@BarbaraSA
Rustige camping op een koeien en schapen boerderij. Je hoort de dieren af en toe maar verder is het heel rustig. Echt iets voor rustzoekers, even bijkomen langs de NC500. Ontzettend vriendelijke eigenaren. Vijf mooie verharde plekken elk met een breed stuk gras ertussen. Mooi uitzicht. 1 douche toilet combinatie, heel netjes, ruim en schoon. Ruimte om af te wassen en er staat een wasmachine en een droger.
Werkelijk prachtige camping, zeer vriendelijk ontvangst. Mooi-, ruime plekken: verhard met gras ernaast. Toen wij er waren weinig vaste gasten, en die er staan, nette-, verzorgde caravans. Adults only veld achteraan. Elke plek een eigen picknickbank. Sanitair heel mooi en schoon. wasmachine / droger aanwezig. Zelfs strijkplank / -ijzer. Kort hondenwandelpad. Je kunt vissen in de langsstromende rivier maar eerst een vergunning kopen via internet.
Super fijne camping. Ontzettend aardig en behulpzame medewerkers. Heel grote, mooie verharde plekken met gras ernaast, sommige met picknicktafel erbij. mooie wandelingen vanaf de camping. sanitair eenvoudig maar heel schoon. Een kleine winkel. Vlakbij is nog een camping maar dat is 1 groot grasveld. Hier is meer privacy met bomen en heggen. Echt een aanrader, en de prijs valt ook mee.
Mooie camping. Zeer vriendelijke beheerder. Heel ruime plekken! Sanitair is oud maar functioneert goed. Niet veel wandelmogelijkheden direct vanaf de kamping. Helaas alleen WiFi bij de receptie. Erg mooie omgeving bij de Loire.
LET OP: Gratis wasmachine / droger gebruiken = 1 x per verblijf. of dat nu 3 dagen is of zoals wij een week: 1 x is gratis, daarna betalen. EN: alleen het korte programma van 20/30 minuten voor maximaal 3 kilo. Ook de droger alleen 30 minuten / 3 kg. Echt, ik heb het extra gevraagd. Mijn was was niet goed schoon en niet helemaal droog. De camping is echt mooi en fijn en luxe, dat klopt allemaal. En zijn vriendelijk. maar dit irriteerde mij.
De camping is vrij oud, wel redelijk ruime plekken. Heel veel stacaravans met vaste bewoners. Restaurant is niet aantrekkelijk met knipperende gokkasten als je niet buiten kunt zitten. Heel veel honden van de vaste bewoners. Ik vind €73,- vrij veel voor wat je er voor krijgt voor voor 2 nachten: camper / 2 personen / hondje / stroom. sanitair verouderd, wel schoon. weinig te doen in de buurt. wel een mega-grote supermarkt op loopafstand.
Prachtige camping. zeer vriendelijk ontvangst, spreken goed engels. Prachtig, nieuw en schoon sanitair. Grote plekken met heggen ertussen. Mooi uitzicht op de bergen rondom. Grote camping maar daar merk je door de indeling niets van. Het is in deze tijd (november) heel rustig. We hebben goed weer, zon en zo’n 18 graden, heerlijk. Mooie omgeving, je krijgt bij aankomst een kaart en boekje in het Nederlands. Echt een aanrader.
we zitten op camperplek 27. Aan de rand van de camping met een prachtig uitzicht. Het is druk, vanwege ‘Halloween’ maar wij zitten op 1 November te genieten van een zonnetje en 18 graden.
fijne camping. Grote plaatsen met schaduw en met zon. Dorp op loopafstand met winkels en restaurants. Vriendelijke ontvangst, spreekt ook Engels. Broodjesservice. Mooi sanitair. Wandeling met de hond vanaf de camping. Open tot eind Oktober.
Een hele fijne camping. zeer vriendelijke jonge eigenaars die ook goed Engels spreken. Niet zo’n grote camping met heel ruime-, nette plekken. Daartussen heel verschillende houten huisjes, zeer smaakvol. Het regende veel toen wij er 4 dagen waren, maar het was nergens blubberig of vies. Sanitair niet heel luxe maar prima. Sauxillanges is op 10 minuten loopafstand. Een heel mooi-, oud dorp met diverse winkels en restaurants.
mooie camping. vriendelijke-, Nederlands sprekende beheerders.
mooi opgezette camping. Op een prachtige-, rustige locatie. vriendelijk ontvangst in Engels/Frans. Geweldig uitzicht. Mooi sanitair, heel nieuw. Zelf een plekje uitzoeken. Én, open tot eind Oktober, fijn!
mooie en fijne camperplaats. Je staat tussen de bloemen en fruitbomen. De douche is wel buiten in de open lucht, maar het is er wel, net als een toilet.
wat is het hier mooi!! We staan op een prachtig gemaaid grasveld, er is nog 1 andere camper verder niets. Wat een prachtig landgoed. Voor die 13 euro per nacht is dit meer dan geweldig.
Heel fijne-, rustige camping. Begin September. Prachtig, modern sanitair. Heel vriendelijke Duitstalige eigenaren. We mochten zelf een plek uitzoeken en hadden uitzicht op een enorm weiland met een paar koeien. Hoewel het eiland niet groot is kun je er toch een paar leuke wandelingetjes maken.