• Camperlocaties

• tiktok

@Silvermead

2013

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Perfecte locatie voor Toulouse, vriendelijk personeel. Daarna gaat alles bergafwaarts, vervallen terrein, toiletgebouw heeft geen aanduiding 'mannen/vrouwen', geen zeep in de dispensers, de meeste hokjes geen toiletpapier. Slechts een schim van de vroegere glorie. Geweldig voor een overnachting en een bezoek aan Toulouse.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Het is een grote, goed georganiseerde camping met geweldige faciliteiten en bijpassende prijzen. Dus waarom de drie sterren? We belden om te reserveren en kregen te horen dat we online moesten reserveren, wat we ook online deden. Bij aankomst zagen we ACSI, dus vroegen we om korting, maar toen kregen we te horen dat we niet online konden boeken. We hadden betaald voor een premiumplaats aan het strand, maar het waaide te hard voor ons, dus vroegen we om een andere plaats, verder van de zee. Geen probleem, maar geen restitutie voor de goedkopere plaats. Gewoon onbuigzaam.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

De locatie is geweldig voor een bezoek aan Pamplona als je fietsen hebt. Het is een makkelijke, vlakke route van 10 km over een fietspad langs de rivier. De camping heeft betere tijden gekend, de plaatsen zijn klein en het is een beetje krap. Het toiletgebouw is schoon maar versleten. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Dus voor een of twee nachten om Pamplona te bezoeken, zou ik deze plek zeker aanraden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede kwaliteit camping met moderne faciliteiten, geweldige tussenstop als u naar het zuiden reist. Leuke stad om 's avonds wat te drinken

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Als je op welkom scoorde, zou het 5 sterren zijn, het is goed gelegen, hoewel het aan de hoofdweg ligt die je oversteekt om bij het meer te komen, wat sommigen misschien luidruchtig vinden. Hij vindt het leuk om iedereen erin te passen, dus de plots zijn niet zo groot. De faciliteiten gaan een beetje vooruit en met slechts twee toiletten en geen briljante douchefaciliteiten is de score lager dan zou moeten. Laat je niet afschrikken door de score, maar weet dat het geen moderne camping is

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De camping is gemakkelijk te vinden en goed gelegen om de stad en het meer te bezoeken. Het treinstation biedt gemakkelijke toegang tot Milaan, Venetië en Verona. De camping heeft slechts twee toiletten voor 90 busjes, wat gewoon niet genoeg is. Aan de voorkant is er geluid van de weg en aan de achterkant van het spoor. Het weerhield ons er niet van om van het gebied te genieten en over het algemeen vonden we dat het een goede prijs-kwaliteitverhouding was.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Leuke vriendelijke groet, mooi verzorgde camping, vlekkeloos schoon. Geweldig klein restaurant omgeven door prachtige natuur. Sterk aanbevolen

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We komen hier graag, geweldige locatie, vriendelijk personeel, geweldige faciliteiten, alleen geen zeep of papieren handdoeken of wc-rol. Het is 2023, dit zijn basisbehoeften. Je moet ook boeken omdat het snel vol raakt

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De camping zelf is 4 sterren, het zijn grote percelen in een bosrijke omgeving met goede voorzieningen. Het ligt op een geweldige locatie voor een bezoek aan de busdienst van Lissabon die net op de weg stopt. Dus waarom twee sterren, het verkeerslawaai is constant maar te verwachten van een stadscamping, maar zal wat afschrikken. De begroeting bij aankomst was erg slecht, twee erg chagrijnige receptionisten De grootste reden is het muziekfestivalterrein naast de deur dat doorgaat tot 23.30 uur dat knalt

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Hoewel dit misschien niet de mooiste camping is waar je verblijft, ligt het op een geweldige locatie, superveilig, vlak met zeer vriendelijk personeel. De douches zijn slecht, net als de toiletten, je hebt respectievelijk 1e en 50 cent munten nodig. De totale kosten van een verblijf zijn zeer redelijk. Peniche zeker een bezoek waard. Aanbevolen

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Locatie 5 sterren, vriendelijkheid 5 sterren faciliteiten 1 ster. Tijdens ons verblijf half mei waren het toilet en de douches buiten gebruik, waardoor er één invalidentoilet overbleef voor de hele camping en dat was erg druk. Percelen liggen dicht bij elkaar, vooral die met elektriciteit. Dus als je op zoek bent naar een locatie, dan is dit een geweldige camping, laat je niet afschrikken als je graag je eigen faciliteiten gebruikt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

het is een goede locatie om Santiago te bezoeken. het terrein is terrassen met veel bomen tussen de percelen, dus je moet wel voorzichtig manoeuvreren. het restaurant is uitstekend. Het toiletgebouw is schoon en heeft veel ruimte, maar zoals vele anderen was het tweede blok gesloten. De afvalverwerking (water) is niet zo makkelijk te bereiken. Over het algemeen houden we van de site en zijn teruggekomen voor een tweede bezoek

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een van onze favoriete campings, spectaculair uitzicht Goede schone faciliteiten, goede winkel met al je basics sterk aanbevolen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

het is een perfect verblijf als je van Noord naar Zuid reist elke keer dat we er verbleven was er voldoende ruimte, goede schone faciliteiten en gebruik van het restaurant van het hotel als je een maaltijd wilt Ik aarzel niet om aan te bevelen

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Misschien wel de beste site die we zijn gebleven, we hadden een fantastisch uitzicht op zee (kan winderige geest zijn !!). De faciliteiten zijn net zo goed als thuis. En de on-site-shop heeft alles wat u nodig heeft. Sterk aanbevolen

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Goede faciliteiten, schoon en overvloedig met veel warm water. De busdienst is elk half uur rechtstreeks naar de stad en ook goedkoop. Er is een grote supermarkt op loopafstand en een goed restaurant op het terrein. Het is niet goedkoop en er is vrij veel lawaai van de weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zeer rustige camping, leuke bar op het terrein. Brandschone toiletten en douches. Plots zijn echter niet zo groot. Leuke wandeling naar het strand. Uitstekende halte van de veerboot van Santander

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Echt vriendelijke site, schone toiletten (nadeel geen wc-papier of zeep in loos). Geweldige prijs-kwaliteitverhouding goede kleine winkel en bar op het terrein. Een beetje lawaai van honden dat sommige kan irriteren. Geweldige uitvalsbasis voor Porto of om langs de kust te fietsen. We komen graag terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Sitecode: 19892

Het is gratis, gemakkelijk er te komen. Goede toegang tot het centrum. Het is een parkeerplaats dus verwacht niets