@aussi
Helaas is het niet helemaal naar wens; de toiletten zijn niet zo schoon als normaal. De receptie en de winkel zijn prima, en de keuze in de winkel is erg goed. Maar als ik via de receptie een taxi bestel en er komt een Tesla aanrijden die 30 procent duurder is dan de taxi terug, vind ik dat gewoon brutaal.
Leuke, kleine camping, de plaatsen zijn niet heel groot maar voldoende. niet geschikt voor zeer grote campers. Het restaurant is eenvoudig maar goed.
Ongeëvenaard voor een stad!! Is het vol? Vraag het gerust, misschien is er toch nog iets vrij! Kom 's ochtends, dan is de kans groter!
Alleen geopend in de zomer!!!
Het is allemaal een beetje krap. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Het voedsel in de druif is erg goed. Het internet is onbruikbaar! De prijzen komen overeen met het hoogseizoen. Fijn dat je voor de helft van de prijs kunt golfen.
Een zeer goed georganiseerde camping. zeer schoon en ontworpen met veel liefde. De voorlichting 's avonds was geweldig, je ziet dat je niet alleen werkt om geld te verdienen, er zit passie in.
De telefoniste doet zijn best en alles is mooi en schoon. Maar er zijn twee plaatsen uit één en als je pech hebt, sta je voor een vaste camper terwijl de muziek je van links en rechts blaast.
één ster voor de wasdroger één ster voor douches en toiletten. Ik zou niet weten waarom je hier een vakantie zou willen doorbrengen. De vliegtuigen komen heel vaak. De raffinaderij is vlakbij.
Super camping is ons goed bevallen. Eén ster afgetrokken omdat het op dit moment en ik neem aan dat het voorlopig niet mogelijk zal zijn om veilig naar Bled te fietsen of lopen. De weg wordt aangelegd en ik vind het levensgevaarlijk om daar te lopen of te fietsen. We bestelden altijd een taxi.
Wat een geweldige plek, vanwege problemen met de camper op deze boerderij moesten we wachten tot maandag de garage die de baas voor ons had gevonden open ging, deze garage was ook super een echte geheime tip!! op elk moment, jammer dat ze geen eten aanbieden! !
mooie plek maar elektriciteit is nog steeds kapot!
heel mooi uitzicht het heeft wat oude campers bij de ingang maar achter de boerderij op het gras slaap je heerlijk!
Zeer rustige prachtige plek man heeft links en rechts struiken op het veld en dus het gevoel van privacy is erg groot. Helaas is het restaurant gesloten!
Sitecode: 20921
Voor een nacht Oké, elk dier liet me niet slapen Operator erg leuk!
We vinden het hier erg grote plaatsen goede mooie omgeving prachtig strand! Wat wil je nog meer? Het zou leuk zijn als het nog 2 douches had voor die aftrek van 1 punt !!!
Het uitzicht is erg mooi! De dame bij de receptie erg behulpzaam en vriendelijk. De rondvaart wordt aanbevolen. Het mag helaas niet over het hoofd worden gezien dat de douches en toiletten erg goedkoop zijn gebouwd en in een korte tijd zal alles er niet zo uitzien. We hebben onze eigen en de Etsorgung is top
Zeer goed verlichte plek. We hebben heel goed geslapen ondanks het zware onweer. Heel erg bedankt Chinchilla voor deze plek!
Zeer mooi gelegen, de sanitaire voorzieningen zijn erg basic, geen wc-ring was Wc!
We hebben heel goed gegeten en hebben heerlijke wijn geproefd. Als de poort gesloten is, hoeft u alleen maar te bellen.
Het strand is leuk, de wifi is slecht, de douches zijn ok, maar het is voor een mooie betaling die je stopt!
Zeer vriendelijk schoon en een van de beste serviceplaatsen in Noorwegen!
Waar is de overnachting verboden? We blijven alleen op plaatsen waar overnachtingen zijn toegestaan en ik heb nergens een verboden bord gezien! Zeer mooi gelegen aan het meer!
