@Poz-UK
Zeer teleurstellend € 26, wat niet in de beschrijving wordt geadverteerd! Geen optie om geen elektriciteit te hebben die we niet nodig hadden, maar we moesten gewoon echt teleurgesteld zijn dat het een beetje op een sloppenwijk lijkt. Niemand ter plaatse tot 6 uur 's avonds, dus je weet niet waar je heen moet, je weet niet wat je moet doen, je kiest waarschijnlijk gewoon een plek zoals wij deden en hopelijk wordt deze niet bezet door iemand anders zou het niet aanbevelen
Sat-nav nam ons mee door zo'n smalle plaats (onze MH 3,5 m hoog en 9,5 m lang), op zijn zachtst gezegd stressvol. Kijk eerst op je plattegrond om een scheiding te voorkomen 😀.
Barrière-ingang, laat je niet afschrikken door de ingang, want het ziet er klein uit, maar in feite een groot gebied om links te parkeren en door te gaan. Markt op zondag die zeker een bezoek waard is. zou teruggaan.
Goede tussenstop om de mooie stad te verkennen. Opzetten van een betaalbarrière, niet in bedrijf want ja dus betaal aan de automaat, druk op het vlaggetje voor uw taal en bevestig met Ok of groen vinkje. Brood- en groentebusjes komen langs zodat u verse producten kunt kopen. 2 dagen verbleven.
Grote camperplaats. Mooi dorp met weinig winkels en eetgelegenheden. Een beetje egoïstisch parkeren door een Frans voertuig, nam 4 parkeerplaatsen in beslag terwijl ze parkeerden om hun aanhangwagen te huisvesten😡😡😡, veel ruimte voor grote campers, volg de satellietnavigatie niet over de onverharde weg, ga naar het dorp.
geweldige tussenstop voor de Eurotunnel. schone toiletten maar geen andere voorzieningen. lopen naar de stad, maar niet veel daar.
Sitecode: 20676
geweldige plek om een paar dagen te verblijven. Standplaats van goede grootte (onze MH 9,5 m). Prachtig uitzicht over de haven. Veel eetgelegenheden en een aantal leuke winkels.

Geweldige tussenstop, Marie (eigenaar) erg vriendelijk en behulpzaam. Prachtig uitzicht over de wijngaard. Toilet en douche samen met afwasgedeelte. Leuke plekken om te zitten en te ontspannen. Wijnproeven een must, fantastisch smakende wijnen en elke cent waard. Doorgebracht. Zal zeker weer komen. Sterk aanbevolen. Goed gedaan mannen !
Great Aire. Staanplaatsen zo ruim. Heerlijke wandelingen. Water en elektriciteit, zeer schone en vlakke plaatsen. Geweldige stop voor onderweg naar Calais. Sterk aanbeveling.
Prachtige plek direct aan de rivier de Seine. Ruime plaats (waren 9 meter). Slechts één elektrisch punt op sanitaire ruimte dus geen punt (naar mijn mening) proberen te gebruiken. Leuke kleine stad met alles wat je nodig zou hebben. Geweldige plek om terug te keren als dierenarts net naast Aire, kost 15,50 €. Zal zeker terugkomen.
Geweldige Aire. We verbleven van 10 juli - 15 juli 2019. Zeer netjes verzorgde camping. Gebruik van wasmachine en droger. Eigenaren waren zo behulpzaam en op de site elke dag. Mooie stad met plaatsen om te eten en te drinken. Grote supermarkt in het dorp ook. Al met al een geweldig verblijf, zeker weer verblijven.