Camping El Garrofer

Silvermead

jun 2025

Een drukke camping die we delen met Eurocamp. Onze plek was prima, groot en afgeschermd door bomen. We werden verwelkomd door een kleine winkel en een redelijk restaurant. De wifi werkte niet, maar 5G werkt goed. De faciliteiten waren schoon, maar niet voldoende voor de grootte van de camping.

dave58

mei 2025

Deze camping heeft alles wat je nodig hebt, hoewel het in de winkel wat prijzig is. De kampeerplaatsen zijn mooi en ruim. Als je geen last hebt van lawaai, ga dan niet voor het zwembad staan. De toiletten (0 sterren) zijn oud, maar er is voldoende warm water. En niet erg schoon, maar oké, ze zijn wel aan een opknapbeurt toe. Er is een nieuw toiletgebouw net aan de overkant van de camping.

camp.joco

mrt 2025

grote camping met veel voorzieningen en ruime plekken. min punten je betaalt in het laagseizoen de hoofdprijs en moet voor electra nog bijbetalen. electra is ook al een verdien model hier. internet is gratis maar totaal waardeloos iedere twee minuten is de verbinding verbroken.

C-246a

08870, Sitges, Spanje