@B-Bakker
Fijn dat de gemeente de campers op de P gedoogd. Bezoek aan de stad is zeker de moeite waard en met de kerstmarkt is het genieten. Overal kan je eten en drinken, zeker niet extreem duur. Sani zuil aanwezig en voor een enkeling stroom. Gelijk boodschappen doen in Duitsland, beter kan het niet.
Prima plek achter de Aldi. Het is een historisch stadje met vakwerkhuizen en is verrassend mooi. Zeer de moeite waard.
Leuke plek om het stadje te bezoeken. Jammer dat de stroomaansluitingen gebruikt worden door de vaste bewoners. Supermarkt op 500 m.
Verrassend leuke plek. Vlakke ondergrond en alle voorzieningen die je als camperaar nodig hebt zelfs met gratis stroom. Om je heen mooie besneeuwde bergtoppen en als je van wandelen houdt, kan je er prima wandelen. Wandelroutes in het dorpje aangegeven. Stadje om te bekijken of te gaan eten. Weg richting Frankrijk via de pas, de N330 naar de N134 een prachtige weg voor campers tot 3,5 ton.
Prima plek om te overnachten. Je kan alles kwijt en het was rustig. Verderop eten gehaald, niet ver lopen. Chinese winkel om de hoek.
Prima camping. Met ASCI card stroom 4kw per dag erbij. Veel verschillende tarieven per seizoen. tot 1 december €21 p.n. watertappunt op de plaats zelf. Leuk restaurant voor een tappashapje. Je kan leuk wandelen, de berg op aan weerszijden zijde van de promenade aan het eind van de camping. dicht bij het strand. Is een kiezelstrand. Erg toeristich vlak bij Benidorm. Vriendelijk personeel.
Mooi opgezette camping vlak bij de zee. Zwembad is nog open en alles is bijzonder schoon. Douches geweldig. Restaurant bezoek aan te raden, verrassend goed en lekker. Vriendelijke personeel en erg behulpzaam.
Prima vertoeven hier. helaas was het zwembad dicht. Vriendelijke ontvangst, zelf een plekje gezocht. Restaurant wel open, vriendelijk personeel. Schoonmaak vaker op een dag gezien, dat zit goed. Douches af en toe variabel. Mooie omgeving om te verkennen.
Om hier te komen al een grote uitdaging met camper van 7,5 m. Geen plek meer voor ons. We moesten door. Waarschijnlijk weggetje door regen aangetast. Was drama, de blubber zat tussen de trekhaak en de bumper. We hopen dat alles heel gebleven is. Slechte keuze. Nooit weer heen.
Uitstekende plek met alles wat je als camperaar nodig hebt. Douches lang, warm en veel water. Camper kan je nog schoon maken tegen betaling. Betalen camperplaats contant bij automaat. Naar het dorpje lopen kan binnendoor, dan ga je langs het zwembad en kom je in het dorp uit. Ligt in minder toeristisch Portugal.
Toen we kwamen was er geen stroom, die was uitgevallen. Dames douches was een no go. geen warm water. De heren douches waren wel warm die maar gebruikt. Sommige deuren kunnen niet op slot. We stonden helemaal voorraan. Vrij krap maar wel onder de olijfbomen. We vonden 1 nacht voor €13 genoeg.
we zijn hier twee nachten geweest je kunt goed alles kwijt. WiFi en stroom. de douche is niet zo geweldig, maar voor €15.70 is het prima. Aardige mensen bij de receptie we kregen een een leuk aandenken. Strand op loopafstand. Erg mooi. Nu in November weinig te doen.
We gingen graag naar Meppen om te winkelen en de kerstmarkt te bezoeken, maar voor €15 kunnen we beter ergens anders heen gaan. Gemiste kans voor de gemeente.
Gemengde parkeerplaats met wc en fijn zwemstrandje. Prima plek om Karlstad te bezoeken is maar 3km op gevarieerd apart fiets/wandelpad. Na rustig Zweden is dit een rumoerige plek met veel verkeerslawaai.
rustige plek, bij nat weer aan de buitenzijde genoeg plek om op te staan. prima voor een overnachting. je kan zelfs zwemmen of vissen.
