@goldencamper
Lid van Campercontact sinds 2020
Ik verbleef één nacht 10/10/2019. Ben het eens met eerdere beoordelingen leuke plek om te verblijven zeer schone faciliteiten € 5 uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor 2 nachten. Bedankt Sabinanigo.🥈
Verbleef 1 nacht 11/10/2019. Ben het eens met eerdere beoordelingen leuke plek om te verblijven. Aangekomen in de late namiddag dus niet verkennen stad. Zou graag nog eens bezoeken. De politie reed voorbij de diensttijd. Veel plaatselijke bewoners van alle leeftijden genieten van de prachtige omgeving. Nou lite en voelde me veilig voor de nacht. 2 andere campers bleven nacht.
Ik verbleef één nacht op 17-10-2019. Alle voorzieningen werken, beetje manoeuvreren en afval legen. Til de afvoerklep op om de cassette te legen. We hadden een maaltijd in café erg leuk. Leuk voor een tussenstop well lite en voelde me mooi en veilig. Weinig andere campers bleven nacht.
Ik verbleef 1 nacht 16/10/2019. Ik ben het eens met eerdere beoordelingen, afval stroomt over !! We parkeerden bij het meer, een prachtig uitzicht. Ongeveer 20 campers verspreid over het merengebied. Gaf een 5 als een echt mooie plek om te verblijven.
Ik verbleef één nacht 15/10/2019. 2e bezoek aan leuke stad. Er is niets veranderd sinds ik een beoordeling heb geschreven op 21/11/2017. We hadden een lekkere maaltijd in restaurant bij busstation. Gebruikte faciliteiten verder in de stad allemaal nog steeds mooi en schoon. Geen probleem 's nachts.
Alle voorzieningen werken, maar u hebt wel de juiste aansluiting voor het water nodig. We hadden onze choco's niet nodig. 6 campers bleven de nacht. Ik weet niet zeker of we zouden terugkomen, want het is gewoon parkeren aan de straatkant, en direct naast het sportveld voor school. Ik verwacht dat het erg druk kan worden op momenten dat de voetbalwedstrijd aan staat.
Ik verbleef één nacht 9/10/2019. nodig. Mooie rustige locatie prachtig uitzicht vanaf het kasteel. Mooi en rustig 3 campers bleven de nacht, geen enkel probleem voelde prettig en veilig. Niveau parkeren op asfalt zou hier zeker weer verblijven.
Ik verbleef één nacht 11/10/2019. Ben het eens met beoordelingen leuk voor een tussenstop. bar en kleine supermarkt in dorp. Faciliteiten erg schoon, maar een beetje lastig om in en uit te stappen.
2e bezoek aan Aires. Nog steeds een juweeltje. Alle voorzieningen werken op Aire + EHU alle 4 ruimtes genomen dus geparkeerd op grind gebied voor kanaal. We hadden heerlijke warme douche in kleine hut verder op de weg. Mooi en schoon. Kleine winkel in het dorp. Bedankt aan het dorp Lere
Geen voorzieningen, maar een leuk klein dorpje om te overnachten. 4 Aangewezen parkeerplaatsen mooi en schoon. Nou lite en voelde me veilig om te overnachten. Een beetje verkeerslawaai maar stoorde ons niet. 3 van ons bleven de nacht.
Ik verbleef één nacht 13/10/2019. Geen voorzieningen, alleen vuilnisbakken. Mooie plek om niet ver van de snelweg te verblijven, maar ver genoeg om niet gestoord te worden. We verbleven in een omheind gebied met 2 andere campers, maar andere m / h waren in de buurt van het reservoir. Geen problemen, mooie veilige plek om te verblijven, straatverlichting 's nachts. Fantastisch uitzicht. Zou er zeker weer verblijven👍 (verdient echt een 10)
Sitecode: 61952
Ik verbleef één nacht 14/10/2019 wat een juweeltje. Faciliteiten 🥇zo schoon. Leuke plek om te parkeren net aan de rand van het dorp. Helaas liep het dorp niet rond als stromend met regen. Zal zeker terugkeren om te bezoeken en geweldige uitzichten te zien. Dank je? Merkte cafe / bar op route uit dorp.
€ 6 EHU & water. Capitan verzamelt geld, schakelt elektrisch in en water staat in een afgesloten kast bij de EHU. Punt. Cassette legen is buiten de toiletten, til het putdeksel op. (Haak hangend aan de afvoerpijp) geen buitenkraan om af te spoelen. Leuke plek aan kanaal om te relaxen. Vond Lidl en Aldi samen op hun route in hebben de stad niet verkend, als stromend met Zal op een dag terugkeren.
31-3-2019 bleef 1 nacht. 2e bezoek hier. Alle faciliteiten werken 👍 geweldige plek aan de rivier om gewoon te ontspannen, geen probleem met stoelen, picknick etc. Zondagmarkt was inpakken toen we om 14.00 uur aankwamen. Serval campers geparkeerd. Leuke veilige, vredige plek om te verblijven.🥇
Sitecode: 2067
Nu € 8 per nacht + 30 cent toeristenbelasting per stuk Nog steeds een mooie rustige plek om te verblijven. Alle faciliteiten werken, maar het kantoor is in het weekend gesloten. Rond 18.00 uur kwam lady en incasseerde geld.
Sitecode: 2055
5/04/2019 verbleef 1 nacht heerlijke Aire direct aan kanaal. Geen probleem om veel campers te parkeren. Dorp ok, bars, bakkers, slagers etc. 3 zeer grote hotels op het hoofdplein moeten in de zomer misschien een erg drukke plaats zijn. Ik voelde me een leuke veilige plek om te verblijven. al gegeten, had ik graag de mobiele pizzabodem geprobeerd die aan de andere kant van de gracht verscheen, eruit zag alsof veel locals het gebruikten.
Sitecode: 20290
11/4/2019 verbleef 1 nacht in een mooie Aire door kanaal. Zoals eerder gezegd, zeer goede tussenstop voor ferry. Mooi dorp, bars, slagers etc. grote netto 2 minuten lopen. Goed gedaan naar dorp om Aires groter te maken.
