Camping Praha Klanovice

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij heten u van harte welkom op onze camping, de enige in Praag en een van de drie in heel Tsjechië die een 4,5 ****-beoordeling van de prestigieuze buitenlandse organisaties ANWB en ADAC heeft gekregen.

Camping Prague Klánovice betekent kamperen in een compleet nieuw concept.
Het nieuwe en modern uitgeruste complex is er voor degenen die een vakantie in de natuur willen doorbrengen en dicht bij het historische centrum van Praag willen zijn.
De kwantiteit en kwaliteit van de aangeboden diensten zullen zelfs de meest veeleisende reizigers zeker tevreden stellen. Er zijn twee buitenzwembaden op het kampeerterrein.
Zwembad 25 x 15 m en een speciaal voor kinderen ontworpen zwembad 20x10m.

Lees verder

MPenP

jun 2025

Vriendelijk ontvangen, mochten zelf een plek uitzoeken, het was nog rustig. Sanitair is netjes, schoon en ruim voldoende. ‘s Morgens verse broodjes in een kleine campingwinkel. Voor de deur de bushalte om naar de trein voor Praag te gaan, keurig op tijd, 2x in het uur vertrek. Restaurantje heeft prima eten en vriendelijk personeel. Goed zwembad, was alleen erg druk toen wij aankwamen met locals (zondag) Mooie fietsroutes in de omgeving.

patatsate

aug 2024

top camping. Alles is echt schoon en personeel erg vriendelijk. Mochten bij aankomst zelf een plek uitzoeken. Ook ideale ligging, tegenover de camping is bushalte waarmee je naar de trein richting Praag kan (30 minuten) hierna ben je midden in het centrum. Wij komen zeker terug. Prijs is ook prima voor camping

Na een bijzonder gastvrije ontvangst door de camping eigenaar ‘Boris’, konden we zelf een plek uitzoeken. De camping is ideaal voor een dagtocht naar Praag. Voor 120 Chz koop je bij de receptie een dagkaart voor het OV. De bus stopt voor de camping en binnen 30 min. ben je in het centrum van Praag. Het sanitair is zeer schoon en de kleine camping shop heeft lekkere verse broodjes. Op de camping zijn twee zwembaden van de gemeente.

V Jehličině 1040

190 14, Praag, Tsjechië

Locatie host

Camping Prague Klánovice betekent kamperen in een compleet nieuw concept.
Zwembad 25 x 15 m en een speciaal voor kinderen ontworpen zwembad 20x10m.

Lees verder

Camping - zwembad vrij - receptie nederlands personeel - kleine winkel - restaurant - Praag ca. 20km. goede bus en treinverbinding

24 mei t/m 30 jun

(CZK 975,00)