Camping Alfacs

• Douche

Brigitte22

okt 2025

Camping aan zee. Plekken aan zee zijn zonnig, de meesten zijn vooraf gereserveerd. De plaatsen daarna zijn vnl in de schaduw, wel een beetje zeezicht (behalve als iemand zijn camper dwars zet) en/of je hoort de zee. Alle (camper)faciliteiten aanwezig. Fijne, nette douches. Er is ook een zwembad. We betaalden met de ACSI kaart €28,32, incl elektra.

aussi

jun 2025

Helaas is het niet helemaal naar wens; de toiletten zijn niet zo schoon als normaal. De receptie en de winkel zijn prima, en de keuze in de winkel is erg goed. Maar als ik via de receptie een taxi bestel en er komt een Tesla aanrijden die 30 procent duurder is dan de taxi terug, vind ik dat gewoon brutaal.

LiesBloem

jun 2025

Camping zag er mooi uit, nieuwe receptie en kleine supermarkt. Maar we moesten helaas €37,-betalen voor 1 nacht met ACSI korting eraf. Vreemd want in het laagseizoen betaal je niet meer dan €27,- per nacht met ACSI. Dit gemeld bij receptie, maar zij wisten van niks. Weggegaan en terug gereden naar Camping Estanyet. Top!

Avinguda Mar 1

43530, Alcanar, Spanje