• Camperlocaties

• tiktok

@Carolee

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

In januari boekten we een staanplaats voor 9 en 10 juni. We zijn blij dat we dat gedaan hebben, want de camping was de hele twee nachten vol en campers werden geweigerd. Anne kwam 's avonds langs en inde de kosten contant. Caravans zijn ook toegestaan. Er rijden bussen naar Fort William, maar we kozen ervoor om met de auto te gaan, aangezien de meeste parkeerplaatsen maximaal 10 uur staanplaats voor campers toestaan. Alle plaatsen hebben een verharde ondergrond met een prachtig uitzicht over het meer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Perfecte locatie voor een bezoek aan Stratford-upon-Avon. De prijs is nog steeds £27 voor 72 uur, wat meer dan genoeg tijd is om alles te zien wat de stad te bieden heeft. We hadden twee volledige dagen sightseeing, inclusief fietsen naar Anne Hathaway's Cottage, dat in het nabijgelegen dorp Shottery ligt. Ik vermoed dat deze camperstop extreem druk kan zijn tijdens de belangrijkste feestdagen, aangezien het populair bleek te zijn toen wij er verbleven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Leuk om de stad te bezoeken, maar onlangs was er in het lokale nieuws te lezen dat het NIET TOEGESTAAN is om in je outfit te overnachten. En als je betrapt wordt, kun je een boete van £50 krijgen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We verbleven er op 3 november nadat we geen water konden krijgen bij de tussenstop in het nabijgelegen Höhr-Grenzhausen. We kregen te zien waar we water konden krijgen (in de metalen box) en hoe we een kaartje uit de machine konden halen. Parkeren was gratis op zondag en ons kaartje bracht ons tot 08.35 uur op de 4e. We kochten 's ochtends een kaartje voor nog eens 2 uur (€ 2). De treinen stoorden ons niet per se. We waren de enige camper die 's nachts geparkeerd stond. Voor ons was het ideaal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We bleven niet. We loosden het weinige afvalwater dat we hadden, leegden het toilet - en verspilden €1 aan water 💧 dat NIET WERKTE. We reden verder de weg af waar - het was zondag - het parkeren gratis was. Ons ticket houdt ons tot 08.30 uur de volgende ochtend, wanneer we een ander ticket moeten halen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Niet hier verbleven, maar de serviceplaats is beschikbaar voor passerende campers. Kleine connector nodig voor water 💧.

