@Mora-von-der-Moorkate
- 2016
De camping is zijn beste tijd gehad. De heggen zouden wel eens gesnoeid kunnen worden en de plek ziet er wat verwaarloosd uit. Toch is alles aanwezig en is er voldoende ruimte.
Perfect om de oude stad te verkennen. De lift bevindt zich recht tegenover. De parkeerplaats is gemakkelijk bereikbaar met een camper. De parkeerplaats is ideaal voor een overnachting. Prachtig uitzicht.
Ik kan begrijpen dat je op een camping extra moet betalen voor honden! Maar op een parkeerplaats? Waarvoor????
In de winter staat het plein vol met geparkeerde auto's. De bezoekers van de sportschool blokkeren de parkeerplaatsen! Autodeuren slaan voortdurend dicht, er klinkt luide muziek en tot laat in de avond zijn er luide gesprekken op het plein te horen. Voor 30€ inclusief elektriciteit is dat nogal belachelijk.
Een vervallen parkeerplaats in de middle of nowhere! 24€ op de eerste rij. Elektriciteit; 5€ vast tarief toegevoegd, verlaagd! Helaas is het föhnen van je haar niet mogelijk omdat de lont er telkens uit springt. De omgeving heeft niets te bieden. Voor een staatshoofdstad zoals Kiel wil zijn, echt een schande!
prima parkeerplaats voor € 13 per nacht. Elektriciteit € 2 voor 2 kWh. Zeer goed bezocht, zelfs tijdens de week. Vol in de vroege middag. Suggestie voor verbetering: De percelen zijn veel te groot! Niemand heeft zoveel ruimte nodig! Mogelijk kunnen er nog enkele parkeerplaatsen worden gecreëerd. De vraag zou er zijn. 's Avonds zochten veel kampeerders tevergeefs naar een plekje.
Een hele mooie parkeerplaats, helaas hebben we nog nooit het geluk gehad daar een plekje te bemachtigen. (Hier voor de vierde keer geweest) Eind september op een woensdagmiddag zat alles vol. Als “Oma en Opa On Tour” eenmaal een plekje hebben veroverd, willen ze daar niet zo snel meer weg. Jammer...
De plaats zou 4 sterren krijgen, erg leuk. Helaas zijn de stranden afgezet met privacyhekken, zoals op veel Italiaanse stranden. Het openbare strand was in september om 19.00 uur gesloten… De camping is niet meer dan 2 sterren waard. De douches waren vies, geen internet, geen satellietontvangst. Water en riolering slechts op één plek. Het restaurant lijkt op een snackbar en het eten is redelijk gemiddeld, maar duurder
Voor Italiaanse begrippen een zeer luxe camping. Alles past gewoon. Het restaurant is erg goed en goedkoop. Sanitair altijd schoon! Een hondenbadje met föhn en een trimtafel! Medio september betaalden wij €21,- per dag met ACSI! De normale prijs van € 53 is ook gerechtvaardigd. De geluidsoverlast van de straat is negatief! Daarom is het beter om de achterste percelen te kiezen. Anders is alles perfect!
Zeer vriendelijke gastvrouw, zeer mooie plek, ook al hadden we helaas regenachtig weer. De avondwijnproeverij met heerlijk eten (we kozen voor het diner) was een hoogtepunt. Bedankt dat we je gasten mochten zijn Lucia!
Ook van ons 5 sterren! De camping is geweldig! Zelfs half september goed gevuld! De weg naar Salerno (12 km) is mogelijk met de fiets, maar niet zonder! De directe omgeving heeft niet veel te bieden, veel afval langs de kant van de weg!
Een mooie kleine camping met veel schaduwrijke plekjes. De plaatsen zijn zeer ruim en mooi beplant. De paden zijn wat smal, maar er is hulp aanwezig bij het in- en uitparkeren. De ingang is meestal gesloten. Parkeer de camper ervoor en ga door het kleine poortje om je aan te melden. Indien de eigenaar niet ter plaatse is kunt u hem telefonisch bereiken. Begin september ca. 37€ per dag betaald incl. Elektriciteit
Een plek om te overnachten midden op een parkeerplaats. Aan- en afvoer beschikbaar. We hebben geen elektriciteit gevonden. Behoorlijk luid in de middag en avond, maar de nacht was erg rustig. Het is prima om de oude stad te bezoeken. En we hadden tenminste nog een plekje in Rothenburg op vrijdagmiddag, alle andere plekken in de stad waren vol!