1/4/2019 bleef 1 nacht mooi rijden langs de rivier de Tarn, soms erg smal wegen !! Aire ligt op de top van de stad op grasveld mooi, maar vlak naast het sanitair station geen geur! Veel vliegen! Niet het beste tempo voor een Aires! Ook een heel klein benzinestation voor Aires. Faciliteiten ok, maar slang vies! Voor water. Stad erg klein, maar mooi voor een wandeling rond. Sorry komt niet terug.
2e bezoek hetzelfde als voorheen geweldige plek om alle faciliteiten te verblijven € 1 voor water. Had een probleem met de invoer, machine nam de geldbarrière niet op. Een aardige man in de gemeenteraad in café hielp, hij belde het nummer op het mededelingenbord (mobiel eindigde in 084). Binnen een uur arriveerde man in busje, geld vastgelopen! (Niet gevoelloos op blauwe machine) arriveerde om 12 uur, misschien om achttien of wkend ..
7/4/2019 bleef 1 nacht. Aangekomen 1pm 3 andere campers geparkeerd op de officiële parkeerplaats. Geen EHU of water, alles gesloten op zondag. Leuke plek met uitzicht op kanaal. Bomen kunnen een probleem zijn als u het zonnepaneel moet opladen. Cassette legen liftdrain / putdeksel in weg net achter parkeerterreintjes. Mag weer terugkeren tijdens een weekdag om de stad te verkennen.
4/4/2019 bleef 2 nachten. Wat een juweeltje ex-camping, waar de stad voor gezorgd heeft en van houdt. Omharde baaien gemakkelijk om grind / gras in en uit te komen. Waterkranen bezaaid rond de site allemaal schoon. EHU 👍. Klein mooi stadje, bakkers, restaurant en kleine supermarkt. Mooie rustige site. Je kunt zelfs vissen in de rivier. Giften voor verblijf bij de informatiehut bij de ingang. We komen terug, bedankt🥇
7/4/2019 fantastische rit door de champagnewijngaarden onderweg. Aire bevindt zich in een kleine afgesloten parkeergarage in het midden van het dorp. Geen andere motorhomes hier (of auto's) voelden een beetje ingesloten, dus besloten om verder te gaan. Kon niet bevestigen of de faciliteiten werkten.
26/3/2019 bleef 1 nacht. Alle faciliteiten mooi en schoon. Denk nog steeds dat het een 10 verdient. Village is leuk om rond te lopen. Geen winkels. Ik ben het erover eens dat café vrij duur is. Wij waren het enige busje vannacht, parkeerplaats is goed licht. voelt prettig en veilig
30/3/2019 bleef 1 nacht. Alle voorzieningen werken. 10+ busjes hier, erin geslaagd om te parkeren op het officiële veld. Stad is leuk. Zag hoe de ooievaars overvlogen en daar nestten. Beetje nieuwsgierig 's nachts. Geweldige tussenstop voordat je naar Frankrijk gaat. 🥇
25/3/2019 bleef 1 nacht. Alle faciliteiten werken mooi en schoon, zeer grote gemengde parkeergarage. we parkeerden onder grote schijnwerpers zoals alleen wij vanavond. Veel lawaai 's nachts van auto's + honden blaffen. Schilderachtig dorp, bakkers en een kleine supermarkt. Castillo was vandaag gesloten. Restaurant in de buurt van het politiebureau zag er druk met de lokale bevolking, de kleine kiosk in de buurt verkocht uitstekend bier. Mag weer stoppen.
29/3/2019 bleef 1 nacht. We kwamen om 11 uur aan op 4 plaatsen binnen een paar uur vertrokken alle 5 de plaatsen waren vrij. EHU + voorzieningen 👍 stad is leuk veel te zien, erg interessant. Supermarkten, bakkers etc. We komen terug 🥇
17/3/2019 bleef 1 nacht. 2e bezoek hier. Het is zo'n prachtige plek om te ontspannen, het uitzicht over het stuwmeer is fantastisch. Vrij winderig vandaag maar ok, erin geslaagd om van te parkeren zodat kon zitten uit de wind en genieten van de zonneschijn etc. Geen faciliteiten, zelfs geen prullenbak! goed gevuld zijn. 4 andere busjes bleven ook nacht.
14/3/2019 bleef 3 nachten. We gingen naar het politiebureau en meldden zich aan, maar denk niet dat er iemand anders last van had! Gedurende de 3 dagen moesten er in een bepaald stadium 100 motorhomes zijn + Alle respecteerden elkaars ruimte, geen problemen. Water in de uithoek van de parkeergarage, mangat leegmaken door een klein toiletgebouw, die alleen open zijn op marktdagen wo & zat Stad en strand zijn prachtig + supermarkten in de buurt. 🥉
18-3-2019 bleef 1 nacht. Nogmaals een leuke plek om te overnachten. 8 andere campers bleven ook, we hadden geen problemen, we voelden ons aardig en veilig. Alle voorzieningen werken, mooi en schoon. Token van sporthal nog steeds 50 cent voor 100 liter water uitstekende waarde. Gevuld bij Lidls en goedkope brandstof net op de weg. We vonden een leuk restaurant / bar set maaltijd € 10 👍 we zullen weer terugkeren. Bedankt 🥈
25/3/2019 Aire bevindt zich op een asfaltparking bij het museum. helaas waren de faciliteiten uitgeschakeld, maar zagen er goed uit. 👍 Je kon nog steeds het gebied oprijden om grijs afval te legen. besloten om niet te blijven zoals nodig water. Bij het verlaten van reed door het centrum van de stad en zag supermarkt, restaurants enz., Zag alles er leuk uit. Ik denk dat een 5 ver is, zeker een hogere score als alles werkte.
24/3/2019 bleef 1 nacht. Parkeren op de kleine weg door klein sportterrein. Een heel klein dorp, een prachtig uitzicht. Geen winkels🤔. Alleen wij hier. We hadden een zeer rustige nacht geen problemen, ik voelde me goed en veilig. Helaas hadden we niet beseft dat waterfaciliteiten waren uitgeschakeld, misschien alleen in de zomermaanden. Alle voorzieningen zagen er goed uit als ze werkten. Je kunt nog steeds grijs afval legen. Zou weer terugkeren.
21/3/2019 bleef 1 nacht. 2e bezoek hier. Alle faciliteiten werken, mooi en schoon 👍🥇 kluis / bar gesloten worden gerenoveerd, dus een dame kwam en onze € 5 verzamelen om te blijven nacht. Hoewel het niet van invloed op ons verblijf, we waren teleurgesteld dat de plaatsen hoewel goed afgebakend met heggen de grond / gras onverharde gebied u geparkeerd op nodig wieden etc. Nog steeds een zeer rustige aangenaam verblijf, 👍
22/3/2019 verbleef 2 nachten. 2e bezoek hier, nog steeds uitstekend. Zeker de rit waard, dit is wat we allemaal onze campers kopen👍😀 nogmaals bedankt Benageber🥇
11/10/2018 Ik heb Aire 5 gescoord. Parkeren staat vlak voor een vervallen gebouw / graffiti op een klein stukje gras. Hoewel andere beoordelingen een 10 hebben gescoord, ben ik bang dat we niet hetzelfde gevoel hebben gekregen, dus besloot om verder te gaan. Zaagfaciliteiten, maar kan niet bevestigen of werken.
15/10/2018 bleef 2 nachten. Wat een juweeltje - vanzelfsprekend een goed gebruikte Aire, maar faciliteiten gerespecteerd, uitstekend en 2 tikken. Parkeren direct aan een prachtig strand. 10+ busjes ook hier, mooi en vredig en voelde me veilig. Hoewel de storm behoorlijk slecht in het dorp was geraakt, hadden enkele campers wat schade.
10/10/2018 bleef een nacht. De Aire heeft alle voorzieningen die werken met 2 tikken 🥇5 grote speciale parkeerplaatsen voor campers aan de achterkant van gemengde parkeergarages, ruimtes met uitzicht op mooie volkstuinen. Het dorp is echt mooi voor een mooie wandeling, veel plekken om te eten of gewoon genieten van een drankje aan de rivier. 3 andere campers bleven ook veilig gevoeld, wat een juweeltje. Dorp op Camino Santiago route veel wandelaars.
Sitecode: 19613
11/10/2018 bleef 1 nacht. Aire staat goed aangegeven vanaf de hoofdweg, sla af bij verkeerslichten en over de spoorwegbrug naar de gemengde parkeerplaats. We zijn erin geslaagd om te parkeren met uitzicht op de rivier, mooi en goed licht 's nachts. We liepen de stad in en vonden een Dia-supermarkt bij verkeerslichten op de hoofdweg. De faciliteiten zijn goed. Slechts 1 tik en heel erg traag, een veelgebruikte Aire. Gelukkig hadden we geen geur! 10 m / huizen zijn gebleven.
15/10/2018 kwamen aan in Aire veel vrachtwagens parkeerden ook afgedankte auto's op de parkeerplaats. Er stond 1 camper geparkeerd en ze konden zien dat ze waren vastgehaakt aan de EHU. We hielden gewoon niet van het gevoel van de Aire dus besloten om verder te gaan.
10/10/2018 Ik heb Aire 5 gescoord, omdat het eigenlijk alleen geschikt is voor kleine campers, aangezien de ingang tussen 2 grote bomen ligt. Het zou behoorlijk moeilijk zijn om te manoeuvreren zonder van de wagen af te schoppen. Kon faciliteiten zien, maar kan niet bevestigen of het werkt. Je kunt parkeren op de weg als voldoende parkeerplaatsen langs de weg. Hostel was gesloten. We besluiten om verder te gaan en iets voor ons te vinden dat meer geschikt is.
Verbleef 20/10/2018 om 16.00 uur. Gevonden restaurant gesloten, zeer rustiek! Ik weet zeker dat je een traditionele Portugese maaltijd zou hebben. We parkeerden bij de dam, vlak en parkeerden zijwaarts om te genieten van het geweldige uitzicht. 1 camper arriveerde late avond. Een paar lampjes gingen branden op de parkeerplaats, dus voelde me goed en veilig. Geen faciliteiten of winkels enz. Dus goed gevuld. Een echt leuke rustige tussenstop op weg naar beneden naar Algarve.
Verbleef 17-19 / 10/2018 € 6 per nacht voor alle faciliteiten, 2 kranen. Dorp leuk om rond te lopen erg toeristisch. Aire weggestopt in de buurt van brug zo vrij rustig. Een zeer goed gebruikte Aire, maar gerespecteerd. We vonden een prachtig Portugees restaurant (café / snackbar) genaamd "Senhor Da Pedra" 🥇in het kleine plein achter de mooie grote witte kerk, kun je de kerk zien vanaf het geweldige uitzicht op het kasteel.
Verbleef 6/10/2018 Goede parkeerplaats voor campers. We kwamen aan rond 14.00 uur voor de eerste om in te pluggen voor gratis EHU, om 18.00 uur Aire volledig. Slechts 4 gratis EHU. alle gesloten voorzieningen voor zwart en grijs afval. Nieuw toiletgebouw, groot bord op deuren niet voor campergebruik (cassette legen) net buiten toilet een gootsteen met water. Een goed gebruikte Aire.
Verbleef hier 5/10/2018, prachtige cp 🥇net aan de rand van het bos. Voldoende parkeergelegenheid met een paar picknickbanken. Alle voorzieningen werken met 2 aparte kranen. We waren de enige camper die er was voor de nacht, maar we voelden ons veilig, goede straatverlichting en huizen aan de overkant van de weg. Dus voelde niet geïsoleerd. Zoals eerder gezegd dorp 1 1/2 km verderop.
bezocht deze site vele malen. Een van de mooiste Aires. Alle voorzieningen schoon en werkend 2 tikken + een openbaar toilet ook mooi en schoon. Zeer vredig. Nogmaals een lekkere maaltijd gehad in het lokale hotel.
8/10/2018 bleef weer een nacht. Nog steeds een leuk dorp om te stoppen, hoewel de Aire een grote gemengde parkeerplaats is, hebben we geen problemen gehad en voelen we ons veilig. Leuk veel restaurants om te eten. Faciliteiten werken allemaal.