Sitecode: 19308

4 nachten verbleven. De tweede avond in het restaurant gegeten. Wij waren de enigen daar. Eten redelijk geprijsd. Douches schoon en water net warm genoeg. Trein naar Zagreb gepakt. € 19,24 retour voor 2 personen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Station op 4 min. fietsen. Fietsen vastgezet tegen een lantaarnpaal bij het station. Geweldig om hier te fietsen. Wij hebben routes 2, 4 en 5 gefietst. Boekjes verkrijgbaar bij de receptie. De site sluit op 31 okt. ACSI € 24,06 pp incl. toeristenbelasting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Camping erg lukraak. We betaalden €21pn ACSI-prijs plus toeristenbelasting. We kozen eerst voor een plek in het midden van de camping, maar veranderden toen naar een plek net buiten de weg die de camping uit leidt (118). We hadden het hele gebied praktisch voor onszelf voor de 4 nachten dat we er waren. We moesten onze eigen faciliteiten gebruiken omdat het sanitairgebouw niet open was en het te ver was om naar een open te lopen. Restaurant redelijk geprijsd. Makkelijke fietstocht naar Pula.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Obscure camping - maar perfect voor een bezoek aan het NP. € 4 pp met de shuttlebus vanaf de voorkant van de camping. Ook een geweldige fietstocht rond de omtrek van het NP - hoewel je je leven in eigen hand neemt op de hoofdweg - niet dat je er heel lang op bent en er is een omweg aan het begin, volg de fietsrouteborden/Kamoot-app. Douches heerlijk en warm - mogelijk omdat er niet veel mensen gebruik van maakten. Wij betaalden € 92,46 voor 3 nachten x 2 personen + ehu.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben 5 nachten doorgebracht op deze prachtige camping - die op 15 oktober sluit voor het seizoen. Onze plek (#11) was perfect en voor €23 per nacht (ACSI-prijs) plus minimale toeristenbelasting, hadden we geen klachten. Vriendelijk personeel, bakkerijservice, heerlijk schone, warme douches. Het zeeterras was gewoon perfect en de zee zelf was heerlijk om in te zwemmen. We hadden graag langer gebleven. Het enige nadeel was dat er geen winkels in de directe omgeving waren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Super kleine camping. Vriendelijke eigenaar. Je komt aan, zet je tent op en betaalt wanneer de eigenaar verschijnt. Douches waren erg schoon en het water was heerlijk warm. Door alle regen was een deel van de grond behoorlijk modderig geworden - je moest er gewoon niet overheen rijden. We betaalden € 20 pn met ACSI - wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding was. Gemakkelijke toegang tot de R1-fietsroute die het pad volgt als je rechtsaf de camping verlaat - geweldige rit. Het NP niet bezocht. Te duur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Betaald bij automaat - duurde eeuwen om te autoriseren. Volgde instructies en rekende slechts € 5. De parkeerwachter controleerde - alles OK. Veel campers geparkeerd. Rond 22.30 uur reed er een witte Audi de parkeerplaats op - muziek schallend. Kort daarna kwam er nog een auto aan en beide auto's reden rond tot ongeveer 23.00 uur - de Audi was het meest voorkomend. Toen ze vertrokken, was de parkeerplaats helemaal stil. 10 minuten lopen naar de stad. Ideale uitvalsbasis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Er waren nog maar weinig ACSI-plaatsen over toen we op 30 september aankwamen, maar we konden een plaats bemachtigen op een hoek tegenover het sanitairgebouw en met uitzicht op de baai. Als we uitzicht op zee wilden, was het +€8. Douches redelijk, maar het water stopte halverwege het wassen van mijn haar. Ik moest ongeveer een minuut of zo wachten voordat de startknop weer werkte. Goede wifi-dekking. We namen de boot naar Trogir. €10 per retourreis. Prachtig strand. 3 nachten met ACSI was €88,80.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben hier 5 nachten doorgebracht en het was heerlijk. We hebben zelf onze plek uitgekozen. Met behulp van een ACSI-kaart kwamen we erachter dat er een toeslag was. We betaalden € 27,20 pn. We zaten vlak bij sanitair blok 3. De damesdouche was snel door het warme water heen - ik vermoed dat dit komt doordat de afwasruimte ernaast is. De herendouche leek er niet onder te lijden. Wasmachine € 8,50 per wasbeurt. Enorme trommel - ik heb alle kleding in één wasbeurt gewassen, beddengoed en handdoeken in een andere. Het strand is een afdaling/opstijging, maar het is het waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het diende als uitvalsbasis om de oude stad te bezoeken. Verder had het niet veel te bieden. De douches waren gedateerd, sommige moesten gerepareerd worden en waren niet al te schoon - ook al was er personeel aanwezig. Veruit de meest teleurstellende plek waar we ooit verbleven. TIP: Koop online een Debrovnik Pass - deze is inclusief busreizen van/naar de oude stad - alleen al de wandeling over de stadsmuren kost € 35!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

BOEK NIET ONLINE! Ik zag de € 25 niet-restitueerbare boekingskosten pas toen ik de factuur kreeg. Toen ik dat zei, kon ik geen ACSI-plaats boeken, maar bij aankomst werd mijn ACSI-kaart wel geaccepteerd. Oké € 27 voor de plaats - tel daar alle extra's bij op, zoals toeristenbelasting, etc., en het totale bedrag voor 2 volwassenen was € 158 voor 4 nachten! Goede, schone douches. Genoeg warm water. Splits een vrij gemakkelijke fietstocht - maar veel bouwwerkzaamheden onderweg.

