Shamwari Hilltop Retreat - Camping Park

• Lozen afvalwater

Petra+Sjors

6 dagen geleden

Voor ons de meest fantastische plek in Portugal. Aan alles is gedacht, wasmachine, droger met waslijnen enz, binnen en buiten. Perfect sanitair, gezellig cafe waar Billy iedere dag een maaltijd verzorgd. Tapijt voor de caravan, schitterend uitzicht, wandel en fietsmogelijkheden. Wij stonden hier ruim 3 weken en hebben ondanks het noodweer volop genoten. Helena zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Shamwari betekent "mijn vriend", hoe toepasselijk!

Wij komen hier graag steeds weer terug, rust, ruimte, de natuur, een fijne plaats is dit, schoon sanitair, locatie- en uitzicht zijn mooi, vooral de zonsondergang, gezellig Happy Hour café, broodjes service, lekkere pizza’s en een dagschotel, ook vegetarisch. Goede wandel- en fiets mogelijkheden naar Alcoutim, Behulpzame eigenaresse Helena doet er alles aan je het “thuiskomen “gevoel geven. Tot volgende keer Rene & Francoise + Boef

Prachtige plek en mooie plaatsen met een flink stuk kunstgras. Pizza's zijn prima. Prijs/kwaliteit niet in overeenstemming.

Estrada Municipal M 1054, Km 2

8970-011, Alcoutim, Portugal

37° 30' 40" N 7° 31' 30" W

37.51113129 -7.52488371

Camperlocatie in rustige omgeving met alle voorzieningen - gebruik GPS-coordinaten - Alcoutim 10km - centrum 300m