aug 2024

hebben hier nood gedwongen 6 dagen gestaan ipv 2dagen we hebben mijn vader moeten laten opnemen in het ziekenhuis waar de eigenaars ons echter direct te hulp hebben geboden ze zijn oprecht , eerlijk en heel gedienstig geweest waar onze hartelijke dank aan eigenaars en personeel ook de repatriëring hebben ze ons de hulp geboden om de mobilhome te bergen nog zolang als nodig tot we hem konden ophalen

Lut-en-Dirk

mrt 2024

Sanitair is netjes. In maart de receptie enkel open van 8u to 9u. Wij arriveerde rond 16u. Ons zelf maar op een plaats gezet. Zondag geen receptie open. Vreemd allemaal. Maar wij betaalde voor 7 nachten 208 euro incl. electriciteit wat niet duur is in de winter. We zouden hier wel terug komen om in Zauchensee te skiën. Skibus stopt aan de camping wat echt een pluspunt is. Dorp is een half uurtje wandelen.

Zauchenseestraße 89

5541, Altenmarkt im Pongau, Oostenrijk

Boeren camping - restaurant - rustige omgeving -wandelen, bergbeklinnen en ATB - wintersport - centrum 600mr.

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard