Camping San Bartelomeo

• Stroom

2.8

bernard-b

sep 2025

het personeel is vriendelijk en behulpzaam. wat ons echt tegenvalt is dat er bij de afwasplaatsen geen warm water is. het sanitair is echt verouderd en nodig aan een upgrade toe. je bent wel vlakbij de zee. wat ons opviel is dat het snachts erg rustig is, zelfs de weg die voor de camping langs loopt hebben we geen last van gehad.

awolfsht

aug 2025

Wij houden wel van dit soort relaxte, ietwat rommelige campings. Zeer ruime plek onder de bomen, op loopafstand van de zee/het strand. Aardig en behulpzaam personeel. Sanitair is basic, maar schoon. In de twee toiletblokken waar ik ben geweest, waren gewone wc’s. Dat er geen wc-papier is, wordt meteen bij het inchecken verteld. Eten in het restaurant is lekker en betaalbaar. In de nacht (ma-di) is het rustig.

JankeC

jun 2025

Positief: Adriatische Zee vlakbij, lekkere pizza's van het campingrestaurant. Negatief: oude camping (1965), nooit gemoderniseerd, slecht sanitair, hurktoiletten, gordijntjes voor de douche, geen warm water bij de afwasbakken, veel geluidsoverlast van naastgelegen weg en van een grote strandtent (dreunende muziek) even verderop en in het weekend live muziek op de camping tot 11 uur. We zijn na een paar overnachtingen gevlucht. 41,- per nacht duur

Strada per Lazzaretto 99

34015, Koper / Capodistria, Slovenië