Eigenlijk een mooie parkeerplaats direct aan het strand. Helaas niet geschikt voor een vakantie met hond! Hinds zijn verboden op het strand, zelfs in september als er bijna niemand op het strand te zien is. Jammer, we hadden hier graag een paar dagen doorgebracht. Overnacht en verder gereden...
De percelen zijn groot genoeg! Dat is het positieve... Negatief... op de een of andere manier alles Een plek waar je niet op vakantie wilt gaan
Toevallig gevonden tijdens het passeren. Zeer mooie parkeerplaats met uitzicht op de Oostzee. Aan- en afvoer beschikbaar. Betaalde 200 kronen inclusief elektriciteit. Het visrestaurant vlakbij is een echte aanrader!!
Prachtige plek direct aan de haven, grote parkeerplaatsen! Zeer mooie stad. Ideaal voor doorvoer! Betaalde 305 NOK
De camping is oké, meer niet. Voordelen van de goede locatie. Zeer goed als startpunt voor wandelingen.
Zeer goede locatie om de stad te verkennen. Prachtig uitzicht op de fjord. Eind mei zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar
Geweldige camping. Zeer rustig en gezellig. Wij zijn er half mei 2 dagen geweest. Er was heel weinig aan de hand. Het stoorde ons niet.
Helaas moet ik het eens zijn met de vorige recensie. Geen comfort, je wilt niet buiten de deur zitten. Campers staan dicht bij elkaar geparkeerd. Een parkeerplaats zou voldoende zijn, alleen goedkoper. Betaalde 450 NOK. Voor ons absoluut 👎
Een prachtige camping met alles wat je nodig hebt. Mooie, grote plaatsen. Zeer rustig ondanks dat het volledig bezet is. wij hebben hier 3 heerlijke dagen doorgebracht. Prima startpunt voor een wandeling naar de gletsjer en Trolltunga. Bus vertrekt direct voor de camping. Sterk aanbevolen!
Sitecode: 19171
Om 12.00 uur al vol! 3 campers in de rij…We reden verder.
De luidruchtigste camping die we tot nu toe in Noorwegen hebben bezocht. Campers staan redelijk dicht bij elkaar. Helaas zijn er parkeerplaatsen toegewezen. Je rijdt langs de mooie, grote pleinen (ook al zijn ze gratis) en wordt in de achterste smalle hoek geplaatst. De uitrusting is geweldig, maar je hebt het niet nodig als je Noorwegen wilt ervaren. Voor ons meer 👎
Goed geschikt voor een doorreis. Aan- en afvoer beschikbaar. Uitzicht op de fjorden. Registratie bij het motel. Wij betaalden 300 NOK voor 2 volwassenen, camper en stroom
Topcamping! De prijs klopt echter niet. Wij betaalden NOK 390 per dag voor een camper, 2 volwassenen, elektriciteit. De toiletten en douches zijn niet verouderd zoals beschreven door eerdere gasten.
Een heel leuke plek! De ligging van de camping is gewoonweg fantastisch. Ook de camping is prachtig en met veel oog voor detail ingericht. Je staat direct aan het water met een prachtig uitzicht. De toiletten en douches zijn erg gedateerd maar schoon. Er zijn ook spoelbakken waar afwasmiddel aanwezig is. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam. Bood ons zijn auto aan om naar de gletsjers te rijden!
Als kampeerplaats zou ik het 4 sterren geven, maar als camping helaas niet meer dan 2! Het is erg luidruchtig vanaf de straat, de plaats heeft niet veel te bieden. Sanitair verouderd. Niet gerechtvaardigd voor een prijs gelijk aan € 40.
Zeer mooie en verzorgde camping. Prachtige zwembaai waar ook honden hun zwemgedeelte hebben. Een prachtig gebied. We brachten hier 2 dagen door en zouden de plaats aanbevelen.
Zeer mooie parkeerplaats, grote ruimtes. We hebben geen gebruik gemaakt van de paramedici en we kunnen ze niet beoordelen Wij zaten op de eerste rij en dus verder weg van het spoor. we vonden de plaats erg rustig. De stad is erg mooi. We zullen de plaats opslaan in onze favorieten.