Verbleven hier 4/10/2018, nogmaals een leuke site om op te blijven, hoewel we deze keer dachten dat de faciliteiten een beetje verouderd / vies waren en een goede poetsbeurt nodig hadden 🤔
25/3/2018 bleef een nacht. Geweldige Aire. Alle voorzieningen werken. Wc- en douchecabines in een gebouw naast de faciliteiten zijn allemaal gratis. Douches heerlijk en warm. Grote parkeerplaats. Een BBQ met hout gestapeld om te gebruiken om het aan te steken, picknicktafels allemaal in een mooi aangelegd gebied. Een klein stadje, vond een bar waar tapas geserveerd werd, veel locals aten. Wegen vrij smal maar ok als je het rustig aan doet. Bedankt Benageber 🥇
11/4/2018 bleef 2 nachten. Geweldige Aire. € 10 tot 72 uur (machine kost slechts € 1 munten) alle faciliteiten werken inclusief EHU en wifi. Wifi-code op prikbord, laatste A4-pagina rechtsonder. WC bij café + mogelijke douches. Beide steden aan weerszijden van brug hebben mooie slagers, bakkers enz. We kwamen op dinsdag 2 uur 3 ruimtes. Praat met GB man zei vol in het weekend. Fantastisch, 😀dank je Wervik 🥇
21/3/2018 bleef 2 nachten. Aire zeer mooie afgedekte individuele aangewezen parkeerplaats. alle voorzieningen werken € 7 per nacht, betalen in café. Ik weet niet zeker hoeveel u zou betalen om sportfaciliteiten te gebruiken. Zeer vredig. Mooi dorp, kleine supermarkt etc. Een museum in dorp € 2 elk. Tal van mooie wandelingen. Buitenzwembad werd opgeknapt tijdens ons verblijf, we verwachten dat het voor de zomer klaar zal zijn.🥇
2/4/2018 verbleven we er een nacht. Cp op gemengde parkeerplaats, geen probleem met parkeren👍 Faciliteiten 👍Alle 2 de waterkranen aan muur werkten goed, goed aangegeven voor vers water en voor spoelen cassette. De gorge is geweldig, en zo'n mooie stad. Wat lawaai van de weg, maar oké voor één nacht. 🥈 Zou het ten zeerste aanbevelen voor een bezoek, je zult niet teleurgesteld worden.
Sitecode: 2067
4-6-2018 verbleven we een nacht, 3e bezoek op deze charmante locatie aan de rivier. Kantoor leek pas laat in de middag open te zijn om € 7 + 30 cent toeristenbelasting per nacht te verzamelen. Alle faciliteiten werken en de prijs is inclusief stroom. Wifi werkte ook al was het kantoor niet open. Tafel en stoelen mogen buiten staan, om te genieten van vers brood en kaas in de open lucht 👍 Een mooie rustige nacht
9/4/2018 hier een nacht verbleven. Ben het eens met alle eerdere beoordelingen. Mooie rustige Cp, met uitzicht op rivier en park. Heel goed verlicht 's nachts. Mooie speciale parkeerplaatsen voor 4 campers. Heerlijke bakker 👍 Park is prachtig, maar gebruikelijk probleem met hondenpoep !! We zagen een persoon het in de rivier gooien !!
5/4/2018 verbleven we er 1 nacht. Een juweeltje. 4 toegewezen plaatsen tegenover kanaal, mooi uitzicht. Grijs watercassette legen👍 2 kranen werkten niet. Na een korte wandeling langs de weg ziet u een klein gebouw aan de linkerkant. Er is een spoelbak met warm en koud water, toilet, douches. We vulden water bij met de kraan van de spoelbak 👍 We namen 's avonds een lekkere warme douche. Heerlijk dorp om rond te wandelen, kleine bakkerik etc. We stonden er alleen en voelden ons veilig 🥈
4/4/2018. Camperplaats in een klein dorp, op een parkeerplaats vlak bij de hoofdparkeerplaats en de plaatselijke winkels. 2 toegewezen plaatsen met elektriciteit, maar niet gecontroleerd of ze werkten. 2 extra parkeerplaatsen voor de nacht. Grijs water lozen 👍we hebben onze cassette leeggemaakt. Kraan om te spoelen werkte.👍 Voor drinkwater en ik veronderstel stroom, moet je een jeton bij de lokale winkels halen. We bleven niet voor de nacht, daarom hebben we een 6 gegeven.
7/4/2018 verbleven we er een nacht. Grijs water👍water uitgezet 👎 speciale plaatsen voor campers ok, helaas veel flesjes en gebroken glas in de omgeving !! Om 13.00 uur werden we gewekt door auto's die daar boomboxen / stereo aan zetten !! Een paar uur lang!! Het is zo jammer, het dorp heeft 2 prachtige slagers en bakkerijen + andere winkels. Het dorp moet het probleem aanpakken, we komen niet meer terug.☹️
Sitecode: 2011
3/04/2018 verbleef ik er een nacht. Mooie cp. Ben het eens met alle vorige beoordelingen 👍8 campers verbleven hier ook vannacht. Grijs water dumpen uitstekend. Waterkraan voor het uitspoelen van de cassette, maar zeer onhandig, een soort van metalen staaf tegen waterstroom 🤔. Ahh 👍water is € 2. Ik ben best blij om voor mijn water te betalen. Dorp slechts korte wandeling over brug. Mooie kaaswinkel 🥇 + andere winkels en bars.
Sitecode: 1974
4/4/2018 verbleef er een nacht. Aangekomen om 2 uur, voldoende parkeergelegenheid aan de oever van de rivier. Grijs water lozen ok, niet in staat om toilet te legen en water te krijgen hoewel de brtaalautomaat geld heeft geaccepteerd !! Geweldige sportfaciliteiten, tennis, zwembad enz. Hoewel niet open toen we verbleven. Ik denk. dat de cp erg druk zal zijn als voetbalwedstrijd begint.. Korte wandeling naar de stad bars etc en mooie kerk 🥉
28/3/2018 bleef een nacht. Wow wat een juweeltje. Mooi klein dorp, met een klooster. Heeft ook een coöperatie die lokale olijfolie en wijn verkoopt. Een cafetaria van een sociale club, open van 9.00 tot 22.00 uur, veel Spaanse mensen die van het eten genieten toen we een drankje deden. Mooie picknickplaats en meer ... De Aire is mooi en schoon alle voorzieningen werken 👍Geen supermarkt is goed gevuld. We zullen terugkeren 🥇
30/3/2018 bleef een nacht. Uitstekende Aire alle faciliteiten werken. Alle 6 plaatsen op een officiële parkeerplaats. We parkeerden op grindgebied geen probleem een rustige nacht met 8 andere campers. Dorp heerlijk om rond te lopen. 🥈
31/3/2018 verbleef er een nacht. CP ligt vlak bij de rivier, voldoende parkeergelegenheid op de grasvelden langs de oever van de rivier. Je kunt ook parkeren op de parkeerplaats, er is een bord over de markt, maar deze wordt af en toe gebruikt voor het opstarten van een auto. Alle faciliteiten werken 👍 👍 Elke zondag is er een prachtige GROTE Franse markt in de stad, die producten van goede kwaliteit verkoopt, van kleding, kaas, ham enz, zoals een GB-boerenmarkt. 🥇
03/03/2018 bleef 1 nacht. Tweede bezoek. Een festival / weekend in de stad ter ere van de 🐖 zeer goede 😊 alle cafe / restaurants open, dus verwend met keuzemogelijkheden. prachtig dorp om te verkennen. Managed te parkeren in aangewezen gebied in de straat achter arena vinden. Geen gebruik gemaakt van faciliteiten, water werkt niet 👎 misschien alleen in de zomer werken 🤔 Grijs afval, legen werkt nog steeds. Heel leuk verblijf zou aanraden.
