@fautenuprutter
De eigenaren doen er alles aan om het huis te onderhouden. Het personeel is erg vriendelijk. Hygiëne staat hier hoog in het vaandel. De meeste gasten waarderen de rust en stilte. Helaas hadden wij de pech dat er voor en achter ons erg veel lawaai was van winterkampeerders. Rond 11:00 uur verzamelde de eerste groep (8 personen) zich een paar meter voor onze caravan. Terwijl ze over hun biertjes kletsten, werd het gedurende de middag steeds lawaaieriger... en rond 15:00 uur nam de tweede groep (8 personen) het lawaai over. Van rust en stilte was geen sprake.
Sitecode: 91992
Een echte aanrader! Zonnige plaatsen met voldoende ruimte. Douche (0,50 min = 6 min), toilet, wasmachine en alles wat je verder nodig hebt, is aanwezig. Een zeer vriendelijk en behulpzaam stel runt de camping, aanwezig zonder opdringerig te zijn. Baguetteservice, wijnverkoop en andere producten zijn op aanvraag beschikbaar tegen redelijke prijzen. Een gezellig dorp.
Zeer ontspannen plek met alle voorzieningen die je nodig hebt. De beheerder is supervriendelijk en betalen is ook mogelijk via PayPal.
Hier 1 nacht gestaan (16-03-2023). Super leuke ontvangst in het Engels! Camper, 2 personen + 1 hond 12,50 euro betaald. Leuke plek, douches erg schoon ... we voelden ons zeer comfortabel! Wij komen graag terug!
We waren zeer tevreden. De tuinman is erg aardig, geweldige ontvangst, behulpzaam met instructie. De toewijzing van plaatsen is dringend nodig i.v.m. de frequentie van gebruik!! Het eten was erg lekker, redelijk geprijsd. Het personeel en de baas erg aardig. Er is momenteel heel weinig water in deze regio, dus de zoetwatervoorziening is gereguleerd. Dat brengt een zekere beperking met zich mee. Zo gaat dat in Spanje!