@Lut-en-Dirk
Camper plaats was vol. Je mag overnachten op de bijgelegen parking. Toegestaan tss 18u en 7.30u. Zeer rustige nacht gehad.
Sanitair is netjes. In maart de receptie enkel open van 8u to 9u. Wij arriveerde rond 16u. Ons zelf maar op een plaats gezet. Zondag geen receptie open. Vreemd allemaal. Maar wij betaalde voor 7 nachten 208 euro incl. electriciteit wat niet duur is in de winter. We zouden hier wel terug komen om in Zauchensee te skiën. Skibus stopt aan de camping wat echt een pluspunt is. Dorp is een half uurtje wandelen.
Leuke plaats voor tussenstop onderweg naar Oostenrijk. Om 22u aangekomen en om 9u weer weg.
Leuke kleine camping. eigenaar is zeer vriendelijk. sanitair is helemaal top. Wij betaalde 85pln voor 1 nacht met camper, 2 personen en elektriciteit.
Rustige parking op dit moment 40pnl voor 24u. 2 stroomaansluitingen. ideaal om bezoek aAuswitchz en Birkenau. dit kan nu gratis na de uren van de rondleidingen. bus naar Birkenau ook gratis. Wij hadden een bezoek met gids, duurt 3 uur kost 75pln per persoonn, en is een aanrader.
Sitecode: 42074
mooie plaats. ssanitair zeker in orde. 70 pln per nacht inclusief elektriciteit en gebruik van het sanitair vind ik zeker niet veel. In Friesland betaal je 25€ en de douches nog apart te betalen. een echte aanrader.
Toffe, rustige plaats. Voorzieningen zijn basic maar in orde. Hartelijke uitbaters, wel een beetje drassig op de grasplaatsen, maar er zijn ook een 4 tal verharde plaatsen.
Hele mooie aangelegde camperplaats. ongeveer 1 km van een serviceplaats. Allebei gratis. Dit is een voorbeeld hoe het overal zou kunnen.
Van 19 januari tot 26 januari. Mooie camping met goed sanitair. Skibus op de camping naar Fiss genomen, is toch wel een dik half uurtje rijden. Spijtig dat de laatste bus terug om 17.05u is. Après skiën wordt dus wel duur als je dan nog een taxi terug moet nemen, die kost nl 45€. Wij vonden het een goede plaats om in het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis te gaan skiën. Zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer goede, rustige plaats. 30€ per nacht + 7.50€ per persoon verplicht ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm met voldoende variatie. Wij hebben er 's avonds ook gegeten, gewoon van het hotelbuffet voor 17.50€ per persoon. Wij vonden het keilekker. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis gebruik van het zwembad en sauna. De douche en toilet voor de campers is wel donker en oud, wel zuiver. Wij hebben gebruik gemaakt van de douches aan het zwembad, na het zwemmen. De skibus stopt enkel zaterdag en zondag aan het hotel, de andere dagen is het een fikse wandeling van 800m naar de bushalte, dit vinden wij een minpunt. Je kan wel een taxi nemen die koste ons 17.70€ voor 4 personen enkele rit. Al bij al is het een aanrader, zeker voor een skiweekendje Winterberg.