Sitecode: 19684

Niet de site waar we op wilden verblijven, maar deze had wel beschikbaarheid. Jammer dat ik niet had gelezen over de toeslag van € 7 op bepaalde plaatsen, het werd me pas duidelijk gemaakt toen de factuur werd opgemaakt. Zoals het was, waren alle ACSI-plaatsen vol, dus we zouden hoe dan ook een toeslag hebben gehad. Sommige plaatsen hadden een toeslag van € 4. Onberispelijke faciliteiten met warme douches. Gemakkelijke fietstocht naar Zadar en het eiland Vir - wat heerlijk was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heerlijke kleine camping - fantastisch schoon sanitair - maar we hebben uiteindelijk toch maar in de camper gedoucht omdat het water koud was 🥶. Prima als het weer wat warmer was geweest, maar niet op koude dagen zoals vandaag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ideaal om het natuurpark te bezoeken. We kwamen op zondagavond aan bij de "nieuwe" receptie en werden door een andere kampeerder verteld dat we moesten kamperen en dat er dan iemand naar ons toe zou komen. Dat deden ze ook. We werden verteld dat we ons 's ochtends moesten melden bij de "oude" receptie. Geen probleem. Gratis gebruik van wasmachine (in het herensanitair). Douches schoon en WARM! Prijs €26,60 per nacht. Geweldige prijs. We kampeerden naast een overdekte picknicktafel, wat een bonus was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een fantastische kleine camping. Uiterst vriendelijke eigenaren. Geweldige locatie. Geweldige douches, ook al moest je de douchekop zelf vasthouden. Zelfs buiten het seizoen zorgde Danijel ervoor dat alle faciliteiten voor ons beschikbaar waren. De bar werd op "vertrouwen" bediend en bij vertrek betaald. Let op: als je kaarten hebt gedownload voor offline gebruik, zul je het niet op de kaart vinden. Als we ooit nog eens naar dit gebied gaan, zouden we hier zeker stoppen. hier.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ideaal om de stad te bezoeken. We kwamen vroeg in de middag aan op een vrijdag en de parkeerplaats was behoorlijk druk. Op zaterdag fietsten we de stad in via een makkelijke fietsroute. Toen we terugkwamen (ongeveer 5 uur) was de parkeerplaats extreem druk. Om 7 uur waren de meeste auto's verdwenen. Het was redelijk rustig 's nachts. Veel muggen, dus neem voldoende insectenwerend middel/vliegenspray mee. Interessante plek, vooral met betrekking tot het IJzeren Gordijn en de geschiedenis van de Koude Oorlog.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Superkleine camping - hoewel levellers absoluut nodig zijn op het "bobbelige" gras. Ik heb de rekening opgevraagd omdat we voor 2 campers moesten betalen. Een vergissing. In totaal betaalden we € 24 per nacht - volwassenen € 4 pp, toeristenbelasting € 1 pp, ehu € 6 per nacht, campers € 8 per nacht. Douches verouderd MAAR absoluut de beste douches die we ooit op een camping hebben gehad. Continu warm water en schoon. Wasmachine € 3. Vriendelijk personeel dat geen Engels spreekt, maar we hebben het gered.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Uitstekende tussenstop. Veilig met de slagboom. We betaalden met creditcard in £ sterling - £6,32, wat uitstekend was. Als we in euro's hadden betaald, was het €10 geweest. Zeker een aanrader, ook al is het een flinke wandeling vanaf de ingang van het museum. We hadden gewild dat we de fietsen hadden gebruikt!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben meer van dit soort fantastische tussenstops nodig. Gisteravond zat het helemaal vol, maar vanavond zijn er nog plekken. We hopen morgenavond terug te komen na ons bezoek aan Auschwitz - dat iets meer dan een uur rijden is. Het kleine park aan de overkant is een wandeling waard, net als het kerkhof op de heuvel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte locatie en faciliteiten zijn een bonus., maar niet zo stil. De eerste nacht werden we om 3 uur 's nachts wakker van water dat af en toe door het tankstation stroomde. Dit duurde ruim een half uur. De tweede nacht was er livemuziek van het stadion. Het stoorde ons niet echt, want we konden slapen, maar toen we om 1.45 uur 's nachts wakker werden, was er nog steeds veel lawaai van de feestvierders. Er kwam ook wat lawaai van de kermis in de stad, maar dat was niet zo erg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Extreem populair. We kwamen net na 14:00 uur aan en de meeste aangewezen plekken waren vol - inclusief een die door een auto werd gebruikt. We hadden geluk dat we op de verste plek konden parkeren, het dichtst bij de grasachtige oever. Slechts één van de stopcontacten achter de parkeerplaats werkt (stekker #2 van de tweede kolom), maar het lijkt erop dat het stopcontact bij het servicepunt ook werkt. Erg stil 's nachts. Ideaal voor een bezoek aan de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We kwamen net na 16.00 uur aan en na gebruik te hebben gemaakt van het servicepunt voor de ingang gingen we naar de parkeerplaats. Het was al erg druk, maar we konden aan het einde van de weg binnenkomen. Veel mensen die 's avonds aankwamen, hadden minder geluk. Sommige kampeerders hadden zich over 2 plaatsen verspreid, wat erg egoïstisch was. Betalen gaat via een automaat bij het toiletgebouw. Veel verkeerslawaai. Gelukkig stonden we niet onder de brug geparkeerd!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte overnachtingsplek. Het lawaai van de sportvelden nam af na 20:00 uur. Het verkeer leek rond 05:00 uur te beginnen - maar niet te veel. Wij kwamen ook in eerste instantie terecht op de parkeerplaats van de begraafplaats, maar Google Maps gaf ons de juiste aanwijzingen voor de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte parkeerplaats voor een late night/vroege morning ferry. Rustiger dan Marine Parade.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Mooie tussenstop. Wij waren de enigen daar. Verderop richting de golfbaan stond een bord dat campers/parkeren 's nachts verbiedt, maar we vermoedden dat dit voor de parkeerplaatsen binnen het complex zelf was. Niemand stoorde ons toen wij er waren (14 maart).