Wij zijn het eens met alle goede recensies! Ook van ons 5 sterren! Perfecte camping, heel aardig en behulpzaam personeel, de plek...een paradijs. Grote lof voor het hele team! Wij komen graag terug...
zeer mooie en verzorgde parkeerplaats direct aan het strand. Water, riolering en elektriciteit ter plaatse aanwezig. Eigenaar erg vriendelijk. De trein is eigenlijk een beetje vervelend, maar nog steeds niet de moeite waard om een ster af te trekken :) We zullen de plaats zeker opnieuw bezoeken
Positief: goede locatie, schoon, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zwembad erg leuk. Negatief: De kavels zijn erg klein, je staat heel dicht bij elkaar. Dit maakt het erg luid en nogal ongemakkelijk.
5 sterren voor de plaats, het veld zelf; gewoon een parkeerplaats. ’s Avonds als de bussen vertrokken zijn is het erg rustig, de camperplaatsen zijn ondanks het slechte weer allemaal bezet. Het bezoek is zeker de moeite waard
Zeer mooie en verzorgde camping. Zeer grote, vrij te kiezen plaatsen op slechts enkele meters van het prachtige strand. Douches erg schoon en modern!
Goede locatie, S-Bahn naast de deur. Pitch... nou ja. Stoffige plek voor 29€ voor 2 personen. Aan- en afvoer in het weekend volledig overbelast. Relatief rustig 's nachts.
Zeer mooie en moderne standplaats. U kunt betalen via de website. Dood gemakkelijk! Let bij het verlengen via de site goed op de datum, anders verleng je op dezelfde dag. Het kost niets, maar er zijn problemen bij het wegrijden de volgende dag. Alles kan worden verduidelijkt bij de receptie. Alle stoelen kosten €15! Afvalverwijdering beschikbaar! Naast de receptie! Top plaats.
het hondenstrand is een grap! ! Geen plek waar de hond in het water kan komen, behalve er vanaf de houten plank in te springen... Op de rotsen. net aangekomen, 14 dagen geboekt en de vakantie zit er alweer op. En dat heet hondvriendelijk...
Volle punten! 19.60 voor een nacht inclusief stroom, gastenkaart en WLAN. Mooie omgeving, mooie standplaats. V/E beschikbaar. Kom op tijd, de staanplaats is om 15.00 uur vol!
Wij waren hier voor de laatste keer in 2018, de eigenaar is nieuw en er lijken een paar dingen veranderd te zijn. Nieuwe douchebakken en toiletten. Het restaurant is weg en daarmee de leuke sfeer... Jammer! Maar er wordt veel geïnvesteerd. Eens kijken... De prijs is gestegen. Wij betaalden €30 voor 2 personen in de camper met stroom. Misdroy heeft zich ontwikkeld tot een dure patch. In Leba 200 km verder kost alles de helft minder
de mooiste camping aan de Poolse Baltische kust. We zijn hier voor de vijfde keer geweest en komen hier altijd graag terug.
Een goede camping, niets meer en niets minder. 200 meter naar het strand. De plaats zelf heeft helemaal niets te bieden. Goed aangelegd fietspad naar Kolberg waar je de dag goed kunt doorbrengen. Ik denk niet dat € 25 per dag in het laagseizoen gerechtvaardigd is. Er zijn mooiere campings aan de politieke Oostzee die veel meer bieden en minder kosten #Laba#. Soms loont het om een paar kilometer meer te rijden!
absoluut het beste adres op het schiereiland. De exploitant is erg aardig en behulpzaam. De camping is zeer liefdevol ingericht. Aangezien de camping pas sinds 2021 bestaat, is hier nog veel te beleven. We hebben hier 2 heerlijke dagen doorgebracht en komen zeker nog eens terug..
Overvol zoals elk weekend! Bouwplaats onveranderd in vergelijking met mei, er is niets veranderd ... 30 stacaravans op de parkeerplaats.
Zeer mooie staanplaats met alle dingen die je nodig hebt. Zeer goed restaurant / brouwerij in de buurt (Schlossstuben), eten erg goed, personeel erg vriendelijk! Laat u niet misleiden door de optiek! Zeer rustiek. De plaats is goed bezocht, op donderdag eind september om 18.00 uur zijn alle plaatsen bezet. De stad zelf heeft niet veel te bieden….
Hebben deze camping als tussenstop gebruikt. 22 € voor een stacaravan, elektriciteit en 2 volwassenen met hond (hond gratis) betaald. Heel mooi landschap!!! Het eten in het restaurant was erg lekker en goedkoop. We hebben geen gebruik gemaakt van de douche en toilet omdat we die liever zelf aan boord hebben. We zullen terugkomen!
