3,59van 5
  • februari 2023

• november 2022

Vriendelijk ontvangst. Goed voor 1 nacht. Spar winkel redelijk dichtbij. Veel langstaanders. weinig te beleven in de omgeving.

• februari 2022

Ik ben hier voor 2 weken. Ik vind het leuk hier. Ik werd heel aardig ontvangen. Brigitte doet de was voor €4. De plaats is erg schoon. Er is ook elektriciteit op het terrein, maar u dient wel een lange kabel bij u te hebben. Ik kom zeker terug.

Bekijk alle 39 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,59van 5
  • februari 2023