@Campertxl
- 2023
keurige camperplaatsen met gratis water, gratis stroom en afvoer voor zwart water. een afvoer voor grijs water is er niet. rustige plek. we stonden alleen maar voelden ons veilig. plekken lopen af dus je hebt oprijblokken nodig.
Sitecode: 19254
heerlijke plek vlakbij het dorpje en het kasteel. levendig met kinderspeeltuin, sportvelden en overal gras en bankjes. 2 nachten gestaan echter vanmorgen werden we om 7.30 uur gewekt door grasmaaiers en kettingzagen die blijkbaar rond die tijd de bomen moesten snoeien.
Ruime plaatsen, ongedwongen sfeer. Zeer schoon. Heerlijke en gezellige ontspanningsruimte. Snelle wifi, zeer vriendelijke eigenaar Jonathan die alles voor je doet wat je aan hem vraagt. Een echte Spanjaard die o.a. vloeiend Nederlands spreekt en nog 5 andere talen. Regelmatig wat te doen zoals gezamenlijke maaltijd of livemuziek. inmiddels de 3x in 1 jaar dat we hier zijn. tot de volgende keer. gr. Rob en Heleen
krappe plekken, erg massaal, geen privacy. sanitair eenvoudig en verouderd. douches wel met harde straal en lekker warm. snackbar/restaurant prima, receptie heel vriendelijk. wifi moet je apart betalen. we hadden geboekt op advies van vrienden maar vinden het te kolossaal. wij houden meer van kleinschalig. zouden paar dagen blijven maar na 1 nacht vertrokken.
prima camperplek met alle voorzieningen gratis, zelfs de stroom. ziet er allemaal keurig uit. zelfs een gootsteen naast de camper! lekkere stille plek, we gaan hier heerlijk slapen.
nette gratis camperplek voor 12 campers. ‘s-avonds verlicht. picknick banken, veel bomen en schaduw. ook plek om gratis zwart en grijs water te lozen.
een paradijsje vonden we het! hele gastvrije en lieve eigenaren. we zouden 2 dagen blijven maar het werden er 5. ze bieden ook heerlijke patat met snacks aan en brengen dat aan je camper. als je al 3 maanden onderweg bent zoals wij is dat een feestje. mooi parkje met zwembad en hottub, fijne douche en vooral heel schoon, goede wifi. we hebben genoten en komen zeker terug. Rob en Heleen Sanders
Aardige Nederlandse eigenaren die net een camperplaats zijn begonnen. We werden ontvangen met een tasje fruit uit eigen tuin. Wij zijn hier 2 dagen geweest. Het terrein is netjes aangelegd en wordt om 22.00u afgesloten. Er zijn, op stroom (5,00 per dag) en water na, helemaal geen voorzieningen. Je kunt dus NIETS lozen, maar ook niet douchen of gebruik maken van een wc. De kosten zijn 20,00 per dag incl stroom en dat is best wel fors.
rustig gelegen en eenvoudige maar schone camperplaats vlakbij Deventer. ons snoer voor stroom was net te kort. de boer kwam direct met een verlengsnoer. leuk gesprek gehad met boer senior van 88 jaar. al met al een fijn verblijf gehad.
prachtige locatie vlakbij het kanaal. schitterende douches en toiletten. zelden zo mooi gezien. super schoon. zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaresse. wij komen graag terug.
prachtige plek in een boomgaard met uitzicht op de landerijen. stroom slechts 2 euro. basic voorzieningen. geen toiletten en douches. deze komen nog. eigenaar zeer vriendelijk! we komen graag eens terug.