Sitecode: 20175
eigenlijk een geweldige camping, zeer schoon en goed onderhouden. Grote kavels. Het probleem: kortingsacties voor gepensioneerden!!! In september komen de Duitse gepensioneerden in grote groepen naast elkaar staan en vermaken de hele camping luidkeels!
helaas erg teleurgesteld! we hadden te veel verwacht vanwege de vele goede recensies. De camping is erg vol en ziet er daardoor erg verwaarloosd en ongezellig uit. De stoelen op de eerste rij zijn geweldig, je kunt gewoon niet omdraaien. De uitbaters schijnen erg aardig te zijn en de camping is zeker leuker als het niet zo druk is. We voelen ons niet op ons gemak en zijn maar één nacht gebleven. Heel mooi gebied!
arriveer en voel je goed ... Het is perfect! 10 sterren!
veel lawaai van de straat. Hondenverbod op het strand! Nee, dank u wel
eigenlijk is het een goede parkeerplaats, MAAR !!! Eind mei, midden in de week helemaal druk! De campers wurmden zich in elke spleet. Er was een barbecue op straat ... Veel stacaravans op de parkeerplaatsen die eigenlijk bedoeld zijn voor auto's. We hebben een parkeerplaats in het vakantiecomplex in de buurt! Sterk aanbevolen!!! 5 sterren!
zoals gewoonlijk; Top! Aardige operator, mooie omgeving. Alles goed
Puur natuur, dat is alles wat we nodig hebben!
Favoriete plek en favoriete stad. Ondanks de Corona-vereisten is alles goed geregeld! Grote parkeerplaatsen, aardige tuinman. We komen terug ..
40 € voor 2 volwassenen + hond + elektriciteit. Duur? misschien, maar SPO is het waard.
voor iedereen die op zoek is naar rust; Top!!! Direct aan zee, in the middle of nowhere! Sla van tevoren uw boodschappen in en laat uw gedachten afdwalen
5 sterren voor de Griek! 4 sterren; Parkeerplaats, 2 sterren Vochtig :( Geen toeristenbelasting is leuk, maar je zou het geld hier kunnen gebruiken. Helaas, als je verwend wordt door NF, ervaar je hier een cultuurshock
Grote percelen, schone douches en toiletten. Operator erg vriendelijk! Broodjes kunnen de dag ervoor besteld worden, veel waar voor uw geld! Betaald € 23,50 per dag, inclusief elektriciteit. Goed alternatief voor de dure en overvolle parkeerplaatsen in de omgeving
Zoals Rosartimes 's nachts al zei, geen rust door tieners die een autorace organiseren op de parkeerplaats! Maar waarschijnlijk de 2 € toeristenbelasting per persoon ... Heb een totaal van 14 € plus elektriciteit! Bedankt, maar we komen niet terug!
Het is geen camping! 5 kinderen 😂
Zeer krappe plaatsen tussen veel te luide Italiaanse grote families
We waren hier een week in september, parkeren op het strand! Top locatie!!! Gewoon geweldig! Douche en toilet ... nou ja. Je moet genoeg eten op voorraad hebben! Er is een kleine winkel direct aan het plein waar u kunt winkelen voor de normale prijs, verder helaas niets op loopafstand te bereiken. Voordeel van fiets of scooter. Voor 2 P + hond + elektriciteit hebben we 28 € / dag
Goede locatie, hondenspeelplaats! Beheerder erg vriendelijk en behulpzaam. De straat is overdag erg luid, 's nachts oké. Pizzeria niet zo slecht als beschreven. Plaats schoon en netjes!
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats! V + E beschikbaar (op de rotonde tegenover!) Elektriciteit; 1 € voor 2 kWh. Gratis parkeerplaats!
Hoewel er geen aan- en afvoer is, geen elektriciteit en toch mooi. Fantastische locatie !!! Toiletten beschikbaar; 50 cent
Zeer goed onderhouden, vriendelijke uitbaters. Wij waren er eind mei en waren alleen op het plein. Strand ongeveer 1,5 kilometer afstand, maar erg leuk
Oké voor één nacht, Szczecin met de fiets in 40 minuten, anders niets ter plaatse behalve een restaurant op het plein. Zwemmen op het terrein? We hebben niet gevonden ... Elektriciteit inclusief: de helft van de stopcontacten kapot! Als antwoord: je hoeft hier niet te blijven ... we komen niet terug! Er zijn zeker mooiere plaatsen die nog minder kosten
We wilden gewoon 3 dagen blijven ... het bleek twee weken te zijn. Geweldige plek, strand was geweldig! We zullen zeker terugkomen.
