@Harryennicole
- 2021
- Knaus Tabbert 600TI
- 2006
- Renault
prachtige plaats. overdag gezellige drukte op de sport faciliteiten maar zodra het donker wordt is het erg rustig. fijne startlocatie voor fiets en mountainbikers. Jammer dat op dit moment de watervoorziening ed defect zijn. hebben hier 3 dagen gestaan.
wat een mooi plekje. prachtig aangelegd. alles is nog niet in werking gesteld. als alles werkt zal het niet meer gratis zijn. maar wat alles gaat kosten geen idee. plaats voor 4 campers
we hebben het advies van een paar andere camperaars gevolgde en zijn tappas gaan eten bij La Taberna de Laso. het was kei gezellig (al hebben we er niks van verstaan) en kei lekker. en de camperplaats prima staan denken wel mensen langer als een week of misschien nog langer maar het was er niet vanaf te lezen
we stonden met 4 andere campers. gewoon een parkeerplaats.
prachtig plek weer! voor de niet zo geoeffende rijders is het inderdaad wat krap tijdens het uit rijden
inderdaad het is minder dan 3 meter we hebben het gemeten en het is 2,80m. verder hebben ze het prachtige aan gelegde. maar wat was de nacht klote 3 á 4 honden die hele tijd lopen te blaffen.
wat een mooie nette plek! geweldig! op zaterdag ochtend even naar de kerstmarkt gefietst. waar de burgemeester ons uitlegde dat de lokale bevolking samen dingen maakt die op de kerstmarkt verkocht worden
Inderdaad een lekker plekje. totaal geen geluid van de weg. tegen over een park met een cafeetje er bij. maar staat nergens dat het een camperplaats is en nergens een servies plek te vinden op de parkeerplaats.
inderdaad een ruim braak liggend terrein. die ze langzaam aan het op knappen zijn. gisteren toen we aankwamen waren ze bomen aan het planten en er liggen buizen klaar denken wij voor de stroom. verder is de service plek erg netjes en schoon. er ligt een park voor de camperplaats met speeltuin en tafeltje ook een sporthal en terrein ligt er om heen. Wel een mooi dorpje met leuke winkeltjes en restaurantjes nu rond kerstmis uitbundig versierd.
we hebben hier overnacht, eind november, 4 ruime plaatsen (wel oplopend) maar goed te doen. ‘snachts heerlijk rustig . leuk wandelen met de hondjes lang het water. En er zijn genoeg voorzieningen in het dorp.
Goedemorgen, snachts veel geluid van het doorgaand vrachtverkeer. wel een leuk plaatsje om door heen te lopen met veel restaurantjes. Op dit moment kun je alleen het grijze water lozen.
prachtige plek midden in de Pyreneeën bij een leuk dorpje met 3 restaurantjes. Electriciteit is nu nog afgesloten maar dat zal in het hoogseizoen wel aanwezig zijn al dan niet betaald. de plaatsen zijn ruim, licht hellend. we hebben niet overnacht maar dat lijkt ons hier geen probleem. wel schijnt de kerkklok elk uur te slaan. als vanaf hier door wilt naar het noorden dan heb je een heel smalle bergpas te gaan zonder passeermogelijkheid.
voor de gezelligheid moet je op een camping gaan het dorpje is wel gezellig. het geluid van het verkeer mag echt geen naam hebben. wij hebben in iedere geval heerlijk gestaan. en super geslapen
prima! plekje. oordoppen werken prima voor de blaffende hond. snacht valt het reuzen mee en is veder stil. heeft alles wat je nodig hebt. staan ook palen voor stroom maar zijn afgesloten
prima plekje niks bijzonders. mooi stadje en schelpen kapel. heerlijk geslapen!
bedankt voor jullie gastvrijheid. het was een fijne plekje. jammer dat er een aantal niet snappen hoelang 72 uur is. misschien boetens uitschrijven in plaats betaald maken. dan is niet iedereen de klos
Alte wat ben je toch mooi. bedankt voor je gastvrijheid.
bedankt lidl. we hebben heerlijk geslapen bij je. en smorgens lekker boodschappen gedaan voor het ontbijt en voor de dag zelf
wat een zooi. we hebben hier onze cassette gelegde. en hebben de nacht van te voren overnacht bij de lidl. geweldig plekje helemaal alleen. en lekker rustig
heerlijk plekje weer. kei goed geslapen hier. veder niks extra’s
niks te klagen. lekker plekje hoor!
wij waren op doorreis en hebben hier even geluncht. wat zullen hier anderen lekker overnachten want het ziet er toch geweldig uit. chapeau voor de gemeente die dit mogelijk maakt
wat een heerlijk plekje weer. alles gewoon te krijgen. het grijs water, het legen van je cassete, schoonwater. en ook stroom. voor water en stroom heb je een muntje nodig 3,- per muntje te halen bij de toeristbureau of de politiebureau
fijne zuivere los plek. water vullen duurt lang(laag volume).
Fijne camperplek met aardig vlakke ondergrond. rustige in de nacht. Stonden hier met 12 campers Mooi zandstrand waar het fijn vertoeven is.
lekker geslapen aan een haventje. en er was nog ruimte voor een paar campers meer. het zal de ene keer wel drukker zijn als de andere keer.
geen voorzieningen. maar een heerlijk plekje bij dorpje waar lekker kunt wandelen.en waar heel fijn geslapen hebben.
zaterdags aangekomen, vriendelijk personeel wat probeert je te plaatsen. dus worden we voor een andere camper geplaatst wat op zich geen problemen geeft. 5minuten lopen naar bushalte en binnen 15minuten in hartje Edinburgh. sanitair is aanwezig maar opgebouwd uit restmateriaal waardoor goed schoonmaken niet echt mogelijk is. wel prima uitvalsbasis voor een redelijke prijs. nachts in het weekend stil doordeweeks vanaf 5:30 uur vrachtwagen geluid.
Sitecode: 81970
prachtige plek. Wel wat geluid van de weg maar niet storend. fijne plek om te zwemmen of andere watersporten en te wandelen.
wat een fijn plekje om te staan. goed verzorgde word ook leuk gebruikt door de lokale bevolking
super leuk plekje! mag je niet overslaan! we hebben hier heerlijk geslapen.
mooie plek op loopafstand van het strand. wel dagjesmensen. ‘savonds lekker rustig. Prachtige zonsondergang en bijna niemand op het strand. honden mogen officieel niet los op het strand maar hebben we toch gedaan.☺️
rustig strandje waar je vanaf een stijger het water in kunt. wordt veel gebruikt door lokale bevolking. ‘s nachts heerlijk rustig. Schone WC. fijne picknick tafels. Prima plekje!
we arriveren op zaterdag en inderdaad veel mensen niet alleen jeugd maar ook gezinnen en ouderen. Wat een gezelligheid. Het grootste gedeelte van de nacht muisstil. soms hoor je er een paar gaan of komen. maar we konden dit ook wel weer waarderen. Deze gezellige saamhorigheid zie je niet in Nederland. wij zouden zeker weer terug komen. moet wel zeggen we stonden op de eerste pakeerplaats niet bij de watermolen
wat een heerlijk plekje. van uit duitsland naar het mooie uitzicht van oosterijk bewonderen. we waren op door reis dus kunnen je niet vertellen hoe lelijk of mooi het stadje Schärding was. we zijn vanmorgen lekker wakker geworden met op de achter grond het luiden van de klokken
heerlijk en lekker geslapen. mooi omgeving. omdat ze op vakantie waren mocht je er gewoon staan. zonder af te rekenen. maar toch het sta geld achter gelaten in de brievenbus. prachtige plek in de natuur.
Sitecode: 91975
we zijn hier laat aangekomen op een zondag avond maar hebben lekker geslapen. een prima plekje om een nacht te staan.
Niets bijzonders heerlijk geslapen was lekker rustig. wordt wel gebruikt voor bewoning. op dit moment bouwwerkzaamheden naast CP waar je last van kunt hebben. Prima wandelongeving.
wat een fijn plekje. we zijn dinsdagmiddag hier aan gekomen. Wat gewandeld door het dorp en bij terugkomst zagen we een kebab wagen staan. Met liefde gemaakte kebab, alleen dinsdags. Smorgens vers brood van de bakker. Op de camperplaats hebben we niks gebruikt. maar het was een mooi net plekje om te staan en we hebben heerlijk geslapen. CP wordt niet meer aangegeven met borden. Er zou wat meer info mogen staan over de camperplaats zelf.
heel fijne plek. lekker rustig en heerlijk stille nachten. sinds 11, 2022 overgegaan naar nieuwe eigenaar. Zwembad nu nog gesloten maar zal in de zomer anders zijn. kosten €12 of €16 met stroom. servicestation met legen grijs water, legen toilet en vers water is gratis. vriendelijke eigenaar. wel afstandbediening nodig om op het terrein te komen(verkrijgbaar bij de eigenaar). vlak bij Nîmes, Uzès en Avignon. en natuurgebieden. Aanrader!
Gestaan hier op 2e Kerstdag. rustige plaats naast wandelgebied en dicht bij centrum met een paar winkeltjes en restaurants. ‘S nachts lekker rustig geslapen met de ramen open. geen overlast ervaren.
Mooie camping met prettig personeel! Zonder echte camperplaatsen. wel ruim opgezette nette plaatsen, stroom (10A). met bij de meeste ook water. sanitair is verouderd en niet echt schoon. Kosten lagen toch wel hoger dan de app. aangaf €20 + €1 afvalheffing per nacht. Eerste 2 honden zijn gratis 3e en meer €1,50. helaas is er in de omgeving niet heel veel te beleven buiten het seizoen (1/4 t/m31-10). Bourtange heb je na een middagje wel gezien.