@FrankiaMikeNathalie
- 2023
Ontvangst heel vriendelijk alles duidelijk uitgelegd. Gekozen voor een xl plaats helemaal perfect stroom en water bij de plek. Wc en douche heel netjes ook de de voorzieningen voor hel legen van de wc schoon en netjes. Twee weken gestaan hier komen we zeker terug.
camper plaats heel krap. dus voor de prijs veel te duur. denken even wat eten om 19 uur blijkt de keuken gesloten te zijn staat nergens aangegeven. 1 x maar nooit weer.
Wat een prachtige plek om te staan keurig verzorgd ook het toilet / doucheruimte op en top. Helaas waren wij wat later in het seizoen dus ook minder weer. Maar hier komen we zeker terug hopelijk met beter weer om de omgeving ook te ontdekken. Dominic & Natalie hebben het perfect voor mekaar hier. Als je in de buurt bent is deze stop meer dan waard. See you next time Dominic & Natalie.👍🏻
Wij kwamen hier vandaag (27-09) aan en tot onze verbazing compleet verlaten. Op campercontact en op de site staat open tot 31-12. Doorgereden naar een andere. Zonde van de gemaakte kilometers.
Vandaag geweest volgens de site geopend maar kompleet uitgestorven. Ziet er ook niet fris uit. mede camperaars gewoon vermijden.
Heerlijke plaats. Nu later in het seizoen dus heel rustig. Alles goed geregeld was alleen onduidelijk bij aankomst. Nummer gebeld bij de receptie en volgende dag betalen. Fijne plaats bij een meer. Sanitair mooi schoon en douche is alleen betaald wat me tegenvalt als je bijna €30 per nacht betaald. Al met al mooie locatie. 👍🏻
Fijne rustige plek net van de snelweg af. €15,- plaats stroom afhankelijk het verbruik via pasje. Alleen de losplek van de toilet niet kunnen vinden! Staat ook niet aangegeven.
Hier twee dagen gestaan op doorreis naar Denemarken. Fijne rustige camping met nette was en douche ruimte wel wat gedateerd maar keurig in orde. Vlak aan zee met grind strand. Zeer geschikt voor hengelsport het nodige gevangen in een middag. Aanrader voor basis en rust.
Hier voor één nacht geweest voor doorreis naar Denemarken. Keurig verzorgd vriendelijke ontvangst en heerlijk gegeten bij het restaurant bij het wildpark.
Prima camper plaats en redelijk rustig ondanks de drukke weg ernaast. Maar bij de visvijvers zeer onvriendelijk en onduidelijk. Eerste dag kreeg ik te horen dat ik me eerst moest melden binnen en betalen en dag twee meld ik me binnen en krijg ik te horen ben te druk zoek maar iemand buiten!!! Gelijk weer weg gegaan. Eerste keer en tevens de laatste keer voor ons.
Afgelopen weekend hier geweest. Keurig geregeld en goed geholpen door de eigenaar verlengsnoer te kort. Zeer schone sanitair en alles netjes. Lekker een biertje gedronken in het gezellige cafe met Warsteiner van de tap. Zeker een aanrader. 👍🏻