@JanenmiekeBelgie
- Integraal
September 2026
4 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Zeer vriendelijke ontvangst, midden in de natuur! Zeer rustig en zalige stilte in de nacht.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Sitecode: 197071
Hartelijk ontvangen door de havenmeester. De rijksweg is wel zeer goed te horen, men had beter de CP dichter aan het water gemaakt. Maar we hebben hier toch een mooie tijd doorgebracht. Dankjewel Gennep voor de gastvrijheid!
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Juni 2026
Wij zijn hier al meerdere maken geweest. De iets oudere dame is zeer correct, een glimlach is er niet bij. Nu is het de dochter (denken wij) Ze rolde met haar ogen als ik 3 nachten vroeg… ook zonder glimlach, wel correct, beleefd maar niet vriendelijk. Ik vroeg of ze een restaurant kon aanbevelen, want mijn man was jarig en we zouden graag uit eten gaan naar het betere restaurant. Het antwoord was zeer koel, ze had er geen ervaring mee…
Dit is een camping met een strikje! Alles heel proper en netjes, het sanitair blinkt! Zeer vriendelijk onthaal, mooie grote plaatsen. Kleine wandeling naar het dorpje. Een aanraderw.
Dit is een camping waar eenvoud een soort van luxe wordt! met een prachtig uitzicht op de natuur rondom. vriendelijk onthaal, goede wasmachine en droger, lekkere eitjes. Een aanrader!
Mei 2026
Dit is een plekje met een lintje rond, d.w.z. schitterend! mooi! prachtig!
Sitecode: 195834
Wat een welkom! Wat een gastvrijheid! Boer Kurt staat ook in de keuken en tovert het lekkerste eerst op tafel! Pia is de perfecte gastvrouw. Alles wat je nodig hebt is hier, behalve grijs water lozen. Hier hebben wij 2 dagen genoten, gewassen, gewandeld, gedoucht, en tot rust gekomen, om dan naar Santa Claus te rijden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden