Autokemp Radost

• Lozen afvalwater

• Stroom

Jannels

jul 2025

veel locals, receptioniste plaatste hoewel het veld 3/4 leeg was een busje met een gezin pal voor ons, terwijl ze de nacht ervoor een grote groep jongeren voor onze camper plaatste. het leek zeer bewust. erg onvriendelijk. wel op zich een mooie plek aan een rivier en zonder de mensen voor ons een prachtig uitzicht. geen aanrader

Vandaag geweest volgens de site geopend maar kompleet uitgestorven. Ziet er ook niet fris uit. mede camperaars gewoon vermijden.

Sunny60

mei 2024

Wat een vriendelijke ontvangst! Samen erg gelachen om met handen en voeten + de pictogrammen iets duidelijk te maken. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Keggen zijn zeer zeker nodig🙃. Zomers zal het vast druk zijn aan dit schitterende meer.

637 město touškov

330 33, okres Plzeň-sever, Tsjechië

Aan een water. Je kunt er zwemmen en ook in vissen. Douche en wc aanwezig. Stroom mogelijk. Vriendelijk ontvangst, duits sprekend. Nabij een restaurantje. Verderop speelgelegenheid voor kinderen. Je mag er vuurtje stoken. S'avonds kan er muziek hoorbaar zijn, is echter rond 12.00 stil. Foodtruck voor een ontbijt en andere versnaperingen naast ingang.

1 mei t/m 30 okt

€ 10,00 - € 15,00