Parking Alcoutim

• Campinggedrag niet toegestaan

3.2

JeanWabbijn

nov 2025

Speciale gemeente plaats voor campers. Behoorlijk vol in nov.'25. Prima om een paar dagen de mooie omgeving te bekijken. Er is gratis stroom, afvoer en water. Het toilet gebouwtje was helaas op slot. In het dorpje zijn een paar etttentjes, een supermarktje en een paar bezienswaardigheden.

ariedekreij

apr 2025

Als we op vrijdag 4 april arriveren is de cp tjokvol, ook aan de straat staan een stel kampeerauto’s. We proberen de andere cp maar die is ook vol. We vinden een plekje bij de sportvelden. Het is feest, het smokkelaars-festival. Op zaterdag loopt het vol. Het is druk, gezellig en relaxed. Èn een loopbrug over. Er zijn straatartiesten, een club vrouwen die het leven van vroeger uitbeelden, muziek, traditioneel eten en wijn. Heel veel wijn. Mooi!!

Stolzi

mrt 2025

Mooie plek met water/elektriciteit. We hebben hier twee nachten heerlijk geslapen, heerlijk gegeten in de stad en het kasteel bezocht. De zipline over de rivier is ook een avontuur

Rua das Portas do Rio

8970, Sanlúcar de Guadiana, Spanje

37° 28' 5" N 7° 28' 16" W

37.46807 -7.471

camperplaats in ontwikkeling - bij begraafplaats - uitzicht op grensrivier - centrum 250m.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!