@RositaPeter
- 2010
- Etrusco T 7400 SB
- 2021
ideale plek om te gaan 100m van de zee lozen water en electriciteit aanwezig als ook douche proper en verzorgd spar op wandel afstand goed aangelegd fiets pad van izola tot Porto roz 25 euro per dag
hebben hier nood gedwongen 6 dagen gestaan ipv 2dagen we hebben mijn vader moeten laten opnemen in het ziekenhuis waar de eigenaars ons echter direct te hulp hebben geboden ze zijn oprecht , eerlijk en heel gedienstig geweest waar onze hartelijke dank aan eigenaars en personeel ook de repatriëring hebben ze ons de hulp geboden om de mobilhome te bergen nog zolang als nodig tot we hem konden ophalen
wij hebben hier enkel iets gedronken omdat we een wasmachine nodig hadden en die hier niet aanwezig was zijn we door gereden wel een mooie verzorgde plaats om te overnachten alles is aanwezig en gratis als je hier een maaltijd neemt
toilet aanwezig en douche best verouderd maar je kan douchen kleine kamping een 15 tal plaatsen goed voor 1 a 2 nachten wij betaalden 140 plz voor 2 pers 2 nachten zonder stroom stroom wel aanwezig dit zou nog 15plz extra per nacht zijn