het waait hier op het dorpsplein en zwerfhonden lopen rond. vroeg in de morgen vuilnisophaaldienst en auto’s. wij zijn naar de nabijgelegen camper plaats gereden.
Voor 1 nachtje geen probleem! Navraag bij de VVV in het dorp zegt dat deze CP oogluikend wordt getolereerd. Ze verwijzen je naar Campingfarm Alpendrinha (sitecode79505) 4km verder. Er is géén sani. Centrum 250mtr. Leuk om even door de typisch Portugese straatjes te lopen. Ja, eigenlijk niet zo veel te doen hier maar even voor een bezoekje.....oké.
lees meerParkeerplaats op het pleintje bij de kerk. Mooi uitzicht maar verder geen faciliteiten. Prima voor korte pauze, meer niet.
Rua Francisco Sá Pereira 1
6230, Alpedrinha, Portugal40° 5' 48" N
7° 28' 2" W
-7.46729
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons