@drenthen79
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Een heel leuke cp, plaatsje is ook prima. Voor lange campers (integraal en half integraal), kan zoals eerder vermeld problemen geven met in en uitrijden. 2x gezien dat ze behoorlijk de grond raakten. Voor buscampers lijkt geen probleem. Prachtig uitzicht, dichtbij het stadje.
Mei 2026
Prima plaats, heerlijk rustig. Vriendelijk ontvangst. goed verzorgde plaatsen. Kan alleen maar 5 sterren geven, zoals velen voor mij.
Jammer, ik zou morgen 26 mei naar deze CP gaan. Ik ben hier verschillende malen geweest, tot tevreden heid. Maar ik betaal geen 15 euro ipv 5 euro!!!! Het was altijd erg druk daar, misschien dachten ze ,,ze,, komen toch wel en kijken niet naar de prijs. Ik zoek wel een andere CP. Jammer altijd een leuke tijd gehad, van 5 naar 15 euro idioot.......
April 2026
Het is sinds kort geen Camping Car Park meer. Wel open, sani station is er wel. maar voor de rest is alles weg. Kon vrij naar binnen. Er werd gewerkt aan de ingang. Vlgs mij moet je met een QR code melden (?) Verder staan er elek. kasten geplaatst, nog niet werkend. Zal wel een betaalde plaats worden (?).
Prima camping. Goede sanitair en wasmachines. Leuke stad. Op campercontact staat dat de camping is gesloten, klopt niet. Camping is het hele jaar geopend.
Paar maal geweest, prima plek en een leuk dorp. Laatste stuk, tot aan de helikopter is inmiddels ook verhard!
Prima cp. Ik had pech dat ze met en rond de sani station bezig waren. Werkte dus niet. Zal nu allemaal wel weer werken. Erg leuk stadje, gezellig.
Eigenlijk een prima CP in een leuk dorp. Niet zo geschikt voor grotere campers. Jammer dat lozing toilet verstopt zat. Verder ok
Ik begrijp de vorige reviews dat het een niet erg aantrekkelijk gebied is. Maar je doet jezelf te kort om niet min. 1 nacht te staan. Een schitterend plaatsje. Ong. 20 min lopen. Het is dus een Camping Car Park, thuis had ik de kaart in een week tijd (5 euro en onbeperkt geldig), ook te kopen aan de poort. DA super bij de brug. Kom zeker terug.
Beetje verwarrend. Er zijn 2 cp bij elkaar, de eerste heeft geen water e.d. (ook vlgs spaanse camperraars). Verhuisd naar La Peregrina, achter de Shell station. Deze heeft wel water en loosputten, alles is gratis. Hoe elek werkt weet ik niet. Op beide plaatsen sta je goed.