@G.-Vriend
De plek zelf is niet veel bijzonders, geen voorzieningen alleen een vuilniszak. maar als je even de moeite neemt om de stad te bezoeken, het is er gezellig en het is heel mooi. eerst een stukje lopen en dan de bus omhoog. prima plekje voor 1 of 2 nachten. er lijkt ook altijd plaats te zijn.
het waait hier op het dorpsplein en zwerfhonden lopen rond. vroeg in de morgen vuilnisophaaldienst en auto’s. wij zijn naar de nabijgelegen camper plaats gereden.
mooie plek onder aan de oude stad. Lift in de parkeergarage om boven in de stad te komen. Zwembad aan de andere kant van de stad maar op loop afstand. Fietsen in de omgeving en voor de sanitaire zaken rijdt je even naar de andere campground waar het lozen gratis is en water €1,- voor 100 liter.
Er wordt door de gemeente Wangen een alternatief geboden op 2 lokaties in de stad. Wij staan nu op P17 en daar mag een camper overdag gratis staan van 08.00 tot 20.00 en s’nachts dus ook.
Mooie oude stad. fietsen langs de Rijn. Diverse eet en drink gelegenheden. 3 supermarkten op loop/fiets afstand. heerlijk rustig. niemand komt hier aangezien je langs de rails staat. De trein is alleen lastig als men zich er aan stoort.
Net aangelegde camperplaats die goed te gebruiken is voor een Nacht of 2. Fietsen naar de Rijn, Krefeld of natuurgebieden in de omgeving. Wandelen naar de Burcht met bijbehorend stadje. Deze is ook als museum te bezichtigen van binnen maar buitenom lopen is ook mooi. Volg bijvoorbeeld de oude statieweg afbeeldingen. Veel plezier.
Als je hier zou willen staan?
Het ligt heel hoog boven de rivier. Ongezellig maar om de beenspieren te trainen wel leuk.
Leuke stek om te wandelen, fietsen en vissen. Rustig qua campers maar wel naast de spoorlijn. Prachtig uitzicht en privé strand aan de Rijn. De meeste Duitsers rijden meteen weer weg want het terrein is verhard met gravel.
Sitecode: 62054
Ruime plek onder de oprit naar de snelweg. Er zijn hier wat lampen en de Rijn is dichtbij. Leuke oude gebouwen in de stadskern. Men mag hier 48 uur staan. Genoeg om lekker te wandelen en fietsen.