@BMRSX
We zullen niet meer zomaar langs de parkeerwachter rijden.
Prachtige plek, helaas geen controle. Campers arriveren om 22.00 uur. 's Avonds en om 6 uur 's ochtends weer vertrekken. Dan staan er gezinnen met emmers gratis water te halen bij het gebouw, want water en stroom kosten een paar cent. Verdrietig
kost nu €8
Jammer dat je alleen de 2 gezichten op de foto's ziet. Weet je niet of dat nodig is?
Geweldige plek, wat vervelend was, waren de regelmatige ontmoetingen van jongeren in de avonduren, luide muziek of soms ronddrijvend in de auto als het nat was.
Leuke plek, Wat vervelend is, is dat er overal hondenpoepemmers staan zodat je de zakjes kwijt kunt, maar de honden van de eigenaar en de vaste bewoners rennen overal rond en poepen en niemand is geïnteresseerd.
Volgens de website kost het nu € 12,50, maar voor ons nog steeds oké.
Denk niet dat € 14 slecht is, ook al is het maar een weiland, het is jammer dat ze het zo hebben verhoogd. Toen ik het vroeg, kwam het antwoord, anderen doen het ook. Jammer.
Geweldig veld, lekker rustig en vertrouwd. Helaas klopt de specificatie van 7 meter breed niet. Niet voor iedereen belangrijk maar voor ons een nadeel.
geweldige plek, heel mooi aangelegd. Sanitaire gebouwen hangen overal bordjes, draag a.u.b. een masker, dat wordt door de meesten genegeerd, jammer op dit moment. Maar dat kunnen de operators niet.
Kost nu 18€ en nog vol.
De prijs is al moeilijk, van 10 tot 18 € voor niets. Aanhangers kosten nog eens € 8. Eten is goed, maar niet meer voor ons.
Op weg naar het zuiden, aanbevolen voor één nacht.
Het heeft uitzicht op het water, maar voor ons de slechtste plek aan het Kielerkanaal.
Leuke plek, goed restaurant, schandalige prijs met aanhanger en auto.
Leuke plek, helaas bijna altijd vol.
Geweldig weer gehad, baas altijd zeer behulpzaam, komt zeker nog eens terug.
Leuke plek. We vonden het leuk, zullen terugkomen.
Leuke plek, we vonden het leuk. De lengte van 12 meter was voor de een of de ander erg sportief.
We verbleven er vijf dagen, we vonden het erg leuk. Ik zal nog een keer komen. De stoelen in het midden zijn een beetje smal.
Als je geen honden hebt, denk ik dat je het langer kunt uithouden, met strand.
Dingen worden heel anders gezien, het beste voorbeeld hier van de sanitaire container, naar mijn mening, met veel lucht boven. De straat luidt ook vanaf 5 uur 's ochtends.
Na conversie erg leuk. Met de hond moet ik me bij de vorige post voegen.
Prachtige plek, plaatsen niet de grootste maar oké, operators erg leuk. Kom nog eens.
Prachtige plek, zal zeker terugkomen.
Geweldige plek, die niet zo goedkoop is, toen elektriciteit werd opgeladen, je kunt niet zien hoeveel er op zit totdat het plotseling weg is. Kom toch terug.
Prijs is nu 10 €. Nog steeds oké voor ons.
Toonhoogte in orde, nu verhoogd naar € 9.
Altijd graag teruggaan, de omgeving is niet geweldig, maar zo is het hier.
Geweldige plek voor de passage, mooie groundskeeper.
Prachtige plek, je moet alleen weten dat de 70m² niet op elke stoel stemmen.
Hier geweest drie dagen, 12 € is iets. Dust ongelooflijk, de lokale bevolking komen om vrij daar lopen met hun honden om haar heen. Bezoek aan het klooster, maar erg leuk. Voorlopig eerst genoeg.