Eco camping Baleia

Geclaimd door eigenaar

Hare

jun 2025

Volle bak sterren! Camping is in opbouw. Nu 2 toiletten en 2 douches maar over een paar weken zullen er 4 douches bijkomen! Gastvrouw en haar man zijn aardige luitjes die veel voor milieu en respect voor elkaar over hebben. Een kleine kruidentuin staat tot de beschikking van de gasten. Je legt hier heel snel contact met andere camperaars. Wij betaalden 300,00 lei voor twee nachten met stroom, één wasmachine en twee Augustiener biertjes.

Geraldine88

jun 2025

We waren op reis door Roemenië en vonden deze gezellige en mooie camping in Pui. Hoewel we op doorreis zijn, willen we graag nog eens terugkomen voor een langer verblijf. Er is een prachtig uitzicht op de bergen, een mooie kreek, een relaxplek voor de gasten, gratis wifi, een barbecueplek, een kampvuurplek, een uitzichtpunt met een verrekijker en een bank. Gewoon een perfecte plek om te ontspannen of op avontuur te gaan, voor op reis of een langer verblijf, hier wil je zijn! (zie foto's)

Leuke kleine camping, mooi gelegen, met vriendelijke eigenaren die goed Duits en Engels spreken. Ze helpen graag met meedenken over fiets- en wandelroutes. Alle voorzieningen zijn er maar sommige nog niet echt af (vandaar 4 *). Wij hebben er heerlijk gestaan.

Strada Baleia

337345, Râu Bărbat, Roemenië

Rustig gelegenbij natuurgebieden - voorzieningen aanwezig, deels in opbouw - centrum 2.5km

1 mrt t/m 1 nov

RON 110,00