@Michel_van_Dijk
- 2021
Edward en Els hebben hier werkelijk een klein paradijs gecreëerd. Mooie ruime plekken, het sanitair is werkelijk ongeëvenaard maar bovenal hun persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je, je helemaal thuis voelt. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen met leuke dorpen zoals Raalte nabij. Kortom… een plek om terug te komen.
Na een bijzonder gastvrije ontvangst door de camping eigenaar ‘Boris’, konden we zelf een plek uitzoeken. De camping is ideaal voor een dagtocht naar Praag. Voor 120 Chz koop je bij de receptie een dagkaart voor het OV. De bus stopt voor de camping en binnen 30 min. ben je in het centrum van Praag. Het sanitair is zeer schoon en de kleine camping shop heeft lekkere verse broodjes. Op de camping zijn twee zwembaden van de gemeente.
Camping 2000 is een hele leuke, en in deze tijd van het jaar, bijzonder rustige camping. Keurig sanitair en een mooi zwembad. De vriendelijke eigenaren hebben sinds 1998 een waar huzarenstuk geleverd, maar ze kunnen trots zijn op het resultaat. In de omgeving kun je wandelen en fietsen en mag de top van de Ještěd niet ontbreken.
Na een vriendelijke ontvangst bij de receptie konden we zelf onze plek uitzoeken. Dit is een leuke camping om de mooie stad Dresden te bezoeken. Wij deden dat met de fiets, maar de bus stopt voor de camping. De camping beschikt over goed en schoon sanitair en in de ochtend hebben ze lekkere warme broodjes. Kortom… prima uitvalsbasis voor een stadstrip.
Een prachtige en rustige camping met heel veel leuke activiteiten in en om het water. Hele vriendelijke ontvangst en het sanitair is vrijwel nieuw en schoon. Het kleine dorpje Oudega ligt om de hoek voor wat boodschappen en op de camping kwam op vrijdag een foodtruck. Wat ons betreft een plek om terug gekomen.
Een hele mooie en rustige camping onder aan de voet van de Alp d’Huez. Lekker zwembad, mooie ruime plaatsen en prima sanitair. Als je van wandelen en fietsen houdt is dan is dit de perfecte plek om te starten.
Eenvoudige camping op een bijzonder mooie plek aan de rivier de Sauer. Bijzonder vriendelijke eigenaars die je gastvrij ontvangen. Camping Alter Bahnhof is een goed uitgangspunt voor een dagje Trier of een leuke wandeling door het natuurpark Teuffelsschlucht te Felsen.
Eenvoudige, maar leuke camping. Mooie grote plaatsen afgezet met bamboe afrastering. Vanaf de camping loop je zo het strand op. De plaatsen Nerja en Maro met de grotten, museum en het aquaduct zijn echt het bezoeken waard. Sanitaire voorzieningen warm minder goed dan we gewend waren. Voor 2 nachten, 3 personen met electra betaalden we 70 euro.
Leuke camping met een bijzonder vriendelijke ontvangst bij de receptie. Heel klein winkeltje en met een zeer beperkt assortiment. Er is een klein zwembad en de zee is met de fiets goed te bereiken. Je fiets wel ‘in the middle of nowhere’ tussen de kassen door. Wij zijn naar de vuurtoren gefietst en wilden flamingo’s spotten, maar het meer was leeg door de droogte. Wel wat last van vliegen gehad. Prijs voor 2 nachten en 3 personen: 88 euro
Hele vriendelijke ontvangst op deze mooie camping, met prima, schaduwrijke, plaatsen. Vanaf de camping loop je zo naar het strand, maar je kan ook lekker afkoelen in het zwembad. Het sanitair is schoon. Er is een kleine winkel met beperkt assortiment. Voor 2 nachten 3personen en met electra, betaalden we 82 euro.
Mooie camping met veel faciliteiten voor kinderen. Vlakbij het strand en de leuke plaatsen Pals en Begur. Wij hadden een ruime plek ‘onderaan’ de camping tussen de bomen. Aanrader is het Braai Bbq & Lounche restaurant waar je heerlijk kan eten voor een schappelijke prijs. Enige nadeel was het stof onder de bomen…
Sitecode: 2058
Prima plek om te overnachten. We hebben hier 1 nacht gestaan op weg naar Spanje. Sanitair is schoon en de plekken zijn ruim. Nadat je, je hebt aangemeld kun je zelf de plek uitkiezen. Het kleine winkeltje op de camping was gesloten, maar de Lidl zit er tegenover. We betaalden 32 euro voor een nacht met 3 personen en electra.
Camperplaats An de Bèke is een prima plek om een aantal dagen in alle rust te verblijven. Leuke wandel- en fietsroutes vanaf de camperplaats. Vriendelijke en behulpzame eigenaren, keurig sanitair en ook handig… broodjes service. Kortom een aanrader.