Dicht bij het strand, personeel erg vriendelijk! Simpele voorwaarden maar alles was schoon en goed onderhouden. Mooi stadje aan het einde van het schiereiland.
Het veld heeft alles wat je nodig hebt, in de winter ook behoorlijk leeg. Stad en de koninklijke kastelen op loopafstand. Prachtig gebied. prijs; Ik vind het niet goedkoop, vooral met elektriciteit een beetje overdrawn! Anders zou het 10 sterren zijn! We komen hoe dan ook terug ...
Rustig is de plek niet! 5 € kosten om door de slagbomen te gaan, dan kunt u zo lang staan als u wilt. Toeristenbelasting in het stadhuis (toeristische info) te betalen; 2,80 per persoon per dag. Elektriciteit 1 € per kWh. Voor 1 € 25 liter water afgenomen! Geen goede afvalverwerking. Kleine vuilnisbak bij de uitgang. De stad is erg mooi ...
Volledige score! Topplaats en prachtige stad. Elektriciteit 1 € voor 8 uur
Toplocatie voor voetbalfans! Direct naast het stadion. Met uitzicht op stadion Locatie: 10 sterren! Al het andere 2! Prijs 16 € met elektriciteit. We zijn er geweest vanwege de voetbalwedstrijd dus top anders zouden we daar niet stoppen. Het was ook behoorlijk smerig ...
Prijs is niet goed !!! Wordt per persoon betaald! Hond kost extra! 21 € voor 2 volwassenen en kind betaald en waren op de camperplaats! niet op de camping!
Zeer mooie omgeving, helaas wordt het veld gebruikt op voetbalwedstrijden voor het ontmoetingspunt voor drinkgelegenheden van voetbalfans! Het wordt waarschijnlijk getolereerd! Jammer ...
Topcamping! Modern, schoon, vriendelijk. De mooiste en de goedkoopste die we hebben bezocht aan de Poolse Oostzee. Het strand is geweldig !!
Grote plaatsen met water, riolering en elektriciteit. Gemarkeerd met bomen en struiken. Alles was schoon en goed onderhouden. Een beetje duur voor mijn smaak: 2 volwassenen plus hond 147 zl (32 €)
Een mooie plek, gespaard van het massatoerisme. Zeer mooie havenmeester!
Dat was niets, dagen eerder gereserveerd, er naar uit kijkend en dan iets; een parkeerplaats die eigenlijk oprit en direct aan de straat zou worden genoemd. Het voelt niet goed om buiten te kunnen zitten op 34 graden. Geen contactpersoon! Bij de receptie een briefje: ik ben zo terug. Wachtte een uur; Niemand kamt! Volgende gevaren ..
Mooie pitch, jammer dat er mensen zijn die de plek slecht beoordelen alleen omdat hij goed uitgerust is! WC en douchekop! We hebben het niet nodig, maar nog steeds oké. Prijzen perfect passend. Voor slechte pitches heb je al meer betaald
Niets bijzonders en nog steeds duur. Omdat je ook op de parkeerplaats goedkoop kunt blijven
Wie beslist over de beste plaatsing! !!! Wat een teleurstelling! Gelukkig is slechts 9 € uitgegeven
Zelfs beter dan vorig jaar. Prijzen stegen iets, maar nog steeds erg goedkoop! De beste plaats die we bezochten!
Top Place? Nou ... 14 € te duur, vooral in de winter
Mooie locatie, plaats in orde, geluidsoverlast van de straat. Helaas wordt de ruimte gebruikt als een parkeerplaats door personenauto's !!!
Mooie parkeerplaats met zeer mooie exploitanten hebben gevoeld zeer comfortabel. De Grieken maar we zouden niet aanraden!
Mooi uitzicht voor minder geld! Douches en toiletten schoon. De weg stoorde ons niet.
Pitch erg mooi en schoon, de plek zelf niet aan te raden in de winter! Hond verboden op de dijk!
Zeer mooie plekken, geweldige locatie. inclusive stroom. Perfect!
Plaats ok, niets meer. Geen winkels ter plaatse, dus alles meenemen.
Mooi! Alles was schoon en goed onderhouden. Top plek!
Goede parkeergelegenheid, geweldige locatie. 20 € per dag en alles daarbij; Elektriciteit inclusief! Plaats een beetje klein, maar oké. Toilet en douche schoon. We komen terug!