Ben weer weg ja het is gratis! Clean? Ik begrijp iets anders hieronder! Heet water, je wast de was ik begrijp deze winst mentaliteit gewoon niet!
Zeer mooie plek uit de natuur, hij heeft niets!
De mooiste en schoonste camping!
De leukste camping in Noorwegen schoon onderhouden en voor één keer hebben de tenten de mooiste plek!
1 ster voor de situatie één ster voor de Duitse helper Leeg toilet niet mogelijk Wasservice niet mogelijk, tenzij telefonisch gebeld Ik kom uit Zwitserland en daarom is het te duur voor mij. Alleen een douche gezocht Tweemaal 20 NOK opeenvolgende douches was niet mogelijk voor 300 NOK Ik verwacht dat niet alles overal vergrendeld is! Behalve de locatie heeft deze plek niets te bieden! De reeseptie is nooit Wees
Heel mooi met een uitzicht. Het heeft een toilet en een meer om te vissen.
Voor ongeveer 40 kampeerders zijn 2 toiletten douches een onbeschaamdheid. De locatie en camperfaciliteiten zijn goed!
De locatie kan niet beter zijn! Helaas is het een beetje druk omdat iedereen naar Lillesand festival wil! Het heeft nu een brievenbus waar je met een creditcard betalen kan.
Heel mooi uitzicht maar het kan heel erg winderig zijn. Een goede verwarming is ook een voordeel.
Mooi en rustig en zeer goed gelegen. Niet gemakkelijk om het betaalkantoor te vinden. Ze is bij de doorgang onder de bar en de gele bon heeft ook een witte kleur met de toegangscode.
Zeer rustige plaats, helaas waren de toiletten gesloten!
Zeer goede beheerder, de plaats heeft geen schaduw, de sanitaire voorzieningen zijn meer dan slecht !!! De douche kost 2 euro.
We waren alleen op het veld! Zeer nette beheerder. We sliepen goed! 3 euro per nacht en 3 euro voor 3 uur city tour!
We hadden een zeer rustige nacht. Het uitzicht is erg mooi, het heeft geen toilet, maar een loospunt. Het nabijgelegen Ristorante La Fratatta heeft zeer goede pizza's in het menu is zeker aan te raden. Om het dorp zijn er ongeveer 5 minuten lopen!
De plek op het strand is mooi. De operator probeert heel hard, maar de sanitaire voorzieningen zijn veel van gisteren. Veel vaste kampeerders erg leuk Grieken. Niet voor drie weken, maar voor een nacht ok !!
Deze plaats is erg mooi met uitzicht op zee. Helaas, de mooie natuur wandeling is erg vies, en tot ongeveer 23:00 onheilspellende zaken gedaan en een constante komen en gaan van auto's !!
Rustige plek met een prachtig uitzicht!
Een van de weinige plaatsen die deze tijd van het jaar geopend is. De sanitaire voorzieningen zijn ok. Het personeel is erg vriendelijk.
Helaas, de douches en toiletten zijn niet echt schoon.Die locatie voor een stad is geniaal. We wilden niet naar de bar!
Zeer goed wanneer je er langs komt !!
Het zwembad is leeg de douches zijn Ok het is een lange weg van de Main Street is de enige camping pacht is geopend in dit gebied!
Idyllische camping, mochten we gebruikmaken van het zwembad, dat behoort tot de appartementen. Het restaurant waar we niet te proberen. De sanitaire voorzieningen zijn Ok.
Sitecode: 19289
Schoon en zeer aan te bevelen.
Dit is mijn favoriete plek in Griekenland schone mooie precies zoals we het leuk vinden !!
Prachtig uitzicht! Het dorpje heeft veel charme.
De plek is prachtig gemaakt en rustig! Het nieuwe toiletten en douches gebouwd. Heel eenvoudig op het moment! Het personeel is erg vriendelijk! 9
Prachtige plek. De toiletten zijn gewoon niet erg schoon, verder is alles ok!
Een zeer mooie campinpclub Park. Het is de moeite waard thuis een lidmaatschap af te sluiten voor alle plaatsen in GB. Zijn van goede kwaliteit!