7/03/2018 bleef een nacht. Geen faciliteiten. 2 euro om de camper 24 uur te parkeren, in een betegelde, schone parkeergarage. Misschien heb je levellers nodig. 6 andere campers zijn ook 's nachts geparkeerd. Ja, je hoort wel de weg, maar oké voor 1 nacht 👍Parkbediende ter plaatse van 10:00 tot 18:00 uur. Fuengirola is een mooi resort. Mooi strand, met douches en toiletten. Zoveel bars en restaurants + supermarkten enz. 👍👍
2/3/2018 bleef een nacht. Aire, bevindt zich in de parkeergarage naast GNR ongeveer 12 plaatsen binnen het omheinde gebied, poort niet vergrendeld trek gewoon over om te openen. Grotere campers geparkeerd buiten de poort. Grijs water dump👍 cassette leegmaken afvoer 👍voor het spoelen van de tapkraan kapot, constant water aan! Vers water kraan kapot, slechts een dribbel! Mooi dorp met supermarkten, bakkers, bars enz. Allemaal met in 10 minuten lopen.
7/03/2018 bleef een nacht. Geen faciliteiten. Ik ben het eens met alles wat Birko 77 in zijn recensie schreef. Geweldige overnachtingsplaats, geweldig uitzicht over het stuwmeer. 4 andere campers bleven ook 's nachts, voelde prettig en veilig. Zo vredig 👍👍 wat een juweeltje 💎
5/3/2018 bleef 2 nachten. Zoet water, gratis 👍 verste hoek van de parkeerplaats. Cassette legen man gat dekking voor openbare toiletten. Toiletten alleen op woensdag en zaterdag voor de markt. Grijs afval, een rooster in de buurt van een mangat. We registreerden ons op het politiebureau en lieten ons kaartje zien, maar we leken erg weinig busjes te hebben die de 60 + geparkeerd hadden. hoewel iemand zei dat de politie klopt! Stad en strand 👍👍
We gebruikten alle faciliteiten op 8/3/2018. 2 euro voor 100 liter water, moet het token uit de garage halen. Rijd over rooster voor grijs water + punt voor het legen van cassettes. Alle faciliteiten mooi en schoon. Zeer behulpzaam personeel. Goed gedaan repsol 🥇
20/11/17 verbleef 1 nacht. een prachtige Aires 🥇. Ben het eens met eerdere beoordelingen. Zo mooi en schoon. Geweldige waarde voor € 3 per nacht. Het treinstation ligt op een korte wandeling. Toon uw paspoort als u gepensioneerd bent en profiteert van uw tarieven. Stad is leuk, gebruikelijke winkels enz. We reden door de bergen "Douro wijngaarden" uitzichten waren adembenemend u kon 4 mijl zien & gelukkig te zien de herfstkleuren van alle wijngaarden geweldig.
20/11/17 we verbleven een nacht bij prachtige brug, geven de voorkeur aan deze plaats boven officiële Aires. Het gebied is gemengd parkeren, straatverlichting op hele nacht. We waren alleen maar geparkeerd voor de nacht. Openbare toiletten in de buurt erg schoon. Aire faciliteiten op slechts een korte rit buiten de stad 10/10 erg schoon. mooie snackbar / restaurant net over brug. Winkels, supermarkt etc. allemaal op loopafstand. 👍👍
20/11/17 Ik ben het eens met eerdere beoordelingen. We verbleven ook op de parkeerplaats bij de brug. Uitstekende faciliteiten mooi en schoon, 2 kranen, goed aangegeven welke te gebruiken. goed gedaan SERTA gaf alleen maar een 8, echt een 10 verdiende. Je kon er gemakkelijk parkeren, maar zoals ik al zei voorkeur door de brug.
Wat een juweeltje 👍👍👍. We lazen de beoordelingen en gingen erheen gewapend met munten, €4,50. Morgen is het € 2 p / n😖 het geld meer dan ook waard. Alle faciliteiten uitstekend mooi en schoon, aparte kranen 👍👍. In het hoogseizoen denk ik dat het erg druk zal zijn, maar lekker rustig tijdens ons verblijf. 4 andere campers overnachten er. We zullen zeker terugkeren om het dorp te verkennen / fietsen / strand enz. Het verdient een 10, prima.
12/11/2017. Lichte helling,naar de camperplaats, mengsel van harde ondergrond met gras + beek achter de camperplaats. Kwamen om 16:00u aan, er stonden al 4 campers geparkeerd, 6-7 zou maximum het zijn. Grijs lozen 👍👍 cassette toilet lozen 👍👍 , water slechts één kraan om de cassette te spoelen en water te tanken. Elektriciteit aansluiten, als je er als eerste bent. Wat lawaai van de weg, maar stoorde ons niet. Korte wandeling naar het dorp. Zou er opnieuw verblijven 👍
10/11/2017. We hebben deze camperplaats tweemaal rechtstreeks vanaf de boot gebruikt. Calais - Cleres 150 mijl ongeveer. Korte wandeling naar een mooi dorp, met bakkers, bars enz. Sommige van de faciliteiten hier zijn eind oktober gesloten, je bent er wel welkom om te overnachten. Grijs water lozen 👍, drinkwater uitgeschakeld. Wanneer het water niet afgesloten is, zijn er jetons verkrijgbaar bij de dorpswinkels. Grijs afval lozen 👍, water af om cassette te spoelen afgesloten, hebben ons eigen water gebruikt. Veilig & rustig👍👍
September 2016 2e bezoek aan aires. Grijs en zwart afval 👍water van het drinken van fontein alleen door campers. Ongeveer 14 speciale parkeerplaatsen voor M / H. U kunt op grasgebied parkeren als het vol is, maar de politie waar u dag en nacht rondkomt om u te laten parkeren hoe ze wilden dat u geparkeerd bent !! (onze nacht rustig) 10 minuten lopen naar een grote stad / haven / strand. Prachtige bars / restaurants aan de haven. T / O bij de kerk.
