Campngcarpark Área de Autocaravanas de Puebla de Sanabria

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

• WiFi

• Voorzieningen passanten

inderdaad een ruim braak liggend terrein. die ze langzaam aan het op knappen zijn. gisteren toen we aankwamen waren ze bomen aan het planten en er liggen buizen klaar denken wij voor de stroom. verder is de service plek erg netjes en schoon. er ligt een park voor de camperplaats met speeltuin en tafeltje ook een sporthal en terrein ligt er om heen. Wel een mooi dorpje met leuke winkeltjes en restaurantjes nu rond kerstmis uitbundig versierd.

Fendtman

apr 2025

Eenvoudige camperplaats van CCP bij de sportvelden. Rustig gelegen, goed verlicht. Geen stroom, wel water. Mooie wandeling langs de rivier naar een prachtig dorp.

drenthen79

feb 2025

Ik begrijp de vorige reviews dat het een niet erg aantrekkelijk gebied is. Maar je doet jezelf te kort om niet min. 1 nacht te staan. Een schitterend plaatsje. Ong. 20 min lopen. Het is dus een Camping Car Park, thuis had ik de kaart in een week tijd (5 euro en onbeperkt geldig), ook te kopen aan de poort. DA super bij de brug. Kom zeker terug.

Camino Pinar 26

49300, Puebla de Sanabria, Spanje

42° 3' 2" N 6° 37' 34" W

42.05056677 -6.62597498

Camperplaats bij Puebla de Sanabria - alle voorzieningen maar geen elektriciteit - Dia supermarkt vlakbij - 30 min stevige wandeling naar oude stad - centrum 1,5km GESLOTEN ???