Goed om te lossen en bij te vullen. De gemeente heeft dit prima voor elkaar. Op de parkeerplaats is te overnachten als je moe bent.
Mooie schone en goed onderhouden camping met verwarmd zwembad en speelmogelijkheden voor zowel jong als oud. Speel- en fitness toestellen, voetbaldoelen, baskebalveld aanwezig en overzichtelijk. Vriendelijke beheerders en een gezellige sfeer. Bar, terrasje, schoon en voldoende sanitair en afwasmogelijkheden. Als extra sta je naast het opstap station van de train de L' Ardeche. dit uitstapje is zeker de moeite waard. we komen hier zeker terug
vandaag geweest, geen plek, blijkt dat vanaf 13 mei tot eind mei? de camping alleen voor zigeuners is en niet zoals aangegeven 24en25 mei. teleurstellend. Alles in het plaatsje is ook niet begaanbaar voor auto's of campers.🙈🙈🙈
Met Hemelvaart gestaan. Mooie stad om te bezoeken. Mooi fietsen met routenummers in de omgeving. Stond vol, ook veel campers op bijgelegen parkeerplaats. Vriendelijke dame van de VVV gaf goede duidelijke informatie met fietsroute kaart. Bedankt gemeente Lippstadt.
Een geweldig mooie plek. Je kunt er lopen, maar zeker goed fietsen, allemaal met route nummers. Electrische fiets aanbevolen. Het is nu nog gratis t.z.t. komen er voorzieningen en gaat het betaald worden.
Mooie plek met sanistation. Jammer dat dit binnenkort 6 euro per nacht gaat kosten.
paar keer langsgereden. helaas sanitation gesloten.
Rustige plek met stroom naast leuk parkje. In het dorp supermarkt en bakker. Paar honderd meter van spoorweg, wel te horen.
Mooie plaats om even te staan en uit te rusten. Staat nergens dat het een parkeerplaats is, laat staan camperplaats. Bij nat weer erg drassig.
leuke plek. ruim opgezet. lidl op 200 m wel verkeerslawaai.
we staan midden in de natuur. geweldige plek.
Soms gratis stroom. wc en afvalwater kun je niet kwijt. Je staat wel mooi aan de Oder maar wordt volledig ingesloten door auto's van aanwonenden.
op deze plek is het verboden voor campers nu. stukje verderop is een parkeerplaats waar het waarschijnlijk wel gedoogd is. hier is veel verkeer en de bus komt er vaak langs. (smal). we zijn via de pont. gratis. doorgereden naar Anklam.
bewaakte parkeerplaats. nu kermis en helaas zijn de kosten al 40 pln voor de camper en 40 pln voor 2 pers en stroom 30 pln. borg? 20. bizarre prijzen meer dan €20 voor een stuk asfalt
mooie CP in een erg mooi stukje Groningen. Mooi wandel en fietsgebied met als extra een zwemmeertje vlak bij. WC en Douches zijn prima in orde ruim en schoon. Een luxe die best genoemd mag worden. CP Ruim opgezet en goed bereikbaar. Fijne enthousiaste beheerster. Geldmaat, supermarkt en goedkoop tanken allemaal in de buurt. Deze plek is zeker de moeite waard. Bert en Anja
2 dagen gestaan vriendelijke zorgzame beheerder. Alles aanwezig. goede douches met WC. wasmachine, droger zelfs broodjes kan je bestellen. veel mooie wandelroutes, bosrijke omgeving. zwembad om de hoek!
via het park is de binnenstad goed te bereiken. rustige aangename plek. alles is te lossen. water wel te krijgen via 2 muntjes, Deze kregen we via een mede-camperaar.
2 dagen gestaan. mooi centrum lopend prima te doen, via park te bereiken. nog niet genoemd, maar ook erg mooi om te fietsen in de omgeving. route vanaf de camperplek.
Ruime plaatsen. Mooie omgeving. Vriendeljjke eigenaar. Wc en douche erg schoon, wel betalen voor douchen en water. Meertje om te zwemmen. kortgeleden van eigenaar verandert. nu €12.- . Je kan via de app reserveren op nieuw telefoonnummer 01726089815.
prima CP. vriendelijke dame bij de ingang. eenvoudige wc's. ruime plaatsen. leuk voor het 'campinggevoel'