@NicjeCamper
1 nacht gestaan voor €20 zonder stroom. Prima staanplek op het gras. Toilet zonder bril en wc papier maar redelijk schoon. Douche geen gebruik van gemaakt. Voor locatie zou ik 5 sterren geven, bijna in Honfleur! Leuke, gezellige plaats.
Prima voor 1 nacht als je Mont-Saint-Michel wilt bezoeken. Shuttle bus kan, maar er naar toe lopen is leuker. Wel verder dan 2 km hebben wij ervaren. Plekken zijn prima, niet groot. Sanitair was oké, openen met een tag, douchedruknop duurde maar zo'n 4 sec dus je moest vaak drukken. € 26 euro camping en bij uitchecken nog € 0.44 toeristenbelasting betalen en bij de slagboom nog eens € 13 parkeerkosten.
Een beetje onduidelijk om er te komen, goed op het bord kijken. Je kunt zelf een plekje kiezen op een groot grasveld. 1 composttoilet, was wel prima. Ze komen zeggen hoe laat de wijnproeverij is, dit x om 19 uur. Deze was wel leuk, je kreeg 4 wijntjes. Als je daarna een doos kocht, hoefde je het staangeld van €10 niet te betalen. Wij kochten 2 losse flessen dus betaalden dat wel en de proeverij van € 8 p.p. De locatie is prima voor 1 nacht.
Mooie camping in het groen, camperplekken waren vol maar mochten tussen de (lege) huisjes staan, helemaal prima. Sanitair is boven en netjes en schoon. Ik miste alleen een haak voor mijn tas op te hangen in de douche. Restaurant is ook prima, leuk buitenterras, zeker ook voor het ontbijt. Met de fiets naar San Sebastian is leuk, in de stad duidelijke fietspaden. Daar een mooi strand en een oud centrum. Tip: cocktailbar Ensô, mooi en lekker!
Prima camping, €32 per nacht, plekken ruim zat, goed en schoon sanitair. Restaurant heel lekker, BBQ gedeelte wel pas open om 21 uur maar de moeite waard! Bezoek zeker de Bardenas Reales op 20 min rijafstand! Het enige minpuntje is dus dat er een drukke weg langs loopt.
Mooie terrassen camping, elke camperplek is omringt door bomen en heeft een harde ondergrond van kiezels. Er staan lantaarnpalen met sensors, erg handig als je in het donker de trappen op moet als je terug komt van de douche. Net en schoon sanitair. Een goed restaurant voor lunch en diner. Qua wandelen: het dorpje is niet veel, heeft 1 bar/ restaurant. Tegenover camping kun je wel naar een dam lopen, vonden wij wel leuk om te doen. 1 nacht is €50
Goede locatie, vlakbij centrum. Aan een drukke weg die je wel hoort. Minimum verblijf was 2 nachten met stroom voor € 87, wat best duur is. Kleine plaatsen. Goed en schoon sanitair. Helaas werden we om 5 uur gewekt door enkele hanen.
Zeer luxe camping! Grote staanplaats met electra en water. Lijkt meer op een vakantiepark, alles is er. Bakker, traiteur, groentewinkel, restaurant, bar, giga zwembad, wijnwinkel, zelfs een kapper. Ook een groot zand/kiezelstrand. Je kunt met een pontje naar het stadje varen. Gewoon heerlijk om er een paar dagen te relaxen.
Prachtige grote camping met heel veel verschillende accommodaties en 40 camperplekken met een eigen sanitairhuisje. Helaas was er maar plek voor 1 nacht dus helaas geen gebruik kunnen maken van het mooie zwembad. Voor kinderen was er veel te doen. Het restaurant heeft een kleine eenvoudige menukaart maar was ook prima. Broodjesservice ook altijd fijn. Vriendelijke receptie.
Prima camping, op loopafstand van een gezellig centrum. Douches en toiletten goed, douche werkt met een electronische armband.
Prima camping, sanitair goed en schoon. Goede staanplek, onder de bomen. Wel leuk om naar Gap te lopen maar terug is het best een pittige steile weg. We zijn er 1 nacht geweest.
Mooie camping, kleurrijk en voelde meteen gezellig. Veel schaduwrijke plekken. Sanitair was prima en schoon. Op loopafstand van het kasteel van Vizille, waar een leuk museum in zit en een prachtig park voor ligt. We zijn er 1 nacht geweest.
Ligt aan een groot meer, verschillende niveaus om te staan. Mooie, schone en nieuwe sanitaire ruimtes. Vriendelijke eigenaar, broodjes service ook top. We hebben een mooie fietstocht gemaakt om het meer heen, gelukkig wel elektrisch. Het dorpje was niet heel bijzonder. Het was s'avonds wel heel donker als je naar het toilet moest lopen (en weer terug). Maar we hebben hier met plezier 2 nachten gestaan.
Aan een groot meer. Wij verbleven er 1 nacht op doorreis. We hadden een eigen sanitair ruimte wat heel netjes en schoon was. Prachtige heuvelachtige omgeving. We hebben een mooie ronde gefietst, gelukkig wel elektrisch.
Mooie plekken aan het water. Inrijden op kenteken. Code voor de toiletten/ doucheruimte. Deze was prima. Op loopafstand van Vianden met een leuke kabelbaan naar het kasteel. Wij verbleven er 1 nacht op doorreis.