September 2016 Geen faciliteiten, maar zag een fontein bij het rondlopen van een dorp. Parkeren op de geplaveide weg net onder de kerk, andere campers ook geparkeerd, uitzicht was fantastisch. Er waren andere parkeerplaatsen die u ook gratis zou kunnen parkeren. Dorp mooi om een goede selectie winkels te laten lopen. 👍 We hebben ook onze TOLL-krassenkaart van het postkantoor, dichtbij de kerk, gekregen.
1/10/2016 2e bezoek aan een geweldige plek om te verblijven, de uitzichten zijn prachtig, mooi dorp. Zeer populair, geen probleem parkeren. Zeer rustig 's nachts. Fantastische zonsondergangen en sunrises. Ik ga akkoord met alle reviews geplaatst. Ga goed op voorraad, geen supermarkt enz.
7-9 / 9/2016. Een mooie camperplaats. Parkeren langs het kanaal, € 3,40 per nacht. Grijswater losplaats op de weg achter camperplaats. Water gratis, adapter met slang verkrijgbaar bij havenkantoor. Cassettetoilet legen, 5 minuten rijden of fietsen met cassette over het pad langs het kanaal. Elektriciteit beschikbaar € 2 per nacht. Douches € 1,50 / kantoor. Mooie stad, veel te ontdekken. Bakkers etc en Carrefour ongeveer 20 minuten lopen, aan de rand van de stad.
27/04/2016 Geen faciliteiten, parking alleen goed voor één nacht. 6 andere campers stonden ook geparkeerd voor de nacht. Stad op een goede 15 minuten lopen. Veel bars. Restaurants en winkels enz. We hadden een rustige nacht.
20/4/16 Faciliteiten goed.Parkeren op gemengde parkeerplaats, 5 toegewezen plaatsen voor campers. Parkeren voor de nacht € 2,30, opgehaald door de politie in de ochtend. Water € 2 voor een jeton, bij het VVV-kantoor bij de kerk. Kerk is prachtig. Het dorp heeft bars, restaurants, bakker en een slager. Sla rechtsaf vanaf het parkeerterrein en daar is kleine Intermarche, heeft ook wasmachines. Zeer goede aire
24/04/16 Goede faciliteiten. Water € 3,- Je hebt een jeton nodig, verkrijgbaar bij de camping. Ik ben het eens met de andere beoordeling. Een zeer mooie stad om te bezoeken, met veel winkels etc. Mooi en rustig 's nachts. Zal hier zeker weer stoppen. 👍👍
Sitecode: 19469
19/4 Uitstekende faciliteiten. We gebruikten de drinkwater kraan buiten bij burgemeesters gebouw aan de overkant van de weg. Kleine stad met een paar bars en een winkel aan de overkant van de weg. De parkeerplaatsen voor campers zijn achter een school. Een beetjelawaai tijdens de dag, maar rustig 's nachts. Een zeer mooie tussenstop.
22/4/16 Zeer goede faciliteiten. We vonden de aire heel moeilijk te vinden, aan de rivier op dezelfde weg als de sportvelden. Zeer grote grind parkeerplaats. 10 min lopen naar de stad winkels etc + een Lidl. Kaart van VVV-kantoor.
25/04/2015 Goede faciliteiten. Parkeren op gemengde parkeerplaats. Toegewezen plaatsen voor campers. De plekken zijn naast een drukke weg en de school. Soms lawaai 's nachts, voor ons goed voor één nacht. Een mooie stad, een kaart van VVV-kantoor. Bars, restaurants en winkels etc. Leuke kleine boerenmarkt op de dag dat we stopten, bij het postkantoor. Net aan de rand van de stad grote winkel Super U (heeft wasmachines).
23/4/16 Parkeren op gemengde parkeerplaats, tegenover flats en een kinderspeelplaats. De hoofdweg ligt ook vlak bij de aire. We besloten om de locatie niet te gebruiken, dus ik gaf het een 5 om fair te zijn.
13/9/2016 Een mooie Aire (een juweeltje). Parkeren direct aan een meer. Zitplaatsen en picknicktafels verspreid rond het meer. 5 andere campers stonden hier ook geparkeerd. Openbare toiletten geopend. Jeton voor water verkrijgbaar in de stad, maar we hadden geen water nodig. Grijs afval 👍 zwart afval werkte. We hebben de stad niet bezocht, was te heet 32+, alleen genoten van de heerlijke koele / warme lucht van het meer. Zeer rustige nacht. Sterk aanbevolen.👍👍
22/09/2016 ons 2de bezoek. We verbleven 3 nachten. Uitstekende Aire. Grijs en zwart afval 👍. We haalden ons verse water uit de bron. Alle campers parkeren in de gemengde parkeerplaats voor een prachtig meer, net voorbij de officiële parkeerplaats voor campers. Het hoogtepunt van ons bezoek is een 2 minuten lopen om gratis te kijken naar de 12 olifanten, geweldig. U kunt om hele park + kabelbaan rijden € 30 per stuk.
14/09/2016 grijs en zwart afval 👍 niet zeker over zoet water omdat we dat niet nodig hadden. Aire is bij tennisbanen, geen probleem 4 andere campers verbleven er 's nachts. Klein dorpje op 5 minuten lopen. Supermarkt + bakkers. Het hotel had heerlijke lunch maaltijden tegen zeer redelijke prijzen, alle inwoners bleken daar te eten. Helaas kwamen we om 13:30 en dat was te laat voor een maaltijd ☹️ ook gratis wifi 👍
Maart 2016. Een mooie aire naast het mijnmuseum. Er parkeerde een dozijn campers. Alle faciliteiten goed. 👍 Zeer goed voor 1 nacht. Stadje met cafe / bars + Bakers. Op een wandeling van 10 minuten is een Intermarche.
