Camping la Noguera

B

BarbaraSA

nov 2025

we zitten op camperplek 27. Aan de rand van de camping met een prachtig uitzicht. Het is druk, vanwege ‘Halloween’ maar wij zitten op 1 November te genieten van een zonnetje en 18 graden.

NicjeCamper

sep 2025

Mooie terrassen camping, elke camperplek is omringt door bomen en heeft een harde ondergrond van kiezels. Er staan lantaarnpalen met sensors, erg handig als je in het donker de trappen op moet als je terug komt van de douche. Net en schoon sanitair. Een goed restaurant voor lunch en diner. Qua wandelen: het dorpje is niet veel, heeft 1 bar/ restaurant. Tegenover camping kun je wel naar een dam lopen, vonden wij wel leuk om te doen. 1 nacht is €50

Wonty

jul 2025

We waren hier van 3 tot en met 5 juli 2025. Een prachtige, weelderig aangelegde en uitstekend onderhouden camping met bijna alle voorzieningen. De bomenrijen zorgen voor constante natuurlijke schaduw. De toiletten zijn wat gedateerd, maar erg schoon; er is warm water beschikbaar om te douchen en af te wassen! Het hoogtepunt is de vaatwasser, die ook perfect werkt! Zeer vriendelijk personeel bij de receptie! Een echte aanrader!

LV-9047 8

25613, Camarasa, Spanje