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Op 11 maart hebben we één nacht op de pier geparkeerd. Zeer winderige en regenachtige nacht, maar het ging prima. We hebben de Garda een paar keer voorbij zien rijden, maar ze lieten ons met rust. We hadden gehoopt de volgende dag water te kunnen tanken door toestemming te vragen bij het kantoor van de havenmeester, maar tegen de tijd dat we vertrokken stonden er te veel auto's in de buurt, dus dat hebben we uiteindelijk niet gedaan. We parkeerden in de lengterichting op de pier. Wij waren daar de enige camper.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Geboekt bij Café. Betaling uitsluitend contant. Helaas hadden we geen contant geld, dus werd ons geadviseerd om naar de plaatselijke winkel te gaan waar we "cash back" konden krijgen. Onze kaarten werden deze optie geweigerd. Uiteindelijk liet de jongedame in het café ons met onze kaart betalen - zij zou het later met de eigenaar regelen. De site zelf was netjes - maar de "gratis" WiFi werkte niet. In het café kregen we te horen dat er problemen waren. Het dorp was mooi en de winkel was goed gevuld.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Verbleef tijdens St. Patrick's Day weekend. Erg stil. Ongeveer 4 outfits stonden geparkeerd gedurende de 2 dagen - maar ook enkele van de toegewezen plaatsen werden gedurende de dag ingenomen door geparkeerde auto's - wat jammer was. Het was geen probleem tijdens het weekend dat we er waren, maar zodra het seizoen drukker wordt, kan het aantal beschikbare baaien aanzienlijk verminderen, maar ik vermoed dat hoe later op de dag je aankomt, hoe groter de kans is dat je een baai.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Aangekomen rond 16.30 uur. Kantoor gesloten. Belde het nummer buiten kantooruren. "Had ik geboekt?" " Nee". Geen probleem. Ik gaf mijn gegevens via de telefoon en kreeg te horen dat ik online moest gaan om te betalen. Kort daarna verscheen de "manager" met 2 douchefiches. Ik vroeg naar de was. Inbegrepen in de prijs, dus ik heb twee wasbeurten kunnen doen (twee wasmachines, één wasdroger). Het faciliteitenblok leek pas opnieuw geschilderd. Erg onder de indruk. Goede WiFi-dekking.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

