Auto camping Trusalova.

• Stroom

ErikEnAnita

jun 2025

Aardige camping, maar verschrikkelijk om de camper waterpas te krijgen. Hoge bomen, daarom geen uitzicht en 's morgens of 's avond veel schaduw, afhankelijk van waar je staat. Eten ernaast is niet voor vegetariërs, dus overgeslagen. Wandelen in het bos ging alleen maar bergop, zonder enige uitzicht punten. Mooie waterval was nog vele kms verder en zo'n 800 mtr klimmen! 27€ ,2p,2honden+ electra. Sanitair oud, maar ok. Wel heerlijk stil daar!

Carolee

sep 2024

Superkleine camping - hoewel levellers absoluut nodig zijn op het "bobbelige" gras. Ik heb de rekening opgevraagd omdat we voor 2 campers moesten betalen. Een vergissing. In totaal betaalden we € 24 per nacht - volwassenen € 4 pp, toeristenbelasting € 1 pp, ehu € 6 per nacht, campers € 8 per nacht. Douches verouderd MAAR absoluut de beste douches die we ooit op een camping hebben gehad. Continu warm water en schoon. Wasmachine € 3. Vriendelijk personeel dat geen Engels spreekt, maar we hebben het gered.

berendb

aug 2024

camping midden in de natuur. je kunt zelf je plaats zoeken. sanitair schoon en voldoende maar wel verouderd. restaurantje naast de camping wat gegeten en gedronken, kleine kaart maar smaakte prima.

Osloboditeľov 115

038 53, Turany, Slowakije

Camping met trekkershutten - gebruik GPS-coordinaten -snackbar - restaurant 500m - spelmogelijkheden - toegangspoort tot Nationale park Mala Fatra - centrum 5km

1 jun t/m 30 sep