@user557588192
- 2016
- Carado T 135
- 2021
Geef graag een 3,5. Prima uitvalbasis voor Cluj. Op vrijdag altijd gratis OV. Sanitair past op een 70'er jaren hippiecamping maar werkt prima en alles is schoon. Relaxte, aardige eigenaar.
Eens met voorgaande reviewers.
Prima kleine camping met goede faciliteiten. Ligt in een mooi gebied met prachtige kloosters in de buurt. We hebben de pech dat we een periode met veel regen hebben. Voor de grasondergrond hebben ze matten om de camper op te parkeren. Wel aan de prijs voor hier (camper, 2 pers., electr.: RON 150 p.n.).
Deze camping bestaat niet meer. Het restaurant was gesloten maar we mochten gratis aan het stuwmeer staan. Zelfvoorzienend dus geen probleem en een mooie plek.
Prachtig gelegen in bosomgeving met ruime plekken. Goed voor bezoek kasteel. Sanitair wat verouderd maar schoon.
Eens met de vorige beoordelaar. Goede plek om hier vanuit Sibiu te bezoeken. Wij deden dat op de fiets. De drukke weg is goed te doen. Op advies van eigenaar ook naar Astra nationaal museum geweest. Een groot, prachtig gelegen en mooi aangelegd openlucht museum.
Heerlijke camping met vriendelijke eigenaren. Geweldige uitzichten. Voor ons voldoende voorzieningen. Heerlijk gestaan.
Leuke kleine camping, mooi gelegen, met vriendelijke eigenaren die goed Duits en Engels spreken. Ze helpen graag met meedenken over fiets- en wandelroutes. Alle voorzieningen zijn er maar sommige nog niet echt af (vandaar 4 *). Wij hebben er heerlijk gestaan.
Goede plek met fijne voorzieningen tegen redelijke prijs (600 kronen voor 1 nacht, 2 volwassenen, alles inbegrepen). Op de fiets is Mariënbad goed bereikbaar. Bijzonder mooie plaats.
Prima plekje. Rustig en mooi gelegen. Op loopafstand van glasmuseum en Leerdam.