15/09/2016 Grijs en zwart afval werkte 👍 Jeton bij Office de Tourisme in de stad voor zoet water. Kregen te horen dat het water niet werkte, was uitgeschakeld 👎 Er zijn openbare toiletten, + wasbakken met stromend water om de was te doen. Het is een zeer grote drukke aire, ongeveer 40 campers 's nachts. Ok om te stoppen en de stad te bezoeken. De stad ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Restaurants, cafés / bar, bakkerij en een kleine supermarkt.
19/09/2016 2e bezoek aan deze kleine stad. Alle faciliteiten goed. Een verdere zoet water kraan is aan het kleine gebouw naast de aire. Een gemengde parkeerplaats, geen probleem, er stonden verscheidene campers. Carrefour 5 minuten lopen. Slager, bakkers etc + een wasserette met GB instructies. 👍👍. Een paar restaurants. De 2 die we hebben geprobeerd voor de lunch keren waren uitstekend. Prijs 3 gangen + wijn € 12. 😋
16/09/2016 2e bezoek aan dit juweeltje. Aire beschikt over alle faciliteiten, zeer schoon. Mooi klein landelijk dorpje, de moeite waard. We aten in het restaurant. Vast 3 gangen menu (hoofdmaaltijd ongeveer 5 keuzes) geserveerd tijdens lunchtijd en 's avonds € 12,90, fles huiswijn rood / wit € 5,50 👍👍👍
2016/10/09 grijs- en zwartwater lozen, geen water om cassette te spoelen. Geen vers water, let op: water kwam niet door de keuring, is dus afgesloten. Parkeren op een mix-parking, mooie grasveld om op te zitten. Een Aldi op slechts 2 minuten lopen van de parking. Gebruikelijke Franse winkels. Een goede tussenstop, rustige nacht, met 3 andere campers gestaan. Geen problemen.
Sitecode: 2067
2016/11/09 2e bezoek aan deze prachtige plaats, aan de oever van de rivier. €7 + 30 cent P / P toeristenbelasting. Prijs is inclusief alle faciliteiten + elektriciteit. Kantoor openingstijden 8u tot 12.00u en van 16:00u-19:00u wanneer kantoor gesloten is, kan je geen water innemen. Als je aankomt en het park gesloten is kan je alvast een plaats zoeken en je installeren, het personeel zal later het geld ophalen, zeer ontspannen sfeer. Klein dorp met supermarkt, bakkerij etc.
20/9/2016 Een goede Aire met alle faciliteiten. Mooie stad met restaurants etc. € 8 om 's nachts te parkeren. Ongeveer 20 andere campers geparkeerd voor de nacht. Wees ervan bewust dat de coördinaten in de boeken verkeerd zijn ze leiden u naar het dorp, probeer niet de kleine heuvel op te rijden! Camper parkeerplaats is aan de hoofdweg net onder het dorp. Volg de camping car borden. Het dorp ligt letterlijk op 5 minuten lopen.
18/04/2016 Goede faciliteiten op een parking met hoogtebarrière beperking. Een trolley misschien handig voor 2 afvaltransport etc. Parking is langs de weg. Er waren minstens 40 busjes geparkeerd. Een 5 minuten lopen naar een zeer grote badplaats met tal van bars en restaurants. Mooi zandstrand ligt in de belangrijkste strook van winkels. Iets meer dan een brug buiten de stad (10 minuten lopen) is Lidl, Aldi en enkele andere winkels.
16 + 17/04/2016 Uitstekende faciliteiten. Ik ben het eens met GB beoordeling. Stad is zeker een bezoek waard. Kleine markt op zondag vooral groenten en fruit, zeer redelijk. VVV-kantoor voor kaarten enz T / O doen rondleidingen door de stad op een zondagochtend. De stad heeft alle faciliteiten en nog veel meer. U kunt altijd afwassen voordat u vertrekt!!
16/04/2016 Er kwamen hier geen andere motorhomes. Parkeren op een mixparking. We waren niet zeker of er een riool werkt door het parkeerterrein. Ook net van een drukke weg. We besloten om niet te blijven. Ik gaf het een 5 waardering tarief te zijn. Foto's laten wel veel campers geparkeerd.
13-14-15/04/2016 Goede faciliteiten. De camperplaats is erg mooi, in staat om uw stoelen eruit te komen. Mooi klein dorpje, veel steile heuvels rijden en wandelen. Enkele bars en cafés ze doen ook eten. Een kleine goed gevulde supermarkt, slagers en een patisserie. Een zeer rustige en ontspannen verblijf.
11 + 12/4/2016 Uitstekende faciliteiten. Camperplaats was beide nachten vol. Een leuke stad om te lopen. Bars en cafés en een grote supermarkt. Een zeer rustige en ontspannen verblijf.
09 + 10/04/2016 Uitstekend faciliteiten. Ik ben het eens met de geplaatste beoordelingen. Kleine stad, maar heerlijk om een wonder rond te hebben. 1 bar (ziet eruit als een gemeenschapsruimte) en een kleine winkel. Winery mooi. Een zeer rustige en ontspannen verblijf.
07-08/04/2016. Mooie plek om te ontspannen voor een paar dagen, maar was heel erg winderig toen we verbleven. Ik ben het eens met alle beoordelingen geplaatst. We aten in het hoofdrestaurant, vrij duur.
2016/06/04 Goede faciliteiten. 6 andere motorhomes ook geparkeerd. De camperplaats heeft een prachtig uitzicht op de stad. Het kostte ons 1/2 uur + lopen naar de stad. De stad is prachtig zeker een bezoek waard, veel geplaveide straten. Touristoffice voor kaarten enz Veel cadeauwinkels en restaurants. Ik stel voor gaan goed gevuld, als supermarkt een zeer lange wandeling en je wilt niet met zware winkelen terug op de heuvel ....
2016/06/04 Parkeren voor de locatie, daar is aan de voorkant een prachtige kunstwerk van ezel. Hoewel de camperlocatie beschikt over alle faciliteiten konden we niet bepalen waar het afval werd afgevoerd; water kwam uit een groene pijp. Klein dorp. Gevonden VVV kaart van de stad, interessante geschiedenis. Kleine kruidenierswinkel en 2 bars. We besloten om de nacht te blijven, maar nog steeds voelde ik veel voor een 6-waardering.
