@bernard-b
Sinds 2018 camperaar. De eerste camper aangeschaft vanwege de sport voor de dochter en daardoor het camperen ontdekt en sinds 2023 voornamelijk lekker weekendjes weg en natuurlijk tijdens de vakanties nieuwe landen ontdekken.
- 2018
- Dethleffs Trend
- 2021
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar huis. Wat een prachtig sanitairgebouw en van alle gemakken voorzien. Mooie locatie om langs de Aachensee te fietsen. Bij slecht weer is er ook een heel mooi zwembad in het dorp.
De sanitairruimtes zijn ver onder de maat. 3 toiletten, 3 veel te krappe douches en een paar wastafels in één, te kleine, ruimte. Je kan je amper afdrogen en aankleden. Door de ACSI-card is het tarief nog redelijk. Ik moet er niet aan denken hoe het is als het hier overvol is. Wel mooie fietstocht naar het meer en de kloof gemaakt
het personeel is vriendelijk en behulpzaam. wat ons echt tegenvalt is dat er bij de afwasplaatsen geen warm water is. het sanitair is echt verouderd en nodig aan een upgrade toe. je bent wel vlakbij de zee. wat ons opviel is dat het snachts erg rustig is, zelfs de weg die voor de camping langs loopt hebben we geen last van gehad.
Afgelopen weekend hebben we hier gestaan. We werden vriendelijk ontvangen door de vrouw des huizes. Deze camperplaats is nog maar een paar maanden in bedrijf en daarom moet hij nog echt ontdekt worden. Alles is prima voor mekaar en spiksplintertje nieuw. Er zijn zowel plekken met volle zon alsook meer schaduwrijke plekken. Voor elk wat wils dus. Deze parel moet echt ontdekt worden!
We hebben hier 2 nachten gestaan. Wat een weids uitzicht over de landerijen en onze ogen eerden zelfs getrakteerd op een ree met een kalfje. Hele vriendelijke en gastvrije eigenaren. In deze warmte werd iedereen getrakteerd op een ijsje en op vaderdag kregen de gasten nog een leuke attentie. Het zijn de kleine dingen die het doen. We komen zeker terug.
Wij hebben hier afgelopen weekend vertoefd. Het is een kleinschalige verenigingscamping dus veel seizoenplaatsen maar dat mag de pret niet drukken. De sfeer is gemoedelijk en wordt mede bepaald door de beheerder Eppie en zijn vriendin. Vooral als je ze treft bij de afwas want dan ben je nog lang niet klaar. Ook de omgang met de vaste gasten is prima. Er staat een renovatie in de planning dus het kan alleen maar beter worden.
Sitecode: 20065
Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mooi uitzicht als je van water houdt. Wij hebben hier 19 mei 2024 gestaan en ivm. het pinksterweekend was het gratis dus dat geluk kun je ook hebben. Jammer dat het informatiebord niet duidelijk is want de toiletten en douches zijn in het Thon hotel en op vertoon van je betaalbewijs gratis te gebruiken.
Wij stonden hier op 13 mei 2024 en waren helemaal alleen. Zo lekker rustig. Långvind is inderdaad een soort openluchtmuseum. Er is een wandeling te doen rond een meertje en daar wordt meer verteld over de geschiedenis. Wel Google lens gebruiken voor de uitleg.
Wat een mooie camperplaats. Vriendelijk ontvangst door de eigenaresse. Ruime plekken. Een sanitairgebouw met stortdouches én vloerverwarming. Dat is pas lekker als de temperatuur het buiten nog wat laat afweten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heel vriendelijk ontvangen door de zoon des huizes. het beheerdersechtpaar was ook zeer gastvrij. Heel schoon sanitair waarbij je 6 minuten kon douchen wat op zich genoeg is. Heb je meer tijd nodig dan moet je even 5 minuten wachten. Een ideale locatie om lekker langs de Sure te fietsen. Ook naar andere plaatsen zoals Larochette en Ettelbruck is goed te doen met redelijke klimmetjes.
Aangezien de camping bijna vol was had de eigenaar nog een plekje voor ons achter op het terrein. Het viel ons op dat er wel heel veel vaste plekken zijn. Sommigen zien er onverzorgd uit en dat is wel jammer. Voor ons was het grote toiletgebouw wel een heel eind lopen. Jammer dat je best wel de trein achter de camping en de weg aan de overkant van het water hoort. Wel een ideale plek om Koblenz te bezoeken.
De ideale locatie om Bernkastel-Kues te bezoeken. Wat een leuk stadje is dat. Wij zijn blijkbaar niet de enigen die dat vinden. Ook de ideale locatie om mooie fietstochten langs de Moezel te maken naar o.a. Traben-Trarbach. Ideaal dat elke morgen de warme bakker langskomt. De mensen staan al in de rij om haar op te wachten. Wij stonden mooi aan de waterkant waar altijd wel iets is te beleven.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar huis. Prima plek om de mooie stad Aken te bezoeken. Binnen een half uur loop je naar het centrum. Een prachtig sanitairgebouw met alles er op en er aan. Genoeg ruimte op de camperplekken.
Wij hebben hier afgelopen weekend gestaan om de Vuelta te bezoeken. Vriendelijke en enthousiaste eigenaar waar je met alle vragen terecht kan. Prachtig om het boerenbedrijf van dichtbij te beleven met een prachtig zicht op de koeien vanuit de skybox. Zeker voor herhaling vatbaar. Marianne en Bernard
We hebben hier één nacht gestaan en heeft ons prima voldaan. Hele vriendelijke eigenaars. Zondag regende het helaas de hele dag maar je verveelt je hier geen moment want de hele dag is het druk op de Jeltesleat.
Wij hebben hier de laatste 2 nachten van onze vakantie gestaan. Bij het telefoongesprek werden we al zeer vriendelijk te woord gestaan. Bij aankomst wederom een vriendelijk onthaal. Heerlijk, alleen maar gras. Eerst een hele rondleiding door de campertuin met uitleg. Vervolgens zelf een plek uitzoeken. Prima sanitair en alles bij de prijs inbegrepen. Vooral het kleinschalige en het persoonlijk contact spreekt ons echt aan. Komen zeker nog een keer terug.
vriendelijke ontvangst. een voordeel is dat je niet op voorhand kan reserveren. zo heeft iedereen in deze drukke coronatijd kans op een plek. sanitair is netjes. jammer dat je voor de afwas apart voor warm water moet betalen. de vulslang hangt te dicht bij de loosplaats van het chemisch toilet.