Casa43

• Wasmachine

• Vuilnisbak

Josklu

jul 2024

Mooie, rustige en nette camperplaats. Heel vriendelijke Nederlandse eigenaren. Men wordt verwelkomd met een tasje fruit . Water en elektriciteit aanwezig.

Rmw20

feb 2024

Als je van rust houdt… een plek om heerlijk te relaxen. Hele vriendelijke Nederlandse eigenaren waar we heerlijke grapefruits , citroenen en limoen uit hun eigen tuin van kregen. Als je zelfvoorzienend bent is het een super fijne plek om te vertoeven. Dorpje met supermarkten, koffie/ eettentjes is dichtbij, 6 minuten op de fiets. Wij stonden hier 4 dagen . Veel succes Marc!! groet Mario en Marianne

Campertxl

feb 2024

Aardige Nederlandse eigenaren die net een camperplaats zijn begonnen. We werden ontvangen met een tasje fruit uit eigen tuin. Wij zijn hier 2 dagen geweest. Het terrein is netjes aangelegd en wordt om 22.00u afgesloten. Er zijn, op stroom (5,00 per dag) en water na, helemaal geen voorzieningen. Je kunt dus NIETS lozen, maar ook niet douchen of gebruik maken van een wc. De kosten zijn 20,00 per dag incl stroom en dat is best wel fors.

Camino de lo Chicharra 43

03158, Catral, Spanje