Área de El Salgueiral

• Lozen afvalwater

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

3.8

Op zich een prima locatie voor een overnachting, heb er heerlijk rustig gestaan. Mooie wandeling gemaakt langs de rivier. Er kan water getankt worden maar ik had niet de juiste aansluiting voor de kraan dus is mij niet gelukt, maar het werkt wel. De parking ligt direct naast een voetbalvereniging dus naast het geluid van het stromende water kan je het geluid horen van een balletje trappen.

bobby7

okt 2018

ik ben bang dat ik niet kan verouderen met de laatste beoordelingen ja het is stil en heeft alle voorzieningen dus duizenden andere aires het oppervlak is redelijk slecht maar we bleven toch overnachten

goldencamper

okt 2018

11/10/2018 Ik heb Aire 5 gescoord. Parkeren staat vlak voor een vervallen gebouw / graffiti op een klein stukje gras. Hoewel andere beoordelingen een 10 hebben gescoord, ben ik bang dat we niet hetzelfde gevoel hebben gekregen, dus besloot om verder te gaan. Zaagfaciliteiten, maar kan niet bevestigen of werken.

OU-504

32428, Leiro, Spanje

42° 22' 15" N 8° 7' 20" W

42.37095 -8.12215

Parking aan de rivier - gebruik GP{S-coordinaten - bij recreatiegebied - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!