@JeanWabbijn
- 2002
Prima camping om Porto te bezoeken, bus vertrekt om de hoek. Wel verouderd sanitair, maar wordt elke dag schoongemaakt. Vriendelijke mensen bij de receptie. Betaalde maar 8,- p d. Incl stroom.
Mooie camper sosto met heel vriendelijke mensen, 365d pj. Keurige toiletten, douches (2x50ct), water en stroom 6A bij de plaatsen. Prachtig uitzicht op de omgeving daar camping op een berg ligt. Goed bereikbaar. 15,- of 20 met stroom. Aanrader als je Santiago de C. wilt bezoeken. Er gaat een busje, lijn 6, elke 20m of 30m in weekend van vkakbij de camping naar centrum. Je kunt ook makkelijk fietsen, wel steile stukken!
Volgens CC open. Na lange tocht en veel regen: DICHT. Fijne info!! 5-12-25
Leuke plek alleen moeilijk te vinden. Locatie klopt niet helemaal op CC. Je komt dan uit op een bouwput, kantoren. Je moet tussen 2 gebouwen doorrijden en komt fan aan de achterkant bijveen hek hier: °42'27.6"N 8°58'02.3"W. Dan even aanbellen. Alles is aanwezig op de boerderij. 6 camperplekken met stroom, douches, toiletten, afvoer en water, keuken etc. Dichtbij de pont naar Lissabon. Alle tijden zijn hier bekend en je kunt met je fiets erheen.
Speciale gemeente plaats voor campers. Behoorlijk vol in nov.'25. Prima om een paar dagen de mooie omgeving te bekijken. Er is gratis stroom, afvoer en water. Het toilet gebouwtje was helaas op slot. In het dorpje zijn een paar etttentjes, een supermarktje en een paar bezienswaardigheden.
Deze locatie is heden (nov. 25) geheel uitgestorven. Alles is op slot en dicht. Niet geschikt dus. Ben doorgereden naar die in Alcoutim, mooie plaats met stroom, afvoer en water. Het toiletgebouw is helaas op slot.
Prima plek om Granada te bezoeken. Stroom, water, toilet, afvoer; alles aanwezig. De beheerder is zeer behulpzaam en heel vriendelijk. Waar maak je dat nog mee. Kortom, aanrader. Ik betaalde 23 voor 1 nacht.
Rustige plaats. Dorpje om de hoek met wat bars en winkels. Je kunt water tappen, maar niets gezien van afvoer. Het WC- gebouwtje is op slot. Prima voor 1 of 2 overnachtingen, en mooi gebiedje om te wandelen of fietsen (wel vrij saai, alles plat).
Leuke plek voor doorreis, 1 of 2 nachten. In principe zijn alle voorzieningen aanwezig, stroom, toiletafvoer, water (niet drinkbaar), douche (alleen koud water). Kosten 1-11-25 met stroom 22 p.n. of 20 zonder stroom.
Deze camping is open tm 31 oktober. Ik was hier 1 nov, dus dicht. Graag aanpassen op CC.
Zou vandaag 26 okt open zijn, uren gereden en dan bordje chioso erop. Dus vermijden deze desinformatie.
Mooie plek voor een nachtje prima. Weinig voorzienigen, geen wifi, wel (betaald) stroom. In de app staat 0,00 euro maar om eruit te rijden moet je ern muntje kopen voor 10 euro bij de receptie in het hoofdgebouw. Een tegenvaller dus. Het hoofdgebouw heeft een hotel, restaurant etc. Wel mooi maar niet gebruikt. Mooie omgeving, afgesloten en veilig.
Mooie lokatie langs de Po, met een brug ernaast waar over tot savonds veel verkeer gaat. Snachts is het rustig. De plek, met veel groen, toiletten (betalen met kaart), gratis wifi, water en stroom, is ook goed verlicht. Dus 0,00 euro en veel voorzieningen. Top plek voor 1 of meerdere dagen. Groetjes, Jean
Prima camping voor doorreis naar Istanbul of voor langer verblijf. Zeer vriendelijke eigenaren. De dame spreekt een beetje engels. Mooi gelegen aan zee (terrassen) en eigen strand. Sanitair naar behoren en een goede wifi. Wij betaalden voor 2 pers en camper 20 euro met stroom. Het is direct langs de weg dus die hoor je soms een beetje.
Voordeel: dichtbij centrum. Diverse buslijnen vlakbij. Parkeerplaats voor vrachtwagens, auto,s e.d. Terrein is vrij schuin, en niet echt beveiligd. Wij stonden er 2 nachten om de mooie en gezellige stad te bezoeken.