Camping Indalo

in de middle of nowhere. prijs geen 10 maar 26 euro. weinig tot geen faciliteiten. zoek zelf maar een plek en plug je stekker in voor stroom. Ik was blij een vrije plek gevonden te hebben. vele plaatsen waren afgezet met ketting en waterflessen door jaarrecreanten. Uitzicht op woestijn en 1 weg. ik hou best van een uitdaging, maar de weg er naartoe is smal, bochtig en nu en dan stijl. Camper stond wel meteen waterpas.

Poz-UK

jun 2024

Zeer teleurstellend € 26, wat niet in de beschrijving wordt geadverteerd! Geen optie om geen elektriciteit te hebben die we niet nodig hadden, maar we moesten gewoon echt teleurgesteld zijn dat het een beetje op een sloppenwijk lijkt. Niemand ter plaatse tot 6 uur 's avonds, dus je weet niet waar je heen moet, je weet niet wat je moet doen, je kiest waarschijnlijk gewoon een plek zoals wij deden en hopelijk wordt deze niet bezet door iemand anders zou het niet aanbevelen

robbi33

jan 2024

Deze Camping bestaat niet hiermee wordt in feite bedoelt het Camperterrein Indalo. Dat terrein is in de loop der tijd steeds voller geworden met Campers die maanden staan. Als Camping bestaat wel Camping Vera die vastzit aan de Aeroclub Muller !!

Unnamed Road

04610, Cuevas del Almanzora, Spanje

37° 15' 46" N 1° 51' 17" W

37.26276 -1.85466

Camping met tennisbanen - gebruik GPS-coordinaten - locatie veilig omheind - zwembad - wandelingen met huisdieren - terreinen voor voetbal, basketbal, tennis en badminton - restaurant 100m - stranden 8km - autohuur mogelijk - centrum 2km