Camping Meridian

• Stroom

4.2

HORESTES21

jun 2025

We verbleven eind mei vier dagen op deze camping. Geweldig! Zeer vriendelijke eigenaren, die allebei Duits spreken, superschone douches en toiletten! Alles was bij de prijs inbegrepen. Het fietspad naar Kolberg is zeer goed aangelegd en je kunt genieten van het geluid van de golven... Kolberg zelf was al druk in mei! We raden deze camping van harte aan, zelfs voor grote drieassige stacaravans.

Broezer

jun 2022

Wij stonden hier 23/05, stonden met nog 1 andere camper. Alles was er wel, maar 100 zloty of 25 euro vonden wij stevig aan de prijs (in mei).

Een goede camping, niets meer en niets minder. 200 meter naar het strand. De plaats zelf heeft helemaal niets te bieden. Goed aangelegd fietspad naar Kolberg waar je de dag goed kunt doorbrengen. Ik denk niet dat € 25 per dag in het laagseizoen gerechtvaardigd is. Er zijn mooiere campings aan de politieke Oostzee die veel meer bieden en minder kosten #Laba#. Soms loont het om een paar kilometer meer te rijden!

Lotnicza 25

78-111, Sianożęty, Polen

54.20679 15.71903

Camping bij Guesthous met appartementen - restaurant - strand 100m - Kolberg 10km - centrum 500m

1 mei t/m 30 sep

€ 0,00 - € 10,00