Camping Mar Azul

fautenuprutter

1 weken geleden

De eigenaren doen er alles aan om het huis te onderhouden. Het personeel is erg vriendelijk. Hygiëne staat hier hoog in het vaandel. De meeste gasten waarderen de rust en stilte. Helaas hadden wij de pech dat er voor en achter ons erg veel lawaai was van winterkampeerders. Rond 11:00 uur verzamelde de eerste groep (8 personen) zich een paar meter voor onze caravan. Terwijl ze over hun biertjes kletsten, werd het gedurende de middag steeds lawaaieriger... en rond 15:00 uur nam de tweede groep (8 personen) het lawaai over. Van rust en stilte was geen sprake.

LambrC

nov 2025

Mooie camping, schone douches met goede straal. leuk restaurant, slechte wifi. In de omgeving niets te beleven, alleen plastic tuinbouw.

B-Bakker

nov 2025

Mooi opgezette camping vlak bij de zee. Zwembad is nog open en alles is bijzonder schoon. Douches geweldig. Restaurant bezoek aan te raden, verrassend goed en lekker. Vriendelijke personeel en erg behulpzaam.

Carretera de Guardias Viejas

04712, El Ejido, Spanje

36° 43' 19" N 2° 52' 42" W

36.72197 -2.8784

camping dicht bij strand en centrum - alle plaatsen aangesloten op elektriciteit, water en afvoer

ACSI - Campingcard