Camp Park Sonata

• Stroom

Manjarine

jun 2025

De gastheren zijn erg hartelijk en gastvrij. De plaatsen zijn prachtig gelegen aan het meer en zijn ruim en open. Een zeer rustige locatie. De receptie is het beste bereikbaar na 18.00 uur. Er wordt heerlijk en betaalbaar eten geserveerd. We betaalden 104 zloty per dag voor twee personen met een hond, caravan en elektriciteit. Dit was de goedkoopste camping van onze reis. Douchemunten zijn echter extra: 10 zloty per 5 minuten.

Dionne&Dick

mei 2025

Een mooi gelegen camping aan een meer waar vogelgeluiden de boventoon voeren. Alles is er dik voor elkaar. Alleen zijn de bijkomende kosten, douchemunten en wasmachine, wat aan de pittige kant.

Oesch

sep 2024

Zeer mooie, ruime ruimte, broodjes kunnen behalve op zondag besteld worden en 's avonds is er heerlijk eten tegen goede prijzen. Er wordt gekookt, maar buiten het seizoen is niet alles altijd beschikbaar. Bier van de tap 😜Douches met merken 15 Zlt, 5 minuten Sanitair is relatief nieuw. Het meer is erg ondiep en pas na 50 meter wordt het dieper. We kunnen de plek ten zeerste aanbevelen. Er is ook een jachthaven met een kleine supermarkt in de omgeving.

Harsz 40

11-610, Sztynort, Polen

Rustige camping - aan meer - bootverhuur - bushalte 300m- supermarkt 1,2km. - centrum 2km.

1 apr t/m 7 okt

€ 15,00 - € 25,00