@Josklu
- 2011
plaatsen zijn te kort voor mh van 9m, bomen moeten gesnoeid worden. We wilden 5u langer blijven (einde parkeertijd was 12u30) en reden buiten om 17u. Toch werd het volledige dagtarief aangerekend!!! ipv 6euro, zoals vermeld. Moeten we dan buiten rijden voor 12u30 en dan terug binnen rijden om te voldoen aan het tarief van 6euro???? Afzetters!!! Geen aanrader!!!! Foute informatie!!! Niet voor herhaling vatbaar!!!
Mooie plaats om te staan tussen de kerselaars en perenbomen. Vriendelijke eigenaren.
Mooie, rustige en nette camperplaats. Heel vriendelijke Nederlandse eigenaren. Men wordt verwelkomd met een tasje fruit . Water en elektriciteit aanwezig.
Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. CP in orde , service station top. Wifi werkte bij ons niet. Toch ook vrij veel (vroeg) ochtend en avondverkeer(laat) goed hoorbaar.
Toch wel veel lawaai door het verkeer . Het is natuurlijk gratis en eigenlijk een parkeerplaats.
prima tankstation.
Rustige camping met heel wat overwinteraars en vaste plaatsen. Wel maar enkele plaatsen voor grote campers. Prijs 20 € elektriciteit inbegrepen.
Vrij kleine korte plaatsen ,stonden er gelukkig maar enkele. Ook enkele stroomaansluitingspunten defect. Ook openbaar vervoer is maar bedenkelijk . We gingen met laatste tram van Essen terugkomen en op het perron kregen we te horen van trambestuurder dat hij niet verder meer reed dus iedereen moest zijn plan maar trekken!
Cp met 6A elektriciteit. Voor de rest goed genoeg. Water aflaten en innemen geen probleem. Wel nogal veel lawaai dag en nacht van de weg. Muggen genoeg maar is logisch in zo een gebied met veel stilstaande waters.
Inderdaad goed geregeld. Een keer in bezit van pasje (5€blijft geldig) kan men in en uitrijden overal bij dezelfde groep van camping car park. Dit was een nieuw aangelegd terrein daarom nog geen schaduw.
Zeer mooie rustige camperplaats. Water inzamelplaats en lozen perfect mogelijk. Geen sanitair. Elektriciteit voorzien. Dorpje op wandelafstand met 2 bakkers en beetje verder supermarkt.
Mooie rustige camperplaats, op wandelafstand van een mooi stadje. Niet alle plaatsen zijn vlak.
Toch wel een lawaaierige parking van voorbijrijdend verkeer. S avonds nog wat aan en af rijden van auto's naar de "vaste" bewoners. Geen service van afval en (lozen)water. Is natuurlijk wel gratis. Plaatsel ok.
Prima overnachtingsplaats voor 10 € naast de busparking. Wel geen service van afval of afval water.
Prima cp, mooie fietsmogelijkheden en speeltuin voor de (klein)kinderen.
Nog steeds een rustige, mooie cp. wel zonder sanitair maar dat hebben we zelf bij. Meer moet dat niet zijn. Elektriciteit, lozen en water innemen aanwezig. We komen elk jaar een paar keer terug.
Wij hebben er geweest half december met de kerstmarkt. Rustige plaats, mooi stadje, gezellige kerstmarkt. Inderdaad spijtig voor online te reserveren maar voordeel is wel dat er dan ook plaats is, is geen mega camperplaats.
Best mooie plaats, mooi stadje. Camperplaats is voor de helft bezet door Engelse zigeuners met caravans. Heel de dag een af en aangerij van auto's. Spijtig dat stad dat toelaat.
Rustige plaats. Heel groot dus meestal plaats. Gedeeltelijk elektriciteit aanwezig, geen sanitair. Winkels op wandelafstand. Lage prijs.
Sitecode: 1981
Rustige mixparking 's nachts op grind. We stonden maar met 2. Achteraan een soort clublokaal of salle de fètes waar s morgens om 9u een samenkomst was. Gendarmerie zijn daar niet meer, blok is bewoond.
14u toegekomen ,met geluk nog plaats. Overvolle parkeerplaats. Mooi stadje en omgeving . Wel nogal wat lawaai van de weg. Is wel gratis.
Mooie rustige plaats. Geen afgebakende plaatsen . Mooi stadje en winkels vlakbij. 7 euro.
mooie rustige plaats om te staan , gratis. Spijtig dar er geen loosplaats is, wij hebben dat gedaan aan service plaats in Martel. Er is wel een plaats voor cassette zoals eerder beschreven.
Is het nog een camperplaats of een parking ? Stroomzuilen waren afgeplakt en nergens bewegwijzering dat het nog een cp is.
Rustige plaats om te staan naast de Maine. Rest van de informatie klopt.
Goed voor te overnachten,mooi omgeving, wel naast een weg. Geen voorzieningen, wel een vuilnisbak. Is tenslotte gratis.
grote camperplaats, wij stonden hier met 15 eind juli. Elektriciteit aanwezig op elke staanplaats. Water lozen en innemen op verzorgde plaats. De prijs te duur ivt de streek. In Bamberg is 15 €, hier vanaf 15 €, meeste 20 en dan ook nog 30€. 10 € voor alle plaatsen zou aantrekkelijker geweest zijn, vergeet niet het constante geluid van de autosnelweg.
Goede rustige staanplaats. Alle voorzieningen aanwezig. Prijs is nu wel 14 euro ex elektriciteit.
We hebben er twee keer een paar dagen gestaan. Altijd plaats, geen voorzieningen maar is ook gratis. Wel wat lawaai van de aangrenzende weg.
Kleine plaatsen, kort tegen elkaar. Sanitair was proper. Maar totaal geen beleid op nachtrust. Wij stonden er twee nachten, vrij ver naar achter en elke avond tot 1u s nachts was er veel lawaai door een feestende groep.
Vorig jaar in september gestaan, na één nacht doorgereden, was vuil tot tegen achterkant van de camperplaats, gemeente of stad gebruikt achterkant sportpark als stort. We hebben daar van alle diertjes zien rondlopen, is 100m van camperplaats af. Ons zien ze daar niet meer.
Prima plaats, vriendelijke beheerder, broodjesservice. 1 Mei lang weekend gestaan, gingen er om te fietsen, dus geen beoordeling van de thermen. Voldoende grote plaats om te staan met een 8m, zelfs nog met een luifel, voor ons hoeft dat niet meer te zijn.