@Manjarine
We verbleven hier twee nachten half juni – we hebben er echt van genoten. Een door een familie gerunde, goed onderhouden camping met alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke gastheren, die ook Duits spreken. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor twee personen met een caravan, hond en elektriciteit betaalden we 105 zloty per dag. Het is ongeveer 1 km door het bos naar het strand.
Geweldige locatie, op slechts 10 minuten lopen langs de rivier naar kasteel Malbork. De plaatsen zijn ruim genoeg en worden gescheiden door heggen. Het enige nadeel: sommige plaatsen zijn vrij oneffen, waardoor er veel geëgaliseerd moet worden. De toiletten zijn schoon en goed. Er loopt een spoorlijn in de buurt, maar het geluid is niet storend. Met uw hond kunt u vanaf de camping direct langs de rivier de Nogat lopen. 2 personen, caravan, hond, elektriciteit: 115 złoty.
De gastheren zijn erg hartelijk en gastvrij. De plaatsen zijn prachtig gelegen aan het meer en zijn ruim en open. Een zeer rustige locatie. De receptie is het beste bereikbaar na 18.00 uur. Er wordt heerlijk en betaalbaar eten geserveerd. We betaalden 104 zloty per dag voor twee personen met een hond, caravan en elektriciteit. Dit was de goedkoopste camping van onze reis. Douchemunten zijn echter extra: 10 zloty per 5 minuten.
Een geweldige kleine camping met alles wat je nodig hebt. Wil je Mikołajki verkennen? Dan is de locatie perfect. De plaatsen zijn niet erg groot, maar prima. 's Nachts is het er lekker rustig, maar overdag is het er levendig. De beheerders zijn erg vriendelijk en spreken goed Duits. De toiletten zijn schoon en ruim. Je hebt geen extra douchemunten nodig. Voor twee personen met een hond, caravan en elektriciteit betaalden we 140 zloty per dag.
Geweldige locatie aan het meer, prachtig aangelegd en goed onderhouden. Een picknickplaats aan het meer voor wandelingen ligt direct naast de deur. Het restaurant op het terrein serveert uitstekend eten. Schone en voldoende toiletten. We betaalden 155 zloty per dag voor twee personen, inclusief een hond, een caravan en elektriciteit.
Wat u helaas niet op de hier geplaatste foto's kunt zien: de camping is prachtig aangelegd, op de helling en in terrassen. Dat betekent dat je verschillende plekken met en zonder schaduw hebt en verschillende uitzichten over het meer. Het sanitair was super schoon en ruim, het personeel vriendelijk en het eten in het restaurant was heerlijk. Wij betaalden 149 zloty per nacht met een caravan, 2 personen en een hond. Dat is vrij duur voor het laagseizoen in mei.
Een leuke, kleine, gezellige camping. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Zeer rustige ligging. Er zijn schaduwrijke plekken beschikbaar. Het is handig om een langere stroomkabel bij u te hebben, omdat niet overal een stopcontact is. Het sanitair was schoon en goed onderhouden. Inclusief elektriciteit betaalden wij 28 euro per nacht, wat heel redelijk is. Douchemunten zijn apart verkrijgbaar.
Wij verbleven er één nacht eind mei en voelden ons er zeer prettig. Zeer mooi aangelegde, ruime plaatsen met uitzicht op het kleine meer. Omdat de plaatsen nieuw zijn, zijn er nog weinig plaatsen met schaduw. Het sanitair is zeer goed onderhouden. Er is een gezellige bar, tafeltennis, whirlpool, zwembad, etc. aanwezig. Wij kwamen niets tekort. De gastheer en gastvrouw zijn ontzettend hartelijk en je voelt je er welkom.
Wij hebben twee nachten op de camping doorgebracht met onze hond en hebben ons er zeer prettig gevoeld. Alles is goed onderhouden, het sanitair is schoon en het personeel is erg vriendelijk. Communicatie in het Engels is geen probleem. U kunt uw parkeerplaats zelf kiezen en indien nodig wijzigen. De kampeerplaatsen zijn ruim en er zijn ook veel schaduwrijke plekken. Op iedere locatie is een stroomaansluiting aanwezig. Je hebt geen douchemunten nodig. De omliggende straten storen niet.