2016/05/04 We verbleven op de mixparking. Veel lawaai, veel komen en gaan, vlakbij de hoofdweg. Een 20 minuten lopen naar een prachtig zandstrand. Honderden appartementen, die leeg waren, ik denk dat het hoogseizoen erg druk is. Town heeft bars en restaurants + een Lidl. VVV-kantoor in de stad en op het strand. Er is Go Karting en een waterpark op de rand van de stad. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten op de officiële aires aan de weg.
2016/01/04 Uitstekende faciliteiten. Ben het eens met alle geplaatste beoordelingen. Er waren ongeveer 20 campers op de mixparking toen we aankwamen, maar slaagden erin om een plek te krijgen. Mooi en rustig. Mooie klooster. Gratis wifi op VVV-kantoor in het dorp.👍
22 & 23/3/2016 Geen voorzieningen, gaan met een gevulde mag de berg op. Fontein in dorp en toiletten voor algemeen gebruik bij het VVV-kantoor in parkeergarage. Campers op mixparking, geen problemen als u staat op de grote parkeerplaats aan linker kant, in een heuvel. € 2 voor 24 uur overnachting van 6 m-campers, 's nachts goed verlicht, mooi en rustig. Het dorp is mooi zeker een bezoek waard. Cafe/bars en restaurants veel souvenirwinkels.
17/03/2016 Alle voorzieningen zijn goed. Ik ben het eens met de andere beoordelingen van de gasten. De stad heeft een bank, supermarkt, restaurants etc. Het VVV-kantoor ligt bij het verlaten van de poort.
10/03-11/03/2016 Alle camperservicevoorzieningen zijn goed. 50 cent voor water; een jeton die je krijgt bij het grote gebouw tegenover camperplek. Gaan via draaideuren rechts klein kantoor op de rechterkant. Zeer grote mixparking; campers hebben een speciale ruimte. Nogal een grote stad met veel winkels, waaronder Engels kringloopwinkels en een Lidl.
We verbleven 29/4/16 Geen faciliteiten. Openbare toiletten in het dorp. Mooie rit tot aan het dorp. Parkeren op gemengde parkeerplaats, geen problemen, goed verlicht 's nachts, 3 andere campers bleven ook 's nachts. Zeer ontspannend en rustig. VVV-kantoor, met kaarten enz. Mooi dorp, veel geschiedenis. Mooi uitzicht vanaf de top, je kunt 35km ver kijken op een heldere dag en Nice en Cannes zien liggen. Cafe / bars en restaurants en veel souvenir winkels.
Verblijf 02/03/16 Prima camperplaats. Alle faciliteiten gratis. Goed aangelegde parkeerplaats met uitzicht op het dorp; door de VVV, gratis wifi. Dame in T/O erg behulpzaam. Mooie wandeling naar mooie dorp, wandelschoenen aan te raden. Cadeauwinkels, café/bar, een restaurant en een slagerij.
Verblijf 01/03/16 Geweldige camperplaats. Gratis faciliteiten. Parkeren op de weg, geen probleem, zie de foto's. Prachtige openbare tuinen om in te zitten, mooi en rustig. Dorp is heerlijk om rond te lopen. Tal van cafes/bars en restaurants + supermarkt.
We verbleven 28/2/16 uitstekende site € 8 per nacht. Douche blok, toiletten, allemaal mooi en schoon, voldoende warm water. Wasmachine € 3. Goede faciliteiten. Mooie grote plaatsen. Kleine winkel en cafe / bar op 10 minuten lopen. Zandstrand, maar niet zeker over zwemmen met de vele rotsen in zee .
Uitstekende camperplaats, met uitzicht op het dorp. Gratis water, grijs afval enz. Genoeg ruimte voor 7 campers, indien goed geparkeerd. Verdere parking wordt getolereerd op de parkeerterrein dichter bij het dorp. 5 minuten lopen naar een mooi dorp aan de rivier, met een VVV-kantoor, een kleine supermarkt, cafés en restaurants etc.
29/5/16, 2 dagen gestaan. Mooie tussenstop op de route van en naar Calais. € 3,50 per nacht, grote parkeerplaats bij meren, zeer rustig. Toilet en grijs water lozen gratis. Water € 1,50. Als je betaald hebt krijg je een token voor water van receptie van de camping. Je kunt ook op de camping staan, als je elektriciteit etc. nodig hebt, maar dat kost € 17 per nacht. Ik kreeg een kaart bij de receptie, waarop een mooie wandeling van 20 minuten naar het stadje staat, restaurants etc. Ochtendmarkt op dinsdag.
Verbleef een nacht, geen faciliteiten. Liepen langs de zee: geen bars / cafés geopend, beetje als een spookstad. Mooi zandstrand. Supermarkt ongeveer 1 mijl afstand. Honderd en honderden appartementen op de route naar deze camperplaats. Je ziet ook een goede fietspad. In de zomer kan ik me voorstellen dat het erg druk is.
1 nacht verbleven op uitstekende tussenstop. Geen faciliteiten, dus ga goed gevuld. Parkeerplaats pal onder de vuurtoren, een fantastisch uitzicht vanaf de top. Prachtig zandstrand op 5 minuten lopen, ook kleine grotten, veel te ontdekken. Haven / jachthaven 10 minuten lopen, met veel restaurants. Zeer rustig toen we hier waren, maar ik verwacht dat de zomermaanden erg druk zijn, want er zijn honderden appartementen hier.
Uitstekende stop, ik zou het aanraden, een prachtig uitzicht op de jachthaven. Zoals eerder gezegd, zeer goede waarde voor 12 €. Goede loosvoorzieningen, etc. Ongeveer 30 minuten lopen over grens. Gibraltar is zoals mini Londen, veel te zien en te doen, interessant om over de landingsbaan te lopen de stad. Mooie Marks and Spencer, naast, Zara etc ..... en een grote Morrisons
Sitecode: 20310
Mooie stop, direct aan het strand, op vlakke grond. Het strand is kiezels en heel rotsachtig. De uitzichten zijn fantastisch. € 6 per nacht, de man komt overdag/'s avonds om geld op te halen. € 1 voor 100 liter water, geld in de doos op de muur, als je alleen de voorzieningen wilt gebruiken kost het € 3. Allemaal mooi en schoon. Kleine stad 5 min lopen met bars, tapas enz. Goed voor een fietstocht langs de weg aardig.