@HORESTES21
- 2017
Een fantastische camping, zeer goed onderhouden en prachtig aangelegd. De toiletten en douches zijn ruim en superschoon. Een restaurant direct aan het strand. Een geweldig fietspad rond het meer! Veel plaatsen hebben al een eigen badhuis! Elektriciteit en water zijn direct op de camping beschikbaar. Een kleine kiosk met een broodbezorgservice! Gewoonweg fantastisch! We zeggen BEDANKT, lieve Simone, en BEDANKT, lieve Dolores, en bedankt aan het hele team voor de geweldige tijd die we bij jullie hebben gehad! Tot ziens!
Een zeer vriendelijke ontvangst door een dame die uitstekend Duits spreekt. De poort is altijd op slot. De toiletten en douches zijn wat klein voor de hele camping, maar wel schoon! Zelfs onze grote camper vond een plekje.
We verbleven eind mei vier nachten op deze camping. De eigenaren zijn erg vriendelijk – een stel dat Engels spreekt en hij spreekt zelfs Duits! De camping is liefdevol aangelegd, met weilanden, water en een rioolwaterzuiveringsinstallatie aan de overkant van de straat, en de ligging direct aan de rivier maakt het gewoonweg idyllisch, met zeer schone toiletten! De beste plek van onze 3,5 week durende rondreis door Polen. Een echte aanrader! We kregen zelfs stoofpot aangeboden als onderdeel van een kanotocht.
We hadden de plek voor twee nachten eind mei 2025 aangevraagd en kregen een bevestiging. Ondanks eerdere afspraken per e-mail was de telefoniste er niet toen we aankwamen. Een Poolse buurman kwam naar ons toe en gaf ons de telefoon, waarop de telefoniste ons vertelde dat hij en zijn vrouw momenteel in Duitsland waren... Absoluut NIET DOEN! De toegang door het bos was erg avontuurlijk...
We verbleven eind mei vier dagen op deze camping. Geweldig! Zeer vriendelijke eigenaren, die allebei Duits spreken, superschone douches en toiletten! Alles was bij de prijs inbegrepen. Het fietspad naar Kolberg is zeer goed aangelegd en je kunt genieten van het geluid van de golven... Kolberg zelf was al druk in mei! We raden deze camping van harte aan, zelfs voor grote drieassige stacaravans.
De camping is oké, met relatief weinig ruimte tussen de plaatsen. De douches zijn wat gedateerd, maar wel schoon! Goede fietspaden naar Bansin en Ahlbeck... Er is een broodjesservice op de camping. Helaas werden we elke dag wakker gemaakt door bouwmachines...
We waren in de zomer op het veld. We vonden het erg leuk, leuke operator - stel, niet-concurrerend, schone toiletten, goede douchefaciliteiten, restaurants in de buurt, mooie rondes in de avond op de binnenplaats, we voelden ons zeer comfortabel met Schäfers! De Winzersekt is onze eerste keuze!