We verbleven een nacht om naar een plaatselijke pub te gaan voor het Six Nations Rugby. Manlief blij. Engeland versloeg Ierland. Geweldige sfeer in Hillery's bar. Toiletten ter plaatse - oké. Elektriciteit 4amp, dus pas op dat u de voeding niet laat struikelen. Zoals gezegd geen afvalbakken, dus al het afval dient afgevoerd te worden. Toen we er waren, was diesel de goedkoopste die we lange tijd bij de plaatselijke garage hadden gezien. Prijs voor nacht nu €20 incl ehu. Slechts vier van ons parkeerden gisteravond.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Geweldige plek om te verblijven voor een bezoek aan kliffen. We kwamen rond 5 uur aan - vertelden "onofficieel" om om 7 uur terug te keren zodra de attractie was gesloten. We kochten de volgende ochtend 2 kaartjes online (goedkoper) voor 8 - 10. 59 slot. Niemand controleerde de kaartjes. Tegen de tijd dat het 11.00 uur was, werd het op beide parkeerterreinen erg druk. Coördinaten brachten ons naar de busparkeerplaats. Campers parkeren op de hoofdparkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Had de plaats voor onszelf in de nacht van 29 februari. We mikten op het Folk Village Museum, maar moesten terugkeren vanwege de sneeuw. Prachtig gebied. Ben niet naar het strand gegaan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Perfect voor één nacht. We hebben geen moeite gedaan met ehu, maar zijn gratis gevuld met water. De VVV heeft een schat aan informatie - we kwamen weg met folders in overvloed! Druk voor de tijd van het jaar. Er waren 4 van ons daar.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Bleef voor één nacht 4 maart. Slechts één andere camper hier. Zeer winderig - maar we hebben erger gehad! Geen dixie-toiletten - mogelijk omdat het buiten het seizoen is.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Wij zijn de enigen hier. Het is subliem!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Extreem krap om binnen te komen, alleen om de toiletcassette te legen. We hadden water nodig, maar we waren niet al te wanhopig omdat we ons ervan bewust waren dat we de parkeerplaats blokkeerden. Het was 1130 uur toen we aankwamen. Op parkeerplaatsen aan weerszijden van het servicegebied stonden auto's geparkeerd. Google Translate is mislukt, maar het lijkt erop dat tokens voor het water/ehu kunnen worden gekocht bij de K-garage in de buurt, plus nog eens 2 winkels in de buurt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Perfecte tussenstop voor de vroege ochtendveerboot vanuit Cairnryan. Veel vrachtwagens, maar voldoende parkeergelegenheid. Opmerkelijk rustig 's nachts. Werd rond 05.30 uur wakker met het geluid van passerend verkeer - dus dat viel mee. Het is behoorlijk onbeschut, maar zelfs de wind deerde ons niet - we hebben erger gehad!

Sitecode: 20588

Heerlijk rustig en niet bijzonder druk. We parkeerden onderaan, maar zorgden ervoor dat we de toegangspoort van de boer niet blokkeerden. Er is een waterkraan in het damestoilet - we hebben onze korte slang eraan kunnen bevestigen om te vullen. Toiletten waren redelijk. Theesalon op de hoek - alleen jammer dat het niet open was op de dagen dat we er waren.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Voldoende ruimte op de parkeerplaats naast de herberg, maar het is februari. Extreem winderig, dus niet veel slaap tussen 1 en 3.30 uur. Eten uitstekend - dure maar enorme porties. Lamswarme pot was prachtig. Nog £10 voor een nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ideale plek voor het dumpen van grijs en zwart afval - maar WATER geen drinkwater zoals vermeld in kenmerken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Toen we aankwamen wisten we niet helemaal zeker of we daar konden parkeren (volgens de bewegwijzering). We spraken met enkele mensen die we in de jachthaven zagen en die zeiden dat het goed met ons ging. We liepen rond zowel het Arboretum als de Botanische Tuinen. De bus naar de stad is zeer regelmatig vanaf verderop in de straat. 'S Avonds kwamen veel booteigenaren aan om met hun rubberboten te varen. Ik denk dat degene die beweert dat er 17 campers kunnen overnachten een waanvoorstelling heeft.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De foto's zijn behoorlijk bedrieglijk omdat je niet echt op het asfalt kunt parkeren omdat het voor ALLE voertuigen is afgesloten. Er is elders voldoende ruimte. Mooie locatie - ideaal voor een bezoek aan het Tirpitz Museum en Alta op de fiets - wat we van plan zijn te doen terwijl we hier zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie kleine site. Faciliteiten schoon maar beperkt. 2 nachten verbleven. Wasgoed € 5 per wasbeurt - we hebben 4 loten gedaan en hebben niet eens de wasdroger gebruikt omdat we onze was aan de waslijn naast ons veld droogden - € 20. In totaal € 74 in rekening gebracht voor de 2 nachten, wat neerkwam op € 20 voor de ehu! We kunnen niet bedenken hoe we zoveel hebben gebruikt, vooral omdat we de dag voordat we vertrokken betaalden. Informeerde naar de sauna - kreeg € 20 te horen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Bijna de locatie gemist. Sla vlak voor de brandweerkazerne af op de LHS. Zeer populaire locatie. We hebben de laatste plaats maar mogelijk ruimte voor een kleine eenheid naast ons. EHU via een app. Gedownloade app. Kon niet achterhalen hoe het te gebruiken, dus verwijderd en losgekoppeld. Geen van de andere outfits was aangesloten. Erg stil. Chemisch afval kan worden geloosd op het afvalwaterpunt. Ideale tussenstop op weg naar Denemarken.