@bobby7
Lid van Campercontact sinds 2019
een geweldige kleine plek zoals mensen al eerder hebben gezegd toiletten schoon met zeep en handdoeken een beetje krap om naar de site te komen vanwege geparkeerde auto's en een navigatiesysteem dat denkt dat ik een auto bestuur (ik heb mezelf als een bus van 5 ton) cafés en een restaurant binnen 50 meter
een mooi vlak park met alle voorzieningen behalve elektrisch scoorde ik het laag vanwege de kerkklokken die de hele nacht luiden quasimodo zou een geweldige tijd hebben gehad
wat een geweldige plek alles perfect uiteengezet een leuke stad met bars en supermarkten in de buurt en een zeer rustige nacht alleen gewekt door vogels lied zullen we terugkomen
bleven een nacht, alle voorzieningen op de weg was een beetje luidruchtig, maar een leuke plek om te verblijven
een perfecte tussenstop behalve het lawaai van de weg 's nachts, intermarche en cafés in de buurt en een lange voorsprong vereist voor de elektrische
een mooie rustige plek om te overnachten slechts één hier cafe is erg schoon en heeft goede service voor niet veel geld
Bleef op een zondagavond en het was heel erg luidruchtig oordoppen vereiste vrachtwagens passeren elke 5 of 10 minuten zal niet opnieuw stoppen
een geweldige tussenstop met schone faciliteiten de treinen stoppen om 23.00 uur en beginnen om 06.20 maar geen probleem de stad is echt leuk om rond te lopen en er zijn veel cafés om te eten of te drinken en ja, het ijs is echt goed
de vooruitzichten zijn goed, maar de parkeerplaats is dat niet
op onze eigen weer bleef hier een paar keer door de jaren heen altijd op onze eigen een geweldige rustige site met een lokale winkel op de hoek erg rustig 's nachts en goede voorzieningen
een geweldige stop aan de kust de zon scheen en het was erg rustig aan de onderkant van de site in de buurt van het strand een paar supermarkten en restaurants en alle voorzieningen
een mooie schone aire met alle faciliteiten bleef twee nachten de tweede nacht was verwend door een hond blaffen de meeste tijd kan het een eenmalige zijn met de hond, maar een leuk stadje om te bezoeken met veel plaatsen om te eten
vergat om het te beoordelen
ik ben bang dat ik niet kan verouderen met de laatste beoordelingen ja het is stil en heeft alle voorzieningen dus duizenden andere aires het oppervlak is redelijk slecht maar we bleven toch overnachten
een geweldige aire de eigenaar is zeer behulpzaam en het toilet en douches zijn vlekkeloos en gratis elektrisch wanneer je tanken in zijn garage over de weg
een geweldige stop met alle voorzieningen supermarkt met goedkope brandstof die we bellen elke keer dat we in de buurt zijn
was leeg toen we aankwamen, dus geen probleem met elektrische het is een goed onderhouden gebied met alle faciliteiten
Mooie rustige cp naast zwembad, gratis water en lozen.
een geweldige site met wasmachines water loospunt en elektriciteit de campers staan dicht bij elkaar, maar een zeer mooie plaats om te blijven, Minipreço supermarkt naast de deur.
alle faciliteiten toiletten in de lokale markt en in de stad veel goede cafés. goed internet in de bibliotheek. de site is op een lichte helling, maar het is eenvoudig om vlak te staan. bleef er een paar keer en zal er weer verblijven (zeer rustig 's nachts)
grote aire, toiletten en warme douches, twee cafés. degene bij de brug is beste. geweldige plek om een paar dagen door te brengen
48 uur met elektriciteit voor 2 euro; markten op dinsdag en zaterdag; geweldig stadje